20 Σεπ 2012

ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΤΩΝ "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ"!

Αποκαλύπτεται ξεκάθαρα ο προβοκατόρικος, σκοτεινός και ύπουλος ρόλος της "Χρυσής Αυγής"!
 
Πανηγυρίζουν οι ανθέλληνες εβραιολάγνοι με αυτές τις εικόνες, αλλά τα πρόβατα δεν το καταλαβαίνουν...!
 
Πριν αναφέρουμε την σημερινή είδηση με τις εξαγγελίες Ρουπακιώτη, ας κάνουμε ένα σύντομο ιστορικό: Μετά τις επαναληπτικές Εκλογές του Ιουνίου, η "Χρυσή Αυγή" πήρε ένα σημαντικό ποσοστό που της επέτρεψε να έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Μάλιστα, σύμφωνα με τα τελευταία γκάλοπ δείχνει να διπλασιάζει αυτό το ποσοστό, κερδίζοντας όλο και περισσότερο κόσμο.
Τι κάνουν λοιπόν και πώς αξιοποιούν οι "Χρυσαυγίτες" (αναφερόμαστε στην ηγεσία και όχι στα απλά μέλη, που απλά ακολουθούν) αυτή τη δεδομένη ΕΥΝΟΪΚΟΤΑΤΗ για εκείνους χρονική συγκυρία;
Εξαπολύουν τυφλές επιθέσεις εναντίον λαθρομεταναστών σε επαρχιακά πανηγύρια (!!!), όπου με συνοδεία τηλεοπτικών σταθμών σπάζουν πάγκους και δέρνουν αλλοδαπούς, ενώ απειθαρχούν και σε αστυνομικούς!
Όλα τα παραπάνω, γίνονται αυστηρά για το θεαθήναι, αφού ούτε συλλήψεις γίνονται, ούτε φυσικά με τέτοιες ψευτομαγκιές φεύγουν οι λαθρέποικοι!
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ενώ ακόμα και η εθνοπροδοτική ΝΔ έβαλε επιτέλους το κρίσιμο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης στην κορυφή της ατζέντας της κι έγινε πλέον κοινή παραδοχή σε κάθε Έλληνα (ακόμα και στους αριστερούς, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις) πως ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΡΙΖΙΚΑ, έρχονται οι "εθνικιστές" να ρίξουν νερό στο μύλο των πρακτορίσκων "αντιρατσιστών" και λοιπών...παρατηρητηρίων, με τις γελοίες επιθέσεις τους σε τυχάρπαστους Πακιστανούς!
Eιδική ρύθμιση για την αντιμετώπιση των ρατσιστικών επιθέσεων προωθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο αρμόδιος υπουργός, Αντώνης Ρουπακιώτης.
Μιλώντας στον «Αθήνα 9,84», ο κ. Ρουπακιώτης εξήγησε πως η ρύθμιση ήταν έτοιμη αλλά «ολοκληρώθηκε η οριοθέτησή της, με τις τελευταίες -έκνομες και κόντρα στις συνταγματικές παραδοχές- συμπεριφορές στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής».
Τόνισε, πάντως, πως είναι λάθος το να θεωρεί κάποιος ότι το φαινόμενο Χρυσή Αυγή θα αντιμετωπιστεί με νομοθετικές ρυθμίσεις. Κάτι τέτοιο, όπως είπε, συνιστά «τεράστιο κοινωνικό και πολιτικό λάθος».
«Οφείλουμε να αναδεικνύουμε καθημερινά και τα κοινωνικά και τα πολιτικά στοιχεία της. Θα πρέπει να αναζητήσουμε τις αιτίες αυτών των ναζιστικών, φασίζουσων και απάνθρωπων συμπεριφορών στελεχών της Χρυσής Αυγής. Το Δικαστήριο θα μπορεί να οδηγεί στη φυλακή εκείνους οι οποίοι θα κριθούν ένοχοι τέτοιων συμπεριφορών, οι οποίες προέρχονται από φυλετικό, ιδεολογικό μίσος...», κατέληξε ο υπουργός Δικαιοσύνης.
ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΘΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ (!!!) ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΛΑΙΛΑΠΑ!
Ή αλλιώς, όπως λέει η παροιμία, "εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι"...!
Το ζήτημα πλέον είναι σοβαρότατο! Κι αναρωτιόμαστε: Ποιος είναι ο πραγματικός ρόλος της "Χρυσής Αυγής";
ΜΗΠΩΣ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΩΞΗ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ;;;
Διότι - μην γελιέστε - ο "νόμος" δεν θα περιορίζεται μονάχα στις "ρατσιστικές επιθέσεις", αλλά θα εμπεριέχει και κάθε εκδήλωση "εθνικισμού" ή έστω εκδήλωσης εθνικής υπερηφάνειας!
Για να μην τα πολυλογούμε, οι γραικύλοι εβραιοσιωνιστές βρήκαν επιτέλους την ευκαιρία που έψαχναν χρόνια τώρα, για να φιμώσουν οριστικά κάθε πατριωτική φωνή!
Το προσπάθησε ο Καστανίδης με το περίφημο νομοσχέδιό του για την "εχθροπάθεια", αλλά τότε δεν είχαν το...πάτημα που τους προσφέρει απλόχερα σήμερα η "Χρυσή Αυγή"!!!
Υπενθυμίζουμε πως και στο εξωτερικό δημιουργήθηκαν ανάλογοι "αντιρατσιστικοί νόμοι", εξαιτίας παρόμοιας δράσης νεοναζιστικών/εθνικιστικών οργανώσεων, σε σημείο να μην τολμάει να πει κανείς τίποτα για αλλοδαπούς, Εβραίους και άλλες...ιερές αγελάδες της παγκοσμιοποίησης (όποιος έχει ζήσει σε Αγγλία, Γερμανία κλπ καταλαβαίνει πολύ καλα τι εννοούμε)!
Οι ευθύνες της "Χρυσής Αυγής" είναι βαρύτατες: Αντί να αδράξει την ευκαιρία που της παρουσιάζεται και να εμφανιστεί ως ένα πραγματικά πατριωτικό, ΣΟΒΑΡΟ κόμμα, ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ!
Μήπως τελικά αυτός ήταν εξαρχής ο ρόλος της; Να μην μπορούν πλέον να σηκώσουν κεφάλι οι Πατριώτες και να περάσουν πανεύκολα τα αντεθνικά τους σχέδια οι διεθνιστές της Μασωνίας και της Νέας Τάξης Πραγμάτων;
 
 
ΚΕΡΒΕΡΟΣ: EΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΧΕ 17ΝΟΕΜΒΡΗ, ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΛΠ. ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ¨ΗΛΙΘΙΟΥΣ¨....

2 σχόλια:

  1. Εύγε για την ανάρτηση , εγώ τα λέω καιρό τώρα με σχόλια μου , όπως ο Χίτλερ άλλαξε και πρόσβαλε την σβάστικα έτσι σε λίγο θα βλέπει ο Έλληνας μαίανδρο και θα το συνδυάζει με ότι χειρότερο ,θα μιλάει κάποιος για πατρώα θέματα και αμέσως θα τον συνδέουν με τον φασισμό .

    Έτσι και αλλιώς το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων έχει πάρει το μεγάλο υπνωτικό χάπι του χριστιανισμού και του μη φιλοσοφείς και μη ερεύνα , φαντάσου τι θα γίνει μετά που θα τελειώσει το έργο της η χρυσή αυγή θα είναι όπως τον 4-5 αιώνα μ.χ που πρόσεχαν οι έλληνες τι ενδυμασία έβαζαν για να μην τους περάσουν για φιλόσοφους και τους εκτελέσουν ως άπιστους και ειδωλολάτρες , κάτι τέτοιο θα γίνει και τώρα με πιο λεπτό τρόπο βέβαια αλλά με το ίδιο αποτέλεσμα .

    ---------------
    ολα τα blogs που ασχολούνται με τα πατρώα εθνικά θέματα και μόνο.

    http://ethnika-patroa.blogspot.gr/

    -------------
    Το σχόλιο μου είναι μία καθαρά προσωπική , φιλοσοφική και ερασιτεχνική άποψη και δεν φέρει καμία δημοσιογραφική ή
    επιστημονική τεκμηρίωση ,
    αν σας κινήσουν το ενδιαφέρον αυτά που γράφω μη τα δεχτείτε χωρίς να τα ψάξετε μόνοι σας , μπορεί να είναι όλα λανθασμένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή