21 Ιουλ 2014

Εβραίοι είναι σε όλα τα κυβερνητικά πόστα, και υψηλές θέσεις του δημοσίου στην Ελλάδα της ΨευδοΔημοκρατίας !

Δείτε ποιοί είναι Εβραίοι !










Χατζάρας αποκαλύπτει για την Εβραϊκή καταγωγή της Έυης Χριστοφιλοπούλου - ΚΑΛΕΡ...





Δαμανάκη η Εβραία του "Εδώ το Πολυτεχνείο" πληρωμένο από τους Σιωνιστές !
Αποδέχεται και το δηλώνει η ίδια !


Δείτε ποια ήταν η ηρωίδα του πολυτεχνείου και η πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού για χρόνια η Μαρία Δαμανάκη, Εβραία στην καταγωγή, ( Ήταν στα πρακτικά της βουλής www.parliament.gr/ergasies/showfile.asp?file=03_12_96.txtαλλά το κατέβασαν )





ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, θα αρχίσω με μια καθυστερημένη παρατήρηση, αν μου επιτρέπετε προς το Προεδρείο. Δεν ήσασταν εσείς στην 'Εδρα, αλλα πριν από λίγη ώρα ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας εδώ στη Βουλή αποκάλεσε το συνάδελφο κ. Ροζάκη "κύριο Ροζενστάιν".

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Τι σας ενδιαφέρει;

ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Τι με ενδιαφέρει, κύριε συνάδελφε; Είμαι Εβραία γι' αυτό μ' ενδιαφέρει. Και όσο κάνετε προσπάθεια να επικρατήσει ρατσισμός στην Αίθουσα, εγώ είμαι Εβραία. Γι' αυτό μ' ενδιαφέρει.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΓΟΝΑΣ: Δεν υπάρχει ρατσισμός, κυρία Δαμανάκη, προς Θεού!

ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, νομίζω ότι οι συνάδελφοι έχουν ονόματα και το Προεδρείο πρέπει να είναι πιο ευαίσθητο σ' αυτές τις περιπτώσεις. Και ο κ. Καρατζαφέρης εν πάση περιπτώσει μπορεί να τα λέει αυτά από το κανάλι του, αλλά στο Κοινοβούλιο ας είμαστε πιο προσεκτικοί.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Λογοκρισία θα κάνετε;



Κατασκευασμένες από Εβραίους Ιδεολογίες !


















Λοιπόν.. Αυτό το βίντεο αποτελεί μια ισχυρή απόδειξη για το πόσο ξεπουλημένοι είναι οι Έλληνες πολιτικοί και ειδικότερα της αριστεράς.

Βλέπουμε ότι παρόλο που γνωρίζουν ότι και ο Σημίτης και ο Ματθίας είναι Ιουδαίοι, δεν λένε κουβέντα στο λαό ότι τόσο ο Σημίτης όσο και ο Ματθίας είναι Εβραίοι! Οι συμπατριώτες του Ματθία και του Σημίτη πήραν τρισεκατομμύρια δολάρια αποζημιώσεις από τους Γερμανούς!

Αλλά στην Ελλάδα οι κρυπτοεβραίοι τύπου Ματθία κατέχουν θέσεις κλειδιά και όπως λέει και ο Γλέζος στο βίντεο βρίσκουν τρόπους να παρακάμπτουν τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και να περνούν τις δικές τους αποφάσεις.

Παρόλο που ο Άρειος Πάγος δικαίωσε τους συγγενείς των θυμάτων με συντριπτική πλειοψηφία, οι δύο Εβραίοι την ακύρωσαν.

Τέτοιο μίσος οι Εβραίοι για τον Ελληνισμό!

Με τον ίδιο τρόπο πέρασε ο Σημίτης και την μη αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες. Ενώ οι Έλληνες πατριώτες που βρίσκοταν στην δικαιοσύνη αντιδρούσαν, ο Ματθίας που διορίστηκε απο τον Σημίτη πέρασε αυτά που γούσταρε!

Έτσι απλά μας διοικούν οι Εβραίοι!

Βέβαια κορυφαίο ρόλο σε αυτή την απάτη των Σημιτών στην Ελλάδα φέρουν οι μεγαλοδημοσιογράφοι που αποκρύπτουν τέτοιες ειδήσεις και παραπληροφορούν συστηματικά τον λαό!







antipliroforisi.blogspot.gr/2013/03/blog-post_6884.html








ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ BILDERBERG ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!

Περιμένατε ότι το λουκέτο στην ΕΡΤ έχει να κάνει με την εξυγίανση του δημόσιου τομέα και τη δημιουργία μιας ΕΡΤ υγιούς; ΤΡΙΧΕΣ! Όλα είναι υπό έλεγχο και εντολές εβραιομασόνων, και λεσχών της Bilderberg!

Ο Σαμαράς δεν είναι τυχαίο ότι στην κορωνίδα της κυβέρνησής του έχει Εβραιομασόνους και μέλη της Bilderberg. Πρώτος και καλύτερος ο ίδιος, αλλά και ο κ. Στουρνάρας.

Ο κ. Κουβέλης, με τα 80 ακίνητα στο ΚΙΣ για τον οποίο έχουμε ζητήσει να το διαψεύσει εάν είναι έτσι, η σιωπή του επιβεβαιώνει το γεγονός. Τώρα, αποκαλύπτεται ότι και ο κ. Μανιτάκης, Υπουργός Εσωτερικών είναι Εβραίος-Σιωνιστής.

Το δήλωνε ο ίδιος μέχρι πριν από λίγες μέρες μέσω της wikipedia.




To "katoxika" μάλιστα αναφέρει ότι πρόκειται για σκάνδαλο μεγατόνων από πλευράς wikipedia η οποία μετά την αποκάλυψη του zouzouni news ότι ο Μανιτάκης είναι Εβραίος Σιωνιστής στο θρήσκευμα, "κατέβασε" τη σελίδα που το έγραφε και την "ξανανέβασε" διαγράφοντας όμως το θρήσκευμα.

Βέβαια για κακή τους τύχη είχαμε φωτογραφίσει τη σελίδα και σας την παρουσιάζουμε.

Δείτε πως είναι σήμερα η σελίδα της wikipedia η οποία άλλαξε σήμερα (δίπλα)!!!





Μην βιαστεί κάποιος να πει "καλά εντάξει εσείς το κάνατε για να τον ξεφτιλίσετε" γιατί έχουμε όλα τα στοιχεία για την συγκεκριμένη ιστορία.

Την σελίδα της wikipedia την "πείραξε" ένας εκ των διαχειριστών της ονόματι Τ. Τζα...... (σήμερα στις 15:21) και έσβησε το Εβραίος Σιωνιστής

Φυσικά έχουμε όλα τα στοιχεία του διαχειριστή αλλά και όλων των εμπλεκομένων στην ιστορία αυτή

Όλα τα στοιχεία είναι στη διάθεση οιουδήποτε.

Μετά από αυτό τι έχουν να πουν ; Ο Υπουργός αλήθεια τι έχει να πει ;

Θα πρέπει να βγει ο Μανιτάκης να μας απαντήσει αν είναι Εβραίος Σιωνιστής και να μας πει γιατί η σελίδα της wikipedia το έσβησε αμέσως μετά την αποκάλυψη μας ;

Φυσικά και θα επανέλθουμε


Υ.Γ. Οφείλει ο κ. Μανιτάκης αν είναι ψέμματα όλα αυτά να δει τη συμβαίνει με τη σελίδα της wikipedia γιατί έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα.

Μετά μην αναρωτιόμαστε γιατί η χώρ και ο λαός διαλύονται. Ο Σαμαράς εκτελεί σχέδιο των τοκογλύφων και των εβραιοσιωνιστών. Γιατί άραγε έχει φαγωθεί ο Κουβέλης να περάσει τον αντιρατσιστικό νόμο; Είναι τυχαίο ότι το ίδιο ακριβώς απαιτεί και το ΚΙΣ;



makeleio.gr









Εστία 09.10.1912 - εθελοντές Εβραίοι κατά Ελλήνων !



Η Εφημερίδα ΕΣΤΙΑ την 9η Οκτωβρίου 1912 μας ενημερώνει ότι η Εβραϊκή Κοινότητα δημιούργησε εθελοντικό σώμα για να πολεμήσει στο πλευρό τρίτων τους Έλληνες όταν οι Έλληνες πολεμούσαν να πάρουν πίσω την Βόρειο Ελλάδα.
ιδού το δημοσίευμα:











Τα παραπάνω μας θυμίζουν τον παππού του Ανδρέα Παπανδρέου Ζίγκμουντ Μινέικο (σχετικό άρθρο ΕΔΩ)


O μηχανικός Ζίγκμουντ Μινέικο



Μια αληθινή Γιαννιώτικη ιστορία με Παπανδρεϊκό άρωμα

Μετά την καταστολή της Πολωνικής επανάστασης κατά των τσάρων, ο Εβραίος συνεπαναστάτης Ζίγκμουντ Μινέϊκο εγκαταστάθηκε στα Ιωάννινα αφού κατόρθωσε να δραπετεύσει από τις φυλακές της Σιβηρίας στις οποίες είχε εγκλεισθεί καταδικασμένος σε 12ετη κάθειρξη.
Πριν όμως, είχε προλάβει να τελειώσει την στρατιωτική σχολή της Γαλλίας και να εργασθεί ως Μηχανικός στην Βουλγαρία, όπου και παντρεύτηκε μια εβραία της Βουλγαρίας. Μαζί απόκτησαν μια κόρη, την Σοφία Μινέϊκο που αργότερα γνωρίστηκε με τον Γεώργιο Παπανδρέου.

Καρπός του έρωτα τους ο Ανδρέας Παπανδρέου πατέρας του Γιωργάκη.

Τι έκανε όμως ο Ζίγκμουντ Μινέϊκο προπάπους του Γιωργάκη στα Γιάννενα;
Πολέμησε στο πλευρό του Τούρκικου Στρατού, ως συνεργάτης του Γερμανού αρχιμηχανικού Φον ντερ Γκόλτς.
Ο Ζίγκμουντ Μινέϊκο ένας πανέξυπνος και χαρισματικός άνθρωπος, με την διπλή ιδιότητα του Μηχανικού και του Στρατιωτικού, ήταν από τους βασικούς συντελεστές των περίφημων οχυρωματικών έργων του Μπιζανίου που σκοπό είχαν την... προστασία της τουρκικής κατοχής στα Γιάννενα από τον Ελληνικό Στρατό. Ο Στρατός μας τελικά, απελευθέρωσε τα Γιάννενα έστω και με την καθυστέρηση την οποία προκάλεσαν τα οχυρωματικά έργα του Μπιζανίου που έγιναν τάφος ηρωϊκός για πολλούς Έλληνες πολεμιστές.
Ένας τάφος, που άνοιξε με τα ίδια του τα χέρια ο προπάππους του Γιωργάκη Παπανδρέου.

Όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα που δεν γνωρίζουν σήμερα οι Έλληνες, μπορεί να σημαίνουν πολλά, μπορεί και ελάχιστα για τον καθέναν ξεχωριστά, μπορεί όμως και τίποτα.
Αλλά όμως όλοι πρέπει να ξέρουν... Κι αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει!

(Στην φωτογραφία η Σοφία Μινέϊκο και ο Γεώργιος Παπανδρέου)
Ποιος ήταν ο εν Ελλάδι κολλητός του ιδρυτή του Ισραήλ, Δαβίδ Μπεν Γκουριόν ;


Μα φυσικά ο ιδρυτής του ΚΚΕ, εβραίος Αβραάμ Μπεναρόγια!
Στα «Εβραϊκά Χρονικά» Ιουνίου 2013 που μόλις κυκλοφόρησαν από το «Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος» υπάρχει ένα τετρασέλιδο αφιέρωμα στον Σιωνιστή Ιδρυτή του Κράτους του Ισραήλ, Δαβίδ Μπεν Γκουριόν (1886-1973). Εκεί αποκαλύπτονται τα εξής άκρως ενδιαφέροντα που δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό:
Την εποχή των Βαλκανικών Πολέμων, ο Μπεν Γκουριόν σπούδαζε στην Θεσσαλονίκη κι εκεί έγινε στενός φίλος του εβραίου ιδρυτή του ΚΚΕ, Αβραάμ Μπεναρόγια. Όταν ο Μπεναρόγια ίδρυσε την «Φεντερασιόν» (τον πρόδρομο του ΚΚΕ), ο Μπεν Γκουριόν ήταν ένα από τα πλέον δραστήρια μέλη της. Ο μετέπειτα ιδρυτής του Ισραήλ, ήταν φανατικός Σοσιαλιστής και δίδασκε Εβραϊκή Γλώσσα και Σοσιαλισμό στους ατυχείς Θεσσαλονικείς, ξεκινώντας από τον Πατριάρχη Αβραάμ.
Ακόμη, σύμφωνα με το επίσημο περιοδικό των Ελλήνων Εβραίων, που παραθέτει δηλώσεις του ιδίου του Μπεναρόγια, ο Μπεν Γκουριόν ήταν από τότε Σιωνιστής (δηλαδή φανατικός εβραίος Εθνικιστής), αλλά αυτό καθόλου δεν ενοχλούσε τα υπόλοιπα μέλη της «Φεντερασιόν». Μόνο ο Ελληνικός Εθνικισμός τους ενοχλούσε…


Εφημερίδα "Στόχος"



Εβραίοι είναι σε όλα τα κυβερνητικά πόστα, και υψηλές θέσεις του δημοσίου στην Ελλάδα της ΨευδοΔημοκρατίας ! Δείτε ποιοί είναι Εβραίοι !

Όταν εμείς λέγαμε ότι ο Μπούταρης είναι Εβραίος κάποιοι μας έβριζαν !
Λοιπόν ακούστε τι λέει ! Έχω Εβραίους συγγενείς !
Δηλαδή μπορεί να είναι από λίγο έως και καθαρός Εβραίος ! Εμείς ξέρουμε πως εκτός από καθαρόαιμος Εβραίος είναι και πολύ πιστός Ιουδαίος !


Και φυσικά δεν έχουμε πρόβλημα με κάποιον επειδή είναι Εβραίος, αλλά έχουμε πρόβλημα με τις πράξεις των Εβραίων εις βάρος τους έθνους μας καθ' όλη την διάρκεια της ιστορίας από το 480 π.χ, όταν ο σύμβουλος του Αρταξέρξη που ήρθε για να καταστρέψει την Ελλάδα ήταν ένας Εβραίος προφήτης ο Μαρδούκ - Μαρδοχάϊ.

Ακούστε τι είπε ο άνθρωπος, θέλω να φέρω στην Θεσσαλονίκη 300.000 Εβραίους και 300.000 Τούρκους τουρίστες, έτσι τους αποκαλεί τουρίστες διότι ο στόχος του σιωνισμού δεν είναι να φέρει τουρίστες αλλά εποίκους !

Ναι στην αρχή θα εμφανιστούν ως τουρίστες, στην συνέχεια όμως θα εμφανιστούν ως επενδυτές για να τονώσουν την Ελληνική οικονομία, έτσι θα λένε τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, ειδικά τώρα που οι Έλληνες φεύγουν και είναι φτηνά τα ακίνητα να τα πάρουν τζάμπα οι Εβραίοι και οι Τούρκοι.
Και στην συνέχεια θα έρθουν και οι υπηκοότητες στους 300.000 Εβραίους και άλλους 300.000 Τούρκους, που σύντομα θα είναι απόλυτη πλειοψηφία και μετά τέλος η ΕΛΛΑΣ και οι ΕΛΛΗΝΕΣ στην ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ !

Ένα πράγμα να θυμάστε ΈΛΛΗΝΕΣ, όταν το 1912 ελευθερώθηκε η πόλη της Θεσσαλονίκης και ενώ σε όλα τα παράθυρα και μπαλκόνια κυμάτιζε η γαλανόλευκη σημαία, ακόμα και οι μουσουλμάνοι που πάρα πολλοί ήταν Έλληνες στην συνείδηση και μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, γιόρταζαν την απελευθέρωση της πόλεως από τον ένδοξο Ελληνικό στρατό, μόνον οι Εβραίοι ήταν με τις κλειστές πόρτες και παράθυρα και πενθούσαν εκείνη την ημέρα !







Πηγή
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου