27 Σεπ 2013

Μπλόκο στην «Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων» από την ΕΛ.ΑΣ !!!

Σε απαγόρευση της εκδήλωση της «Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων», το απόγευμα του Σαββάτου, στο κέντρο της Αθήνας, προχώρησε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΑΡΑ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.... Ε,ΡΕ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ!

Μπλόκο στην «Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων» από την ΕΛ.ΑΣ
 
Στην ανακοίνωση για την απαγόρευση, αναφέρονται τα εξής:

«Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπεται, για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας, κατά το χρονικό διάστημα από
06.00 ώρα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι και την 24.00 ώρα της ιδίας, η πραγματοποίηση της υπαίθριας συνάθροισης της «Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων», στην περιοχή του Κέντρου Πόλεως Αθηνών που περικλείεται από τις οδούς Σταδίου (από τη συμβολή της με την Πλατεία Ομονοίας) – Φιλελλήνων – δεξιά Λ. Β. Αμαλίας – αριστερά Λ. Β. Όλγας – αριστερά Λ. Β. Κωνσταντίνου – αριστερά Λ. Β. Σοφίας – δεξιά Πλουτάρχου – αριστερά Πατριάρχου Ιωακείμ – Κανάρη – δεξιά Σόλωνος – αριστερά Καποδιστρίου – αριστερά Γ' Σεπτεμβρίου –δεξιά Σατωβριάνδου – Σωκράτους – αριστερά Λυκούργου – αριστερά Αθηνάς (μέχρι τη συμβολή της με την Πλατεία Ομονοίας), ως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής».


Πηγή
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου