19 Ιουν 2015

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.......ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΕ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ !!!!

3000 λαθροεμτανάστες έφτασαν στην Αθήνα και ο Καμίνης ανησυχεί που δεν προλαβαίνουμε να τους… καταγράψουμε...


Περίπου επτακόσιοι λαθρομετανάστες μας έφτασαν ΔΩΡΕΑΝ στο λιμάνι του Πειραιά το πρωί της Πέμπτης (18/06), προερχόμενοι κυρίως από τη Μυτιλήνη, αλλά και από Χίο και Κω και αύξησαν κατά πολύ τον ήδη σημαντικό αριθμό λαθρομεταναστών που προσέγγισαν την πρωτεύουσα τις τελευταίες ημέρες. Αν υπολογίσει κάποιος τους περίπου 1.800 που έφτασαν στον Πειραιά από τη Μυτιλήνη στις 14 Ιουνίου καθώς επίσης και τα 400 άτομα που αφίχθησαν στον Πειραιά δύο ημέρες αργότερα (στη συντριπτική τους πλειοψηφία Σύριοι), αντιλαμβάνεται ότι ο συνολικός αριθμός των λαθρομεταναστών που αφέθηκαν στην Αθήνα να ψάξουν μόνοι τους την τύχη τους αγγίζει τους 3.000.
Όσο για τον κύριο Καμίνη, αυτός απλά διαμαρτύρεται για την έλλειψη οργάνωσης που οα τους καταγράφει «Δεν υπάρχει οργάνωση» δήλωσε «δεν υπάρχει μέθοδος, δεν υπάρχει πρόγραμμα. Φοβάμαι ότι δεν πάμε καθόλου καλά… Όταν έρχονται οι καραβιές έτσι και τους αφήνουν τους ανθρώπους στην τύχη τους, τι καταμέτρηση να γίνει; Και δεν ξέρω αν θέλουν να κάνουν καταμέτρηση…». Από την μία έχουμε τον δήμαρχο των gay parade και των φεστιβάλ της φούντας που απλά θέλει να τους καταγράφει και από την άλλη την κυρία Τασία που μία τους βλέπει μία τους χάνει… Και η Αθήνα συνεχίζει να γεμίζει λαθρομετανάστες…...


Υπό την αιγίδα διεθνούς ΜΚΟ για τη λαθρομετανάστευση, με υποδοχή και φωτογράφου που αποθανατίζει την απόβαση, ενώ δίνεται έμφαση στα γυναικόπαιδα.
Η δημοσίευση του, δημιουργεί την εντύπωση διαφήμισης της ευκολίας εισόδου στην Ελλάδα.




Kαι δεν είναι μόνο αυτό!

 Πρόσφυγες και λαθρομετανάστες κι ενα σωρό άλλοι ύποπτοι τζιχαντιστές, που συνωστίζονται στα παράλια της Τουρκίας για να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα και την Ευρώπη, εφοδιάζονται με ένα φυλλάδιο -αυτό που δημοσιεύουμε- το οποίο έχει τίτλο «Welcome To Greece» (Καλώς ήλθες στην Ελλάδα) και στο εξώφυλλο δείχνει ένα μετανάστη μόλις έχει… αράξει σε μια παραλία να κοιτά την ανατολή του ήλιου. Στο εσωτερικό του φυλλαδίου υπάρχει ενημέρωση, όπως και φράσεις στα ελληνικά με εξήγηση στα αγγλικά, ώστε οι πρόσφυγες – λαθρομετανάστες να μπορούν να πουν δυο λέξεις αλλά και να έχουν ένα μπούσουλα πώς θα κινηθούν. Αυτό που έχει ενδιαφέρον να διερευνήσουν οι ελληνικές Αρχές και Υπηρεσίες είναι ότι αυτό το φυλλάδιο – το επισημαίνουμε- μοιράζεται στην Τουρκία. Δηλαδή, μοιράζεται στο έδαφος της Τουρκίας στους λαθρομετανάστες με την ανοχή εάν όχι συνεργασία -προφανώς- και των κυκλωμάτων διακινητών – δουλέμπορων.



ΣΥΡΙΖΑ:ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου