5 Μαρ 2013

ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!


ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Ενας από τους γιους του Εμίρη του Κατάρ, είναι ο νέος ιδιοκτήτης του νησιού της Οξιάς που βρίσκεται στις εκβολές του Αχελώου, απέναντι από τον Αστακό,όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Ιθάκης, ο οποίος ανακοίνωσε την πώλησή του έναντι του ποσού των...

4,9 εκατ. ευρώ.«Ένας από τους γιους του Εμίρη του Κατάρ. Την Πέμπτη παρέλαβα τα τελευταία απαραίτητα έγγραφα για την μεταβίβαση και προβλέπεται την ερχόμενη εβδομάδα να υπογραφεί το τελικό συμβόλαιο μεταβίβασης. Η τιμή είναι στα 4.900.000, όλα τα χρήματα είχαν κατατεθεί στο όνομα του ιδιοκτήτη», δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Ιθάκης, Ιωάννης Κασσιανός.
Τα γραφειοκρατικά εμπόδια υποχώρησαν και το νησί έκτασης 4.200 στρεμμάτων προστέθηκε στην αμύθητη περιουσία του Εμίρη. Μάλιστα πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία της Οξιάς, ο Εμίρης φαίνεται να έκλεισε και άλλα πέντε νησάκια.
«Ο Εμίρης ενδιαφέρθηκε να αγοράσει εκτός από αυτό, άλλα πέντε που έχει δώσει ήδη προκαταβολές. Ο στόχος είναι να φτιάξει ένα, δύο ή τρία παλάτια, ανάλογα. Η επένδυση από ότι άκουσα από τους συμβούλους του είναι περίπου στα 200 εκατομμύρια», επισήμανε ο δήμαρχος Ιθάκης.
Αν και η παρουσία του γιου του Εμίρη στη χώρα μας δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως, ωστόσο οικονομικοί σύμβουλοι και άλλα έμπιστα άτομα από το περιβάλλον του έχουν μεταβεί στη χώρα μας με αφορμή και την επίσημη ανακοίνωση περί εξαγοράς της νήσου Οξιάς -που ανήκει στο σύμπλεγμα των Εχινάδων- από «επενδυτές του Κατάρ», όπως αναφέρουν τα "Νέα".
Η Οξιά είναι νησίδα του Ιονίου Πελάγους στις εκβολές του Αχελώου ποταμού, δυτικά του νομού Αιτωλοακαρνανίας και ανατολικά της Ιθάκης.
Ανήκει στο σύμπλεγμα των Εχινάδων και αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο νησί τους, μετά τον Πεταλά.
Εχει έκταση 4,223 τ.χλμ., ενώ διοικητικά ανήκει στον Δήμο Ιθάκης.
(Από thebest.gr)
scottishbetting.blogspot.gr
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου