21 Φεβ 2015

ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. / Ο.ΠΛ.Α. ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΩΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΑΤΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΙΝ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ / ΣΕΑΤΟ .

ΕΝΕΡΓΟ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 



 
Σε "στήριξη" της ελληνικής κυβέρνησης προχωρούν Ρωσία και Κίνα οι οποίες θα διεξάγουν κοινές ναυτικές ασκήσεις ν.α. της Κρήτης και ν.α. της Μεγίστης τις επόμενες κρίσιμες εβδομάδες.
Ρωσία και Κίνα φανερώνουν το μεγάλο γεωστρατηγικό ενδιαφέρον τους για την ενεργειακή "αποθήκη" της Α.Μεσογείου και την πρόθεση να μην αφήσουν "μόνη" της την ελληνική κυβέρνηση στο αμέσως επόμενο κρίσιμο χρονικό διάστημα, εν'όψει των γεγονότων που βρίσκονται υπό εξέλιξη στην σύγκρουσή της με την ΕΕ. 
Πρόκειται για μια ενεργό ασπίδα προστασίας γύρω από την Ελλάδα σε μια δύσκολη στιγμή όπου θα μπορούσαν να μπουν ιδέες σε γειτονικές διαθέσιμες, για να δημιουργήσουν προβλήματα, χώρες (όλοι ξέρουν ποια είναι η χώρα αυτή) 
  Η κοινή κάθοδος του "Κόκκινου Δράκου" με την "ρωσική Αρκούδα" στην Ανατολική Μεσόγειο φανερώνει την πρόθεση τους να αμφισβητήσουν μαζί την αμερικανική κυριαρχία στον ευαίσθητο αυτό γεωπολιτικό χώρο, καθώς εάν η ελληνική κυβέρνηση αναγκαστεί να ακολουθήσει άλλο γεωπολιτικό δρόμο, θα πρέπει αυτός άμεσα να στηριχθεί απο τις δύο υπερδυνάμεις.
Σημειώνεται ότι σήμερα σε μία πρωτοφανή κίνηση που στέλνει καθαρά μηνύματα στις Βρυξέλλες ότι "Η Ελλάδα δεν είναι μόνη της", ο πρωθυπουργός Αλεξης Τσίπρας θα παρευρεθεί στην τελετή για την υποδοχή πλοίων του 18ου Στόλου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, που έχουν καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά και συμμετέχουν σε διεθνείς επιχειρήσεις κατά της πειρατείας.
 
Είναι η πρώτη φορά που Έλληνας πρωθυπουργός θα παραβρεθεί σε μία τέτοια τελετή και ο συμβολισμός της παρουσίας του τεράστιος, ενώ η διαπραγμάτευση με τις Βρυξέλλες βρίσκεται στο "σημείο μηδέν": Η Κίνα ως μέλος των BRICS έχει συμφωνήσει να δανειοδοτηθεί η Ελλάδα και να στηριχθεί το τραπεζικό σύστημα της χώρας, όπως μετέδωσε πριν από τρεις ημέρες το ρωσικό κρατικό δίκτυο "Russia Today".
 
Συγλεκριμένα, το Russia Today αποκάλυτε ότι είναι προ των πυλών οικονομική βοήθεια "Πιθανόν από τη Ρωσία ή την Κίνα ή άλλες χώρες BRICS με πολύ χαμηλότερο επιτόκιο από αυτό της ΕΕ και το ΔΝΤ" αναφέρει το "RT".
Την ίδια στιγμή ανακοινώθηκαν πέντε διεθνείς ασκήσεις για το 2015 , συμπεριλαμβανομένων   και των κοινών ασκήσεων με την Κίνα και την Ινδία από τον Διοικητή της ανατολικής περιφέρειας της Ρωσίας  Στρατηγό  Sergei Surovikin.

 
« Μηχανοκίνητες ταξιαρχίες  και μονάδες των αερομεταφερόμενων στρατευμάτων θα συμμετάσχουν  σε ασκήσεις στην Μογγολία   με την επωνυμία « Selenga » στην περιοχή Zabaikalsky και σε ασκήσεις με τον κινεζικό στρατό  στην Κίνα.
Επίσης, οι δυνάμεις του ρωσικού Στόλου του Ειρηνικού θα συμμετέχουν σε μεγάλης έκτασης ναυτική άσκηση με μέρος του κινεζικού στόλου στα νερά της Μεσογείου και στην θάλασσα της Ιαπωνίας αλλά και σε ναυτικές ασκήσεις με το ινδικό Ναυτικό με την επωνυμία  «Ίντρα» αλλά και σε μια άσκηση έρευνας και διάσωσης με την Ιαπωνία, με την επωνυμία  «SAREX », δήλωσε ο ίδιος κατά την διάρκεια του στρατιωτικού συμβουλίου.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι διεθνείς ασκήσεις, εκτός από τη βελτίωση της αλληλεπίδρασης και της στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των μονάδων που συμμετέχουν από κοινού σε αυτές , επιτρέπουν την αύξηση του επιπέδου  ετοιμότητας των ρωσικών δυνάμεων και την αξιολόγηση τους,  εκ μέρους της στρατιωτικής διοίκησης ,σε σχέση με τις στρατιωτικές δυνάμεις των άλλων κρατών.
Το 2014 η Ρωσική Ανατολική Διοίκηση συμμετείχε στην  χερσαία άσκηση «Selenga 2014» με τις ένοπλες δυνάμεις της Μογγολίας και σε πολυεθνικές ασκήσεις αντι-τρομοκρατίας , ως μέρος των ασκήσεων  «Αποστολής Ειρήνης 2014»,  των κρατών μελών του οργανισμού  Συνεργασίας της Σαγκάης (SCO) καθώς και σε κοινές ασκήσεις με τον  ρωσικό Στόλο του Ειρηνικού .
Είναι εμφανές από το μέγεθος και τον αριθμό των ασκήσεων ανάμεσα σε τρεις πολύ ισχυρούς γεωπολιτικούς παίχτες, με τη Ρωσία να αποτελεί την μεγαλύτερη πυρηνική δύναμη του πλανήτη, ενώ και οι Κίνα,Ινδία διαθέτουν επίσης πυρηνικά οπλοστάσια ενώ διαθέτουν ισχυρές και υπεράριθμες συμβατικές δυνάμεις, ότι προωθείται με γρήγορους ρυθμούς η δημιουργία ενός "ΑΝΤΙ-ΝΑΤΟ".
Η δε ισχύς του ομάζει την Ουάσιγκτον καθώς δεν μπορεί να αντισταθμίσει ούτε με όρους πυρηνικής ισχύος αλλά ούτε με συμβατικής. Στο μόνο που θα συνεχίσει να υπερτερεί το ΝΑΤΟ, λόγω της αμερικανικής ναυτικής ισχύος, θα είναι οι ανοιχτές θάλασσες.
Η παρουσία ρωσικού και κινεζικού Ναυτικού στην Μεσόγειο την άνοιξη, κοντά στα νερά του Αιγαίου υπερτονίζει την τεράστια γεωστρατηγική σημασία της χώρας μας. Το παιχνίδι αλλάζει φυσικά και για όλη την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός Α.Τσίπρας με την βοήθεια των Ν.Κοτζιά και Π.Καμμένου έγκαιρα επέλεξε τον δρόμο της πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής καθ'ότι στα χρόνια που έρχονται θα επιζήσουν μόνο όσοι δεν έχουν προκαταλήψεις και σκέφτονται πρώτα απ'ολα το δικό τους εθνικό συμφέρον και όχι αυτό κάποιων υπερεθνικών κέντρων, που προωθούν τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων με σκοπό την επιβολή μιας Διεθνούς Χούντας.

 
 

 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 

 
 
ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ – ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ , ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΩΝ , ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ , ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ , ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΥΡΕΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΑΞΟΝΑΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ( ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ )

 
ΚΕΙΜΕΝΟ :  Η Ο.Ε.Α. / Ο.ΠΛ.Α. ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΡΩΣΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΞΕΛ ΤΣΙΠΡΑΧ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. .

 

 
( 1 ) : ΕΡΩΤΗΜΑ :  ΠΩΣ ΕΝΝΟΟΥΝ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ο ΕΚΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΣΤΟΛΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΕΙΣΠΛΕΥΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΝΟΟΥΝ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΣΤΟΛΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΣΤΟΛΟΙ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ ΘΑ ΣΥΜΠΛΑΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ; ΔΗΛΑΔΗ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ 3Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ – ΣΕΑΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΣΙΠΡΑΧ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΝΕ ΜΟΝΟΝ ΡΩΣΟΙ ΜΟΥΖΙΚΟΙ – ΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΟΙ ΥΠΕΡΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. . ΙΔΟΥ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΜΕΓΙΣΤΗΣ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΜΕΝΙΣΜΟ ΡΩΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ .

 

 
( 2 ) :  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ,


 
( Α ) :  ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ , ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΔΗΛΩΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΡΥΣΑΝ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ – ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ / ΣΕΑΤΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΝ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ , ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΥΠΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟ « ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ » ( « NORTH ATLANTIC TREATY ORGANIZATION ») , ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΣ ΕΙΣ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ , ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΕΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΛΟΥΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΛΑΓΗ , ΗΤΟΙ ΔΕΧΟΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ

 
( Β ) :  Η Ο.Ε.Α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΕΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ « ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ » ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΖΗΤΗΜΑ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΗΨΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ , « ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ » , ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΖΗΤΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ – ΠΛΟΙΩΝ – ΑΡΜΑΤΩΝ – ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΞΗΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ – ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ .

 
( Γ ) :  ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ  - ΠΛΟΙΩΝ – ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΥΡΕΘΕΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ .

 

 
( 3 ) :  Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ , ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΔΟΧΩΡΑ , ΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ – ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥΣ – ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ , Η ΚΙΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ , ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ 3 ΦΟΡΕΣ , ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ , ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ , ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ . ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ , ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΛΟΥΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΩΣ ΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ , ΑΡΑ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΠΛΟΦΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ Η ΚΙΝΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΤΗΣ , ΗΤΟΙ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ .

 

 
( 4 ) :  ΑΡΑ Η ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΞΕΛ ΤΣΙΠΡΑΧ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΟΥΧ Ή ΒΑΡΟΥΧΑΚΗ ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ) ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ 2 ΣΚΟΠΟΥΣ :

 
( Α ) :  ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΣ ΕΩΣ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΩΣ ΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ , ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΔΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ

 
( Β ) :  ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΠΛΟΦΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΕ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙ ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ , ΩΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΥΝΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ , Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ , ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ , ΗΤΟΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ , ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ , ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ .

 
( Γ ) :  ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΗΤΟΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ , ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ Ε.Κ.Τ. , ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ. , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΤΟ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΠΗΓΕΣ , ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ , ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΗΔΗ ΩΣ ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΗΤΟΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ . ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΝ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΛΑΚΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΡΠΑΣΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ . ΣΕ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ .

 

 
( 5 ) :  ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΔΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ , ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΠΠ’ , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ 2020 , ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑΧ , ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΟΥΧ Ή ΒΑΡΟΥΧΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΛΕΥΙ Ή ΛΕΒΙΖΟ Ή ΛΑΦΑΖΑΝΗ , ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1974 , ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ , ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΑ ΠΡΥΤΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ , Η ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ , ΚΑΙ ΘΑ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ , ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ :

 
( Α ) :  ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 500 ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ F – 16 , ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΔΙΑ 55 ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ , ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΟΜΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑ 55 ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ , ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 50 ΜΙΚΡΟΫΠΟΒΡΥΧΙΩΝ , ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 120 ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑ ΝΑΥΠΗΓΗΣΗ ΦΡΕΓΑΤΩΝ , ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΛΟΙΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΔΟΧΩΡΑ .

 
( Β ) :  ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ 55 ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΣΕ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΜΠΟΛΕΜΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ , ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΩΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ – ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥΣ , ΕΝΤΟΣ ΣΥΡΡΑΓΓΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΩΡΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΗΛΑΙΑ .

 
( Γ ) :  ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ , ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΠΟΝΗΣΟΥ .

 
( Δ ) :  ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΗΣ ΑΥΞΗΣΕΩΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΕ ΒΟΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΑΜΝΟΕΡΕΙΦΙΑ .

 
( Ε ) :  ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΜΕΝΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΥΠΤΕΣ ΠΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ , ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΠΟΡΟΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΜΟΝΣΑΝΤΟ , ΣΠΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΝΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΕΚΤΡΟΦΙΚΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΠΟ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ .

 
( ΣΤ ) :  ΤΕΛΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ  , ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΜΑΧΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ .

 
( Ζ ) :  ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΘΕΣΠΙΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΒΑΡΕΩΣ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΤ’ ΟΙΚΩΝ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ .

 
( Η ) :  ΟΙ 55 ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ , ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΛΟΧΟΥΣ Σ.Ο.ΚΟΜ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΟΧΟΙ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ , ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΣΠΑΡΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ , ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ . 

 
( Β ) :  ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ 55 ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΣΕ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΜΠΟΛΕΜΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ , ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΩΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ – ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥΣ , ΕΝΤΟΣ ΣΥΡΡΑΓΓΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΩΡΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΗΛΑΙΑ . ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΗΛΑΙΑ .

 
( Θ ) :  ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ 55 ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ « Σ.Α.Σ ». ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΝ « ΣΠΕΤΣΝΑΖ » .

 


( Ι ) :  ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΥΠΟΓΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΙΒΧ ΗΤΟΙ. ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ-ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ . ΟΜΟΙΑ ΑΜΕΣΗ ΥΠΟΓΕΙΩΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΖΩΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ – ΧΗΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ . ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΞΕΩΣ ΣΥΡΡΑΓΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΘΑ ΑΝΗΞΕΙ ΣΥΡΡΑΓΓΕΣ ΣΤΙΣ ΥΠΩΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩ ΟΡΕΩΝ .

( ΙΑ ) :  Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ : « ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ » .

( ΙΒ ) :  ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ , ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ 1821 ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΩΛΟΚΟΤΡΟΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΚΥΡΡΗΞΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΝ ΚΟΠΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ – ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

( ΙΓ ) :  ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΕΩΣ  , ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ . ΤΕΛΟΣ – OVER . –

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. / Ο.ΠΛ.Α. , ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΟΔΟΣ ΕΛΠΙΔΟΣ 12 , ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ , ΒΟΛΟΣ. Α.Δ.Τ. : Δ.424419 ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ. ΤΗΛ. :  698.36.579.54 . –
 
 http://ellhnkaichaos2.blogspot.com/

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου