15 Δεκ 2014

ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΥΤΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ(;) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!



Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Αυτοι που ανοιξαν το «γεωπολιτικο Κυτιο της Πανδωρας» απο το οποιο ξεπηδησαν νεες και παπαγαληζουσες απο ηλιθιους  εννοιες απατης ως π.χ. κλιματολογικη αλλαγη, κλιματολογικη τραπεζα, συστημα ασφαλειας κλιματος, απανθρακοποιηση της ατμοσφαιρας, αποθηκευση του διοξιδιου του ανθρακος εκ της απανθρακοποιησεως της ατμοσφαιρας σε  αποθεματικα πετρωματα εκμεταλλευθεντων κοιτασματων φυσικου αεριου κ.α. παρομοιες βλακειες, ειναι οι ιδιοι Μεγαλοαπαταιωνες που τοποθετουν τα πιστα τσιρακια τους, που ειναι ταυτοχρονα και μελη των Συνασπισμων των Βλακων (Τριμερη Επιτροπη, CFR, Bilderberg, Μασονικες στοες, Rotary-κλουπς κ.α.), σε θεσεις Επιτροπων της Κομισιον της Ε.Ε. και Πρωθυπουργων, Προεδρων της Δημοκρατιας κλπ. κλπ. των μελων κρατων αυτης.

Εφυγε η   εβραια επιτροπος Δαμανακη και ηρθε ο εβραιος επιτροπος Αβραμοπουλος και ουτω καθ’ εξης!!!

Φευγει ο εβραιος προεδρος της Ελληνικης(;) Δημοκρατιας και ερχεται σε λιγο ο νεος εβραιος(;) προεδρος της Ελληνικης(;) Δημοκρατιας.

Οι Μεγαλοαπαταιωνες αυτοι του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, που περαν απο την Ε.Ε. ελεγχουν και τον τεραστιο βοθρο του παγκοσμιου τραπεζικου συστηματος του τετραγωνικου μιλιου του Λονδινου, ειναι κατα τις δηλωσεις του πρωην υπουργου οικονομικων της Μεγαλης Βρεταννιας (κ. Cable) οι ιδιοι Μεγαλοαπαταιωνες, που ανοιξαν και το «γεωπολιτικο Κυτιο της Πανδωρας».

Οι ηλιθιοι των Συνασπισμων των Βλακων ειναι πιθανως ανικανοι να κατανοησουν, οτι οι κλιματολογικες αλλαγες ‘η μεταβολες στον πλανητη μας, θα ελαμβαναν χωρα ακομη και εαν δεν υπηρχαν οι ανθρωποι στην γη.

Σε ολες τις μεχρι σημερα αλλα και στις αυριανες γεωλογικες εποχες, οι κλιματολογικες αλλαγες  προερχονταν, προερχονται και θα προερχονται απο ενδο- και εξωγηινους παραγοντες και σε καμια περιπτωση απο τις ανθρωπινες δραστηριοτητες.



Αυτες απο την αρχη της βιομηχανικης επαναστασης το 1860 μ.Χ. διοχετευουν καθε χρονο στην ατμοσφαιρα περιπου 7 δισεκατομμυρια τονους διοξιδιο του ανθρακος.

Για συγκριση και για τους ηλιθιους του σημερινου κοσμου! Τα περισσοτερα απο 500 ενεργα σημερα ηφαιστεια του πλανητη μας διοχετευουν καθε χρονο στην ατμοσφαιρα 200 δισεκατομμυρια τοννους διοξιδιο του ανθρακος, δηλαδη πανω απο 30 φορες μεγαλυτερη ποσοτητα απ’ αυτην που παραγεται απο ανθρωπινες δραστηριοτητες.

Ποιο συνεπως θα μπορουσε να ειναι το αποτελεσμα απο την μειωση των ρυπων στην ατμοσφαιρα;

Οι επιβαρυνσεις για ρυπους σε καθε λογαριασμο της ΔΕΗ στον καταναλωτη στην Ελλαδα (το ρευμα παραγεται ετησια και ποσοστιαια περιπου απο το εξης μειγμα καυσιμων:

Λιγνιτης 47,69%, Πετρελαιο 8,20%, Φυσικο Αεριο 23,93%, Υδροηλεκτρικα 6,21%) ειναι  προ’ι’οντα απατης και καταληγουν στο βοθρο του παγκοσμιου τραπεζικου συστηματος για να πληρωθουν τα τοκοχρεολυσια των αναπτυσομενων χωρων, επειδη οι χωρες αυτες αδυνατουν να πληρωσουν τα χρεη τους.

Ανθρωποι σαν τον σημερινο υποψηφιο προεδρο της Ελληνικης(;) Δημοκρατιας εκ του κοματος της Ν.Δ., ο οποιος συνεβαλε αποφασιστικα ως Επιτροπος περιβαλλοντος της Ε.Ε. για την περιγραφησα απατη, επιβραβευεται για τις δουλικες υπηρεσιες που προσεφερεν.

Οι επιβραβευσεις των πιστων δουλων διαφερουν μεταξυ τους!

Σκεφθηται Ελληνιδες και Ελληνες (ο Δημιουργος της Φυσης εδωσε το κεφαλι στους ανθρωπους για να σκεφθονται και οχι για να κρεμουν τα λουρια των παντελονιων τους οταν χεζονται…) που κατεληξε ο πρωην Επιτροπος   Παπουτσης, και που σε λιγο που θα καταληξη και η πρωην Επιτροπος   Δαμανακη.

Οσο για τον σημερο Επιτροπο και γιο του Αβρααμ, αυτος σε λιγο θα επιβραβευθει σιγουρα με την Πρωθυπουργια της χωρας μας.

Οι παντες που ασκησαν ‘η ασκουν ακομη εξουσια στην Ελλαδα, δηλαδη τα παιδια και εγγονια των Εβραιων αλλα και των Γερμανοτσολιαδων, επιβραβευονται πλουσιοπαροχα σε βαρος του ελληνικου λαου απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο.

Η θεση του Προεδρου της Δημοκρατιας ομως ειναι μια θεση πολυ σημαντικη για την «αμυνα» της γνησιας Δημοκρατιας και οχι της σημερινης Ελληνικης(;) Ψευδοδημοκρατιας, γιατι αποτελει την τελευταια «αμυνα» που μπορει να εχη ενας λαος απεναντι στην προδοσια, οπως στην σημερινη, των πολιτικων ηγετων!

Ο Προεδρος της Ελληνικης (;) Δημοκρατιας δεν πρεπει να ειναι πολιτικος, κομματοσκυλο, ασημαντος ανθρωπακος, αεργος και ανεπαγγελτος, κρατικοδιαιτος επαγγελματιας κ.α. πολλα.

Δεν πρεπει να ειναι οπως ηταν ολοι οι πρωην Προεδροι της Ελληνικης(;) Δημοκρατιας καθ’ ολην την  

Μεταπολιτευση.

Αυτος συνεπως που προτεινεται απο την Ν.Δ. ειναι εκ των πραγματων τελειως ακαταλληλος!!!

Ο Προεδρος μιας γνησιας Ελληνικης Δημοκρατιας πρεπει να ειναι ενας πατριωτης και γνησιος Ελληνας που εγινε γνωστος στην οικουμενη για το εργο του, ενας αυτοφωτος και καταξιωμενος Ελληνας  πολιτης με εξασφαλισμενη υστεροφημια.                                                                                                  

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

  PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513  E-Mail: chaziteo@t-online.de

             11.12.2014



kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου