6 Σεπ 2012

ΑΛΗΘΕΙΣ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΕΛΛΑΣ - ΤΡΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΜΦΙΓΟΝΙΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΧΕΤΥΠΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΑΛΗΘΗ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ "ΕΛΛΑΣ"


Πως προκύπτει το ΣΕΛΛΗΝΕΣ από το ΤΕΛΛΗΝΕΣ των Μάγιας;

Απάντησις: Εφόσον οι Μάγιας αναφέρουν ότι το αρχαίο όνομα των Ελλήνων «θεών» τους ήταν ΤΕΛΛΗΝΕΣ, αυτό επαληθεύει 100% τη διάγνωση της Ο.Ε.Α., ότι η ονομασία ΈΛΛΗΝΕΣ προέρχεται από τη λέξη ΔΕΛΦΥΣ ή ΔΕΛΦΑΣ, που σημαίνει «Μήτρα», ΜΗΤΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ, Το «Φ» αφομοιώθηκε ως «Λ» και γι’αυτό το «Λ» έγινε «ΛΛ» μετά, και μετατράπηκε σε «ΔΕΛΛΑΣ», αλλά το «Δ» όπως ξέραμε από την γραμματική που μαθαίναμε παλιά (γιατί τώρα δεν μαθαίνουμε πια γραμματική), είναι ένα από τα 3 οδοντικά σύμφωνα: «Τ», «Δ», και «Θ», διότι προφέρονται με τα δόντια, και αυτά εναλλάσσονται μεταξύ τους στις Ανδρομέδιες γλώσσες, όπως εναλλάσσονται μεταξύ τους και τα χειλικά σύμφωνα, αυτά που προφέρονται με τα χείλια δηλαδή τα «Π», «Β», και «Φ», όπως εναλλάσσονται μεταξύ τους και τα λαρυγγικά σύμφωνα, τα οποία είναι τα «Κ», «Γ», «Χ», και μεταξύ τους ενναλάσσονται και τα υγρά όπως είναι το «Λ» και το «Ρ».
Επομένως το «Δ» της λέξεως «ΔΕΛΦΑΣ», μπορεί κάλλιστα να προφερθεί και «ΤΕΛΦΑΣ», ή και με «Θ», «ΘΕΛΦΑΣ».
Τώρα στις Ανδρομέδιες γλώσσες, το «Σ» αριθμούμενο ως αριθμός «6», γράφτηκε – αλλοιώθηκε από τους ανθέλληνες Βυζαντινούς ως «ΣΤ’», διότι ο Κεραυνός του γράμματος «Σ», επειδή ήταν εξάρι «6», και επειδή το «6» ήταν τάχα Σατανικό για τους Βυζαντινούς, βάλανε και ένα «Τ» για να φαίνεται εκεί η λέξη ΣΤΙΓΜΑ, ήτοι το «Σατανικό Στίγμα – Χάραγμα», και γι’αυτό στην αρίθμηση την Βυζαντινή μετά, το «Σ» των Ελλήνων, το εξάρι, έγινε «ΣΤ’». Πράγματι σήμερα η αρίθμιση στην καθαρεύουσα είναι: Α=1, Β=2, Γ=3, Δ=4, Ε=5, ΣΤ=6. Και από αυτό το «ΣΤ» μετά άλλοι διάλεγαν ή το «Σ» ή το «Τ».
Αλλά το αρχικό είναι το «Τ», είναι πράγματι το «ΤΕΛΛΗΝΕΣ» η πανάρχαια ονομασία για τους Έλληνες, ή «ΔΕΛΛΗΝΕΣ» με «Δ».
Επομένως οι Μάγιας επαληθεύουν ότι η λέξη «ΤΕΛΛΑΣ» ήρθε από τη λέξη «ΔΕΛΦΥΣ» ή «ΤΕΛΦΥΣ» ή «ΘΕΦΛΥΣ», και τελικά έγινε ΔΕΛΦΥΣ το αρχαίο όνομα της χώρας (Του Δυτικού Ελληνισμού) το οποίο σημαίνει «ΜΗΤΡΑ». Από εκεί προκύπτει και η ονομασία «ΔΕΛΦΙΝΙ» για τα ευγενικά πανέξυπνα πλάσματα των ωκεανών.

Τέλος έχουμε να επισημάνουμε ότι ο Κεραυνός στον αρχαίο ελληνικό τρόπο γραφής του «Σ» - «6» - «666» σημειολογικώς ταυτίζεται με τον Δία-Ζευς. Άρα εδώ έχουμε μια ακόμα εξύβριση του Διός ως Δήθεν φορέα ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ από τα σινομογγολοεβραικά και κρόνια-σαβαωθικά ιερατεία όπως το Βυζαντινό Ιερατείο.
Σατανάς είναι όρος εβραϊκής προελεύσεως και σημαίνει ο Εναντιούμενος.
Και άρα συνάγεται ότι πράγματι ο ΕΝΑΝΤΙΟΥΜΕΝΟΣ στον Σιν-Σιών-Γιαχβε της Σελήνης είναι στην πραγματικότητα ο Δίας – Ζευς ο οποίος κατέχει την τεχνολογία και υπέρτατη γνώση του Εξαέδρου(Γη) – Δωδεκάεδρου(Αιθέρας), το οποίο επίσης δαιμονοποιήθηκε ως τάχα σατανικό γεωμετρικό σχήμα (μαζί με το Πεντάγωνο και το Πεντάγραμμο) από το Βυζαντινό Ιερατείο και από τους Ραββίνους οι οποίοι ίδρυσαν παράλληλα και τις συμπαιγνιακές Σατανικές εκκλησίες και ιερατεία και λειτουργίες και σύμβολα, ήτοι το άλλο …αντίστροφο σατανικό πρόσωπο του ίδιου απατεώνα Σεληνιακού ψευδοθεούλη, ώστε οι έλληνες να μη θυμηθούν ποτέ ξανά τα αρχέτυπά τους, να μην ανασύρουν ποτέ ξανά την χαμένη μνήμη του Πελασγικού Ελληνικού Προϊστορικού Παγκόσμιου Πολιτισμού τους και ώστε να μη ξανααποκτήσουν ποτέ ξανά την …«Τρομαχτική» Επιστημονική Γνώση του Δωδεκάεδρου με ότι αυτό συνεπάγετε …για τους τωρινούς επικυρίαρχους του πλανήτου.
Tο αρχαίο Ελληνικό «Σ» - ΚΕΡΑΥΝΟΣ όπως γράφτηκε σε αρχαία επιγραφή βουστροφηδόν που βρέθηκε στην Κέρκυρα:



Στην περιοχή του αρχαίου νεκροταφείου, στη σημερινή Γαρίτσα, βρέθηκε, το 1846 επιτύμβια στήλη.
Η αρχαϊκή επιγραφή χρονολογείται στο τέλος του 7ου π.Χ.αι. και στήθηκε πάνω από τον τάφο του Αρνιάδα.
Είναι χαραγμένο επίγραμμα σε βουστροφηδόν διάταξη, που εξυμνεί, σε δακτυλικό εξάμετρο, τον ηρωϊκό θάνατο του Αρνιάδα σε μάχη κοντά σε πλοία στις όχθες του ποταμού Αράχθου, στην οποία ο νεκρός αρίστευσε σε πολεμική αρετή.

ΣΑΜΑ ΤΟΔΕ ΑΡΝΙΑΔΑ˙ ΧΑΡΟΠΟΣ ΤΟΝΔ’ ΟΛΕ
ΣΕΝ ΑΡΕΣ / ΒΑΡΝΑΜΕΝΟΝ ΠΑΡΑ NAY Σ-
ΙΝ ΕΠ’ ΑΡΑΘΘΟΙΟ Ρ HOFΑΙΣΙ, / ΠΟΛΛΟ-
Ν ΑΡΙΣΤΕΥ{Τ}ΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΣΤΟΝΟ FΕΣΑΝ ΑF ΥΤΑΝ.



Ίσως έτσι μερικοί κατάλαβαν καλά τι ήθελαν να πουν αυτοί που γράφανε στο παρελθόν για ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/08/blog-post_11.html





ΑΛΗΘΗ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ "ΤΡΟΙΑ"

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ.
ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΤΙ Ο «ΤΡΩΑΣ» Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΛΕΓΟΤΑΝ «ΤΡΩΣ», «Ο ΤΡΩΣ», «ΤΟΥ ΤΡΩΟΣ», «ΤΟ ΤΡΩΙ», ΚΛΠ, ΚΛΠ., «ΟΙ ΤΡΩΕΣ»,
«ΤΩΝ ΤΡΩΩΝ», «ΤΟΙΣ ΤΡΩΣΙ», ΚΛΠ

ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΝ «Ο ΤΡΩΣ», «Ο ΤΡΩΑΣ» ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ, ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΗΜΑ «ΤΙΤΡΩΣΚΩ» ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΦΘΕΙΡΩ», «ΔΙΑΠΕΡΝΩ» Ή «ΔΙΑΚΟΡΕΥΩ».
ΤΟ «ΤΙ-» ΤΟΥ ΡΗΜΑΤΟΣ «ΤΙΤΡΩΣΚΩ» ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΓΙΑ ΕΥΦΩΝΙΑ. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΤΡΩΣΚΩ».

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΗ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ «ΤΡΩΣ», ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ «ΤΡΩΣ» Ή «ΤΟΡΙΚΟΣ» Ή «ΤΟΥΡΙΚΟΣ» Ή «ΤΟΥΡΚΟΣ», Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ...«ΕΛΛΗΝΙΚΗ» ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΥΠΝΑΛΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ «ΤΟΥΡΚΙΑ», Ή «ΤΟΡΙΚΙΑ» Ή «ΤΡΟΙΑ».




ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
Και έτσι από τα παραπάνω συμπεραίνουμε ότι έχουμε τους 2 Ελληνισμούς. Τον θηλυκό στη Δύση της Ελλάς – Δελφύς – Δελφών - Μήτρας (Πολιτισμικής) και τον Αρσενικό Ελληνισμό της Ανατολής (Ηλιακής - Ίλιον) Ιωνίας της Τροίας ή Τρωάδος ή Τρώσκων («Διαπερνώ» - «Διακορεύω) και με την ένωση – έρωτα - πολιτισμική συνουσία – πολιτισμική αμφιγονία - αυτών των δύο – γεννιέται αρμονικός με τη φύση πολιτισμός από την Πολιτισμική Μήτρα της Ελλάς – Δελφύς – Δελφάς – Δελφοί.

Στην προϊστορία πρωτεύουσα του Δυτικού Ημισφαιρίου ήταν η ΙΩΛΚΟΣ ή Κέντρο Ήρας. (Φερέφωνη περιοχή σήμερα της Ο.Ε.Α. και ασφαλώς καθόλου τυχαία η επιλογή) ... Μέσω των Δελφών – Μήτρας γενιόταν τα «πολιτισμικά τέκνα». Στην θηλυκή Ελλάδα η Θεωρητική Επιστημή του Διός της Ανατολικής Ελλάδας ΤΡΩΣΚΩΝ μετατρέπονταν σε εφαρμοσμένη επιστήμη – τεχνολογία (εξαιτίας της θηλυκής ικανότητας στην πρακτική σκέψη – επεξεργασία, λόγω περισσότερο χρήσεως του αντίθετου εγκεφαλικού ημισφαιρίου από αυτό που χρησιμοποιεί περισσότερο ο άνδρας)

Το Απολλώνειο Συντονιστικό Κέντρο μεταξύ των δύο του πολιτισμικού ζευγαριού, δηλαδή «ΤΟ ΜΕΤΡΟΝ», ή «ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ», ήταν η ΔΗΛΟΣ και ο μεσημβρινός της. (Χώριζε τον Παν-Ελλαδικό πλανήτη στα δύο, όπως περίπου τον χωρίζει σήμερα ο μεσημβρινός Γκρινουιτς των Αγγλοσαξόνων)

Στην προϊστορία πρωτεύουσα του Ανατολικού Ημισφαιρίου ήταν η ΠΕΡΓΑΜΟΣ ή Κέντρο Διός όπου και το μέγιστο Ιερό του Διός (μετακομισμένο σήμερα στο Βερολίνο) το οποίο Ιερό του Διός ήταν κάποτε Επιστημονική Ακαδημία του Διός και Μέγιστη Βιβλιοθήκη της Περγάμου. Διότι η Αληθινή Συμπαντική Λειτουργία του Διός αντιπροσώπευε Διοικητικές λειτουργίες και λειτουργίες ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ήτοι θεωρητικών επιστημών. (Οι Δρακονιανοί/Κρόνιοι διέστρεψαν την αμιγώς διοικητική/επιστημονική συμπαντική λειτουργία Διός σε θρησκευτική λατρευτική με βωμούς-θυσίες-οιωνούς-μαγγανείες-αστρολογίες-και λοιπά δρακονιανά και εμετικά)

Οι θεότητες – συμπαντικές λειτουργίες (Αρσενικές – Θηλυκές) ήταν επίσης έτσι χωρισμένες, σε θηλυκές και αρσενικές..αλλά και σε ουδέτερες-ερμαφρόδιτες (Απολλώνειες)
Ακόμα και το πολίτευμα ήταν δομημένο κατ'αυτό τον διπολικό τρόπο με την ανατολική Τροία να ρέπει προς αρσενικό αυταρχισμό και τη δυτική Δελφύς να ρέπει προς την θηλυκή αναρχία!!
Δείτε το LINK:
Αποσυμβολισμος συμβόλων του ακροδεξιού "ελληνικού" κόμματος ΛΑ.Ο.Σ. και της "Ελληνικής" Ναζιστικής "Χρυσής Αυγής" (GOLDEN MORGENRÖTE)

Ακόμα και η Ελληνική γραφή ήταν σε αυτά τα συμπαντικά διπολικά πρότυπα, και ήταν η λεγόμενη βουστροφηδόν γραφή, δηλαδή οι έλληνες γράφανε π.χ. το «Ε», το «Α», το «Κ», το
«Σ» και άλλα γράμματα με 2 τρόπους – 2 κατευθύνσεις - 2 φορές - συμμετρικά, αριστερότροπα και δεξιότροπα. (όπως και το «διπλό –απολλώνειο- έψιλον», βλέπε ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.)
Πάλι υπήρχε δηλαδή αυτή η συμπαντική διπολικότητα μεταξύ αρσενικού – θηλυκού, σε όλες τις πτυχές του Ελληνικού αρχέτυπου πολιτισμού.

Η αρμονική ένωση αρσενικού και θηλυκού (μέσω έρωτος) εκτός ότι εξισορροπεί και ημερεύει τα πνεύματα και τα φρένα, γεννά μέσω της οικογένειας – αμφιγονίας τέκνα, και κατ’επέκταση ως κοινωνικά κύτταρα γεννά και πολιτισμό, γεννά τα πάντα, ενώ το αρσενικό και το θηλυκό είναι το καθένα προικισμένο από τη φύση με διαφορετικά χαρίσματα και πλεονεκτήματα.. και ασφαλώς δεν είναι ίδια και όμοια (τίποτε δεν είναι απολύτως ίδιο και όμοιο στη φύση, κατάρριψη σοσιαλιστικής ισοπεδωτικής ισότητος)

Όλο το σύμπαν λοιπόν είναι δημιουργημένο από τον συνεχή έρωτα θηλυκού και αρσενικού ..θετικού και αρνητικού φορτίου ...βόρειου μαγνητικού πόλου και νότιου μαγνητικού πόλου, χημικών ενώσεων ατόμων - μορίων (δηλαδή χημικών γάμων) κλπ, κλπ..

Έτσι και οι αρχέτυποι πραγματικοί Εκπολιτιστές Έλληνες Πελασγοί που ταξιδεύουν ως θέοντες-θεοί επι εκατομμύρια έτη στο Σύμπαν ως εκ ταυτότητος εκφραστές του Ηλιακού και Συμπαντικού Λόγου (ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΠΑΝΟΣ) γενούν στους πλανήτες που αποικίζουν αρμονικούς με το σύμπαν πολιτισμούς μέσω πολιτισμικής αμφιγονίας (ένωσης αρσενικού & θηλυκού) με το απολλώνειο μέτρον (ή κέντρο συναισθημάτων) να κρατά τις ισορροπίες μεταξύ των διπολικοτήτων ώστε να αποφεύγεται η ύβρις (=παράβαση φυσικών νόμων)!
Αυτή ήταν και η αρχική αποστολή μας προς τον οικοδεσπότη του πλανήτη Γαία, Μαύρη Φυλή. Να τους διδάξουμε αυτά τα υπέροχα θεϊκα νοήματα που γεννούν κοινωνίες ηρώων και κοινωνίες που η πρόοδος και προκοπή τους φτάνει σε θεϊκά επίπεδα χρυσής εποχής... δυστηχώς όμως αποτύχαμε τελείως στην αποστολή μας, και η μαύρη φυλή αυτή την στιγμή και αυτή βρίσκεται υπό θρησκευτική σιωνιστική παράνοια, αφομοίωση, διάλυση, σύγχυση και γενοκτονία.

Από τα παραπάνω γίνεται περισσότερο από σαφές γιατί η (ψευδε-)Ελλάδα σήμερα είναι στείρα και εντελώς ανίκανη να ξαναγεννήσει πολιτισμό και με αυτό τον τρόπο να δώσει τα φώτα της ξανά στον θνήσκοντα πλανήτη. Διότι έχει απολέσει τελείως (λογω γενοκτονίας από μογγόλους) το Ανατολικό Αρσενικό πολιτισμικό της τμήμα (Μικρά Ασία - Ιωνία - Γιουνάν Ν.Κίνα - Ιαπωνία - Ωκεανία/Ιάβα/Γιάβα/Γιαβάνας).. Και για άλλους λόγους βεβαία, όπως η σιωνιστική μογγολική διάβρωση (δαβίδιες πνευματικές πέτρες σφενδόνης στο μέτωπο διάνοια των ελλήνων -
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_30.html), και ο εκφυλισμός των κοινωνικών κυττάρων (οικογένειες) μέσω σκόπιμης διάλυσης οικογενειών, μέσω μητριαρχίας (παρά φύσει διαστροφή διακριτών ρόλων γυναίκας & άνδρα), λεσβιακών - ομοφυλόφιλων ροπών, ναρκωτικών, διαφθοράς, σαπίλας, καρκινικής τάσης φιλοτομαρισμού, νοοτροπίας ρουσφετιού, κλπ κλπ. Σε όλα αυτά κάκιστο και καταστρεπτικό ρόλο έχει παίξει και η κακόδοξη δοκησίσοφη κρυπτο-σιωνιστική εκκλησία, μέσω καταδικασμού & δαιμονοποίησης του έρωτα και των φυσικών ηδονών, και μέσω καταδικασμού & δαιμονοποίησης και υποβιβασμού της γυναίκας.

Ορίστε τι άποψη έχει η εβραιογενή χριστιανική θρησκεία για τη γυναίκα:
http://youtu.be/_8Y_okM8U-w

(Και βέβαια ο μισογύνης Ραββίνος Σαούλ ή ...Παυλάκιας που απαγόρευε στη γυναίκα να ρητορεύει και να διδάσκει!!!)..





ΠΗΓΗ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ"
COPYRIGHT 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου