22 Ιαν 2015

Παραδίδεται εντός του Φεβρουαρίου στο ΠΝ το (S122) MAΤΡΩΖΟΣ!

Εντός του Φεβρουαρίου αναμένεται να καθελκυστεί το τρίτο υποβρύχιο κλάσης ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, Type 214, το (S122) ΜΑΤΡΩΖΟΣ.

Στο μεταξύ, το πρώτο ιδίου τύπου υποβρύχιο (S121) ΠΙΠΙΝΟΣ, όπως ήδη έχει γράψει χθες το defencenet.gr, εκτέλεσε επιτυχώς βολή τορπίλης γυμνασίων σε περιοχή του Σαρωνικού, ενώ για το προσεχές διάστημα έχει προγραμματιστεί να εκτελεσθεί αντίστοιχη βολή από το εκσυγχρονισμένο υποβρύχιο Τype 209/1200 (S118) ΩΚΕΑΝΟΣ.
Οι βολές τορπιλών εντάσσονται στο ευρύτερο πλαίσιο των δοκιμών εν πλω των δυο υποβρυχίων πριν από την ένταξη τους στον Στόλο.
Προηγήθηκαν οι επιτυχημένες δοκιμές μεγίστου βάθους κατάδυσης που έγιναν τον περασμένο Δεκέμβριο.

defencenet.gr

PIPINOS 

Το τύπου »214» Υποβρύχιο ΠΙΠΙΝΟΣ – το σκάφος που ακολουθεί σε ναυπήγηση τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΉ, – εκτέλεσε επιτυχώς βολή τορπίλης γυμνασίων σε περιοχή του Σαρωνικού. αναφέρουν πηγές του Πολεμικού Ναυτικού. Για το προσεχές διάστημα,λένε οι ίδιες πηγές, έχει προγραμματιστεί να εκτελεσθεί αντίστοιχη βολή από το Υποβρύχιο ΩΚΕΑΝΟΣ, το υποβρύχιο τύπου »209» που εκσυγχρονίστηκε.

Οι βολές τορπιλών εντάσσονται στο ευρύτερο πλαίσιο των δοκιμών εν πλω των δυο Υποβρυχίων προ ένταξής τους στο Στόλο και ακολουθούν τις επιτυχημένες δοκιμές μεγίστου βάθους κατάδυσης που έγιναν το Δεκέμβριο του 14.

Αντίστοιχα και το πρόγραμμα των υπολοίπων δύο Υποβρυχίων τ.»214» στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά (ΕΝΑΕ), εξελίσσεται ομαλά, ενώ αναμένεται εντός Φεβρουαρίου 2015 η καθέλκυση του Υποβρύχίου ΜΑΤΡΩΖΟΣ.   

πηγη


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου