22 Νοε 2014

Διάλυση των πάντων: Αλβανική προβοκάτσια στον αγώνα Ελλάδας-Σερβίας δια χειρός ΕΠΟ (Βιντεο)

ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!



"Πέμπτη φάλαγγα" Αλβανών πρακτόρων οργάνωσε μια πρωτοφανή προβοκάτσια πριν την έναρξη του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα Ελλάδας – Σερβίας στα Χανιά της Κρήτης, όταν τρία παιδιά σχημάτισαν με τα χέρια τους στο στήθος τους το σύμβολο της αλβανικής σημαίας, όπως φαίνεται και στην φωτό!


Πέρα από τις ευθύνες της ΕΠΟ η οποία επέτρεψε εντός αλβανικού εδάφους αυτή την πρωτοφανή επίδειξη αλυτρωτικού πνεύματος της Αλβανίας, εντυπωσιάζει το γεγονός ότι οι αλβανοί έχουν καταφέρει σε μια περιοχή όπως η Κρήτη και σε έναν τέτοιο αγώνα να "φυτέψουν" τρία μικρά παιδιά και να περάσουν το μήνυμα της αλβανικής προπαγάνδας.
Στη φωτογραφία φαίνονται τρία από τα παιδιά, προφανώς Αλβανόπουλα, τα οποία μάλιστα στέκονται μπροστά από τον αρχηγό της σερβικής ομάδας Branislav Ivanovic να σταυρώνουν τα χέρια τους στο στήθος και να σχηματίζουν έτσι τον αετό της αλβανικής σημαίας την ώρα ανάκρουσης του σερβικού εθνικού ύμνου.

Μάλιστα όπως αναφέρει το inSerbia οι ελληνικές αρχές είχαν κινητοποιήσει μεγάλο μέρος των δυνάμεων ασφαλείας εξαιτίας του γεγονότος ότι περίπου 100.000 Αλβανοί ζουν στην Κρήτη!
Ποιος γνωρίζει ότι 100.000 Αλβανοί ζουν στην Κρήτη αφενός καθώς κανένα τέτοιο νούμερο δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας και αφετέρου ποιοι διάλεξαν τα παιδιά αυτά και ποιοι τους έδωσαν εντολές για να προσβάλλουν με αυτόν τον τρόπο τη Σερβία και μάλιστα επί ελληνικού εδάφους.
Ο αλβανικός αλυτρωτισμός και η ελληνική αφασία...
utakmica-provokacija-srbija-grcka-foto-printskrin-1416491711-591935
utakmica-provokacija-srbija-grcka-foto-printskrin-1416489908-591919


Πηγή inserbia
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου