12 Φεβ 2015

(Λαθρο)μετανάστες -Ομογενείς και Ρομά στις σχολές της ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε ο αρμόδιος Υπουργός!

Υπέρ της εισαγωγής (λαθρο)μεταναστών στις σχολές της ΕΛ.ΑΣ. ο Πανούσης

Υπέρ της εισαγωγής μεταναστών στις σχολές της ΕΛ.ΑΣ. ο Πανούσης

Υπερ της εισαγωγής στις ακαδημίες της ΕΛ.ΑΣ. ευπαθών κοινωνικών ομάδων όπως (λαθρο)μετανάστες, ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ενωση και Ρομά τάχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, μιλώντας σε συνδικαλιστικούς εκπροσώπους τ
ων αστυνομικών κατά την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Πανούσης ανέφερε ότι το ποσοστό εισαγωγής θα είναι 5% επί του συνόλου των εισακτέων και σίγουρα με χαμηλό συντελεστή εισαγωγής στις Σχολές …μην  χαλάσουμε και την σούπα !
Επίσης κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας έκανε λόγο για «διαφάνεια παντού, διαφθορά πουθενά» και προανήγγειλε ότι την επόμενη εβδομάδα θα προχωρήσει η αναδιάρθρωση υπηρεσιών στην ΕΛ.ΑΣ..
Υπενθυμίζεται ότι έχει κάνει λόγο για αλλαγές στα ΜΑΤ, αλλά και για ενοποίηση υπηρεσιών «πρώτης γραμμής» όπως η ΔΕΛΤΑ με την ΔΙ.ΑΣ. Οι αλλαγές αυτές θα γίνουν λίγο πριν τις τακτικές κρίσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.
Ο Γ. Πανούσης επανέλαβε επίσης αυτό που είχε τονίσει σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι «οι επιτυχίες των αστυνομικών είναι δικές τους και στις αποτυχίες τους θα αναλαμβάνω εγώ την πολιτική ευθύνη».
Στην εκδήλωση παρέστησαν η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Δημοσχάκης (έχει διατελέσει αρχηγός του Σώματος) και ο Δημήτρης Κυριαζίδης (πρώην πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ) και νυν βουλευτής της Ν.Δ που σίγουρα δεν είπε κουβέντα !
Aπο το ρεπορτάζ tanea.gr

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου