6 Νοε 2013

Ε.ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ "H NSA κατασκοπεύει για λογαριασμό του Ισραήλ" - ΝΕΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ! ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΚΕΡΒΕΡΟΣ...


Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύει η εφημερίδα Sunday Times της Νέας Υόρκης, τα έγγραφα του Snowden αναφέρουν ότι η NSA πραγματοποιούσε κατασκοπεία υπέρ «των ισραηλινών στρατιωτικών στόχων ύψιστης προτεραιότητας», με την χρήση μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων και πυραυλικά συστήματα «Black Sparrow».

Βάση των εγγράφων που προσκόμισε το πρώην στέλεχος της NSA Edward Snowden, «η Αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας συνεργάζεται στενά με το αντίστοιχο τμήμα «Sigint »( intelligence information gathered from communications intelligence or electronics intelligence) των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών».

Οι αμερικανοί προμήθευαν τους ισραηλινούς με όλο το «απαραίτητο υλικό υποκλοπών» που πραγματοποιούσαν και αφορούσε στόχους υψίστης σημασίας για το Ισραήλ .

Στο υλικό που αποκαλύπτεται αναφέρεται ότι η NSA αξιοποιούσε και τηλεφωνικές συνομιλίες κυβερνήσεων πολλών ευρωπαϊκών χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Ισπανίας, καθώς και απλών πολιτών .

Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ , Τζον Κέρι την 1 Νοεμβρίου είχε δηλώσει για πρώτη φορά δημόσια «το παράνομο των ενεργειών ορισμένων υπαλλήλων των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ» .

« Ναι, σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό το πρόγραμμα επιτήρησης «Rosbalta» έχει πάει πολύ μακριά », είπε ο ίδιος.


kerberos-hellas


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΛΗΘΗΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΓΡΑΦΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΤΟΥ 2003. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ...ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.......

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ NSA ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ:

σελ.21
....ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ CIA ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ NSA ΚΑΙ ΤΟ NSC (NATIONAL SECURITY COUNCIL) ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ (ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ) ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΙΚΗΣ (ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗΣ- ΕΦΡΑΪΜ) ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!!!

ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ CIA ΥΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ NSA ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ (βλέπε ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ), ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ - ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ - ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΩΝ - ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΩΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ, ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.....

σελ.22
...ΠΡΟΣΟΧΗ: H NSA ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΥΤΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΟΥΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ, ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΥΠΙΚΩΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ "ΝΙΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ" ΣΤΟ " ΤΜΗΜΑ U".

ΠΡΟΣΟΧΗ:   H NSA ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΔΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Η NSA ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "HONG" KINAΣ-ΣΑΓΚΑΗΣ, ΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΙ "ΤΙΑΟ-ΚΙΟΥ-ΚΙΑΟ-" ΣΑΓΚΑΗΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ "HONG" - "ΖΕΝ"- "+-ΑΟΑ"ΛΟΝΔΙΝΟΥ. ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ Η NSA ΔΙΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ "+-ΑΟΑ" ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ "ΜΠΕΝΕΝ ΜΠΕΡΙΘ" ΤΩΝ ΗΠΑ......



 


ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡ ΜΥΣΤΙΚΗΣ Ν.R.O KAI N.S.A ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ:













Παραθέτουμε τα σήματα του υπερ-μυστικού Ν.R.O. (National Reconnaissance Office) δίχως πολλά - πολλά σχόλια καθώς αυτά τα σήματα μιλάνε από μόνα τους. Η μόνη επισήμανση που θα θελα να κάνω είναι ότι εδώ περισσότερο θα ταίριαζε η Σεληνιακή σημαία της Δρακονιανής Κίνας παρά η Αμερικάνικη.

To N.R.O. ως μια από τις 16 μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ υπάγεται στην προϊστάμενη υπερ-απρόσιτη-σκιά N.S.A. (National Security Agency).

Άρα εδώ έχουμε μια ακόμη επιβεβαίωση της Ο.Ε.Α. που μετά την στημένη επίθεση προβοκάτσιας του τρίτου παγκόσμιου πολέμου της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 ανάφερε ότι:

Η ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ “NSA” ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΗΠΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ-ΩΡΙΩΝΙΩΝ-
ΒΟΩΤΙΔΩΝ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ “ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ” ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΣΙΝ Ή ΣΙΩΝ Ή ΣΙΝΑ, ΓΝΩΣΤΟΙ ΩΣ “ΣΙΝΕΣ” Ή ΚΙΝΕΖΟΙ._

πηγες: ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου