21 Νοε 2014

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ Λ.Σ ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΝ ΣΤΟΑ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ) ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ (BINTEO)

ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΒΑΡΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ SUPER ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΚΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ
Βίντεο: Επεισόδιο περιπολικού του ΛΣ/ΕΛΛΑΚΤ με υπέρτερες τουρκικές δυνάμεις...


Eνα σοκαριστικό βίντεο με εντυπωσιακές σκηνές από "ναυμαχία" ελληνικού σκάφους του ΛΣ/ΕΛΛΑΚΤ και της τουρκικής Ακροφυλακής, το οποίο έδωσε στην δημοσιότητα τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι σε συνεργασία με την ισλαμική εφημερίδα Yeni Safak, δείχνει ένα ... τριπλό, σε σχέσεη με το ελληνικό, σκάφος της τουρκικής Ακτοφυλακής (από τα νεότευκτα TCSG-312) να το πολιορκεί μέχρι ασφυξίας και να αποτρέπει την αναχαίτιση των τουρκικών αλιευτικών σκαφών που έχουν εισέλθει στα ελληνικά χωρικά υδατα.
Προσέξτε την επιθετικότητα και τους επικίνδυνους ελιγμούς που προκαλούν "ζάλη" στο μικρό βαρκάκι του ΛΣ/ΕΛΛΑΚΤ που προσπαθεί φιλότιμα να σταθεί "όρθιο" στον κυματισμό που προκαλεί το τουρκικό περιπολικό.

Με αυτά τα μικρά σκαφάκια δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους τα στελέχη του ΛΣ/ΕΛΛΑΚΤ στις εσχατιές της ελληνικής επικράτειας προαπαθώντας να αποτρέψουν τις τουρκικές πειρατείες από τα νεότευκτα σκάφη της τουρκικής Ακτοφυλακής.
Σημειώστε και την άφιξη ενός ελικοπτέρου S-70 ή της τουρκικής ακτοφυλακης ή του τουρκικού Ναυτικού που ίπταται επάνω από το σημείο του επεισοδίου για να καταλάβετε καλύτερα την μονξιά και τον άνισο αγώνα των στελεχών του ΛΣ/ΕΛΛΑΚΤ...

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου