20 Μαρ 2015

Γαμώ την «Αριστερά» σας, τα υπουργεία σας και γαμώ την αναρχία σας παλιοκαθήκια της κοινωνίας, μαζί και το σύστημα που σας χαϊδεύει…

ΝΟΜΙΚΗ: Βανδαλισμοί, καταστροφές, αποκεφαλισμένα αγάλματα, κλεμμένες μικροφωνικές εγκαταστάσεις, κόπρανα στις αίθουσες, προφυλακτικά στα έδρανα, σκατά στους τοίχους και στα μούτρα τους,  άφησαν φεύγοντας οι κοπρίτες της αναρχοαριστερής θολοκουλτούρας, οι βάνδαλοι μογγόλοι καταληψίες.

image

Εκτεταμένες καταστροφές- συνθήματα σε τοίχους του Πανεπιστημικού Ιδρύματος, σπασμένα παγκάκια, βανδαλισμοί, αποκεφαλισμοί σε αγάλματα έξω από το κτήριο της Νομικής Σχολής, είναι η εικόνα που άφησαν οι καταληψίες της Νομικής Σχολής, έπειτα από παραμονή έξι ημερών μέχρι την απόφασή τους ν’ αποχωρήσουν τα πουτανόπαιδα ….

 Έξι ημέρες παρέμειναν στη Νομική Σχολή οι καταληψίες αυτοπροσδιοριζόμενοι στον αντιεξουσιαστικό χώρο, κρανοφόροι κουκουλοφόροι με ρόπαλα που εισέβαλλαν στο κτήριο το πρωί της περασμένης Παρασκευής (13/03) Οι Κοσμήτορες μετά την αποχώρηση των βανδάλων καταληψιών, επιχείρησαν μια πρώτη καταγραφή των ζημιών το απόγευμα της Τετάρτης (18/03) μετά την αποχώρηση με την «υποστήριξη αλληλέγγυων» των περίπου 20 καταληψιών που είχαν απομείνει στο κτήριο της Νομικής.

Συνθήματα στους τοίχους, βανδαλισμοί σε άιθουσες, διαρρήξεις σε φοριαμούς και γραφεία, σπασμένα παγκάκια στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, κατεστραμμένοι από φωτιά κάδοι, σπασμένα φανάρια σηματοδότησης και αποκεφαλισμένα αγάλματα.. αυτή την εικόνα αντίκρισαν φοιτητές και Πανεπιστημιακοί οι οποίοι βρέθηκαν το πρωί (19/03) στη Νομική Σχολή.
ΝΟΜΙΚΗ-2Τα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας- φοιτητές και Πανεπιστημιακοί- οι οποίοι το πρωί βρέθηκαν στη Νομική Σχολή, διαπίστωσαν ότι τα μαθήματα δεν θα μπορούσαν να ξεκινήσουν παρά το γεγός ότι οι βάνδαλοι καταληψίες αποχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (18/03) αφού οι καταστροφές τις οποίες προκάλεσαν, θα επέτρεπε να αποκατασταθούν προκειμένου να μην τεθεί κίνδυνος για τα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας.

ΝΟΜΙΚΗ-3 Σε μόλις έξι ημέρες κατάληψης του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, οι καταστροφές που προκάλεσαν οι περίπου 100αυτοπροσδιοριζόμενοι στον αντιεξουσιαστικό χώρο, κοστολογούνται σε χιλιάδες ευρώ για να αποκατασταθούν οι ζημιές στο ιστορικό κτήριο της Νομικής Σχολής. Οι καταστροφές εκτεταμένες τόσο στο εσωτερικό του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, στις αίθουσες και στα αμφιθέατρα, όσο και στον εξωτερικό προαύλιο χώρο στην περιφραγμένη εγκατάσταση, και στον περίβολο στον πεζόδρομο περιμετρικά της Νομικής Σχολής.

ΝΟΜΙΚΗΑκόμα και στα φανάρια σηματοδότησης επί της Ακαδημίας, στην κάτω πλευρά της Νομικής Σχολής, «ξέσπασαν την οργή τους» οι αυτοπροσιοριζόμενοι στον αντιεξουσιαστικό χώρο νεαροί βάνδαλοι, οι οποίοι με αιτήματα τα οποία δεν άπτονται του χώρου της Παιδείας, κατέλαβαν τη Νομική Σχολή, εκδίωξαν φοιτητές,Πανεπιστημιακούς και προχώρησαν σε έκκονμες ενέργειες με την ανοχή της ίδιας της Πολιτείας… αυτής της νέας αριστερής ιδεολογίας του Σύριζα ….

ΝΟΜΙΚΗ-1Ούτε τα αγάλματα γλίτωσαν το «μένος» των βάνδαλων κουκουλοφόρων, οι οποίοι με σπρεί βανδάλισαν αγάλματα στον πεζόδομο έξω από τη Νομική Σχολή και αποκεφάλισαν αγάλματα στον περιφραγμένο  χώρο του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος.




image

Τα έκαναν όλα μπουρδέλο είκοσι – τριάντα τα πουτανόπαιδα!  Αλλά την ευθύνη εξ’ ολοκλήρου την φέρνει η νέα κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός του Σύριζα, που με τα νέα ήθη και «φιλολαϊκά» δήθεν συστήματα που θέλει να εφαρμόσει, δίνει το δικαίωμα σε είκοσι πρεζόνια και  χαπακωμένα  χασισόμουτρα  να καταλύσουν την Παιδεία και να ταλαιπωρούν μαθητές και γονείς που από το υστέρημά τους πληρώνουν για να σπουδάσουν ….

 πηγη
kerberos-hellas

1 σχόλιο:

  1. ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΒΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή