29 Ιουλ 2015

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΗΔΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ !! ΕΩΣ 25 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ !!!


ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟ ΔΕ ΓΕΛΟΙΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ 2 ΩΡΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ("ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ"). ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.

ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ 5 - 25 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ (ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ) ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!!!! ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝΕ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!! 

ΑΡΑ ΝΑ Ο ΑΠΛΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΩΣ ΔΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ - ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - ΜΕΛΩΝ - ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - ΕΘΝΟΥΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΔΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΟΠΟΥ ΗΔΗ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΧΕΡΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΕ!!!

ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

ΑΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ ΚΑΙ 25 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ (!!!) ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ (ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ) ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ:

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 22:00

Ειναι η συνεντευξη με τον εψιλονιστη Ακη Ρουσσο στο σκαι πιεριας που εβγαζε και προωθουσε παλια τον απατεωνα εψιλονιστη ακροδεξιο Σωρρα!!!
και σε αυτη την συνεντευξη με τον λεβεντη ο Ρουσσος υποστηριζε στο φουλ τον τσιπρα!!!
ηταν τοτε που η μιση ελλαδα ηταν μαζι με τον τσιπρα και περιμεναν να τους διορισει στο δημοσιο ο τσιπρας..και να ξαναρχισει το φαγοποτι της εποχης του ανδρεα της δεκαετιας του 1980, και τελικα διορισαν μονο τις χρυσες καθαρηστριες των υπουργείων και τα αργομισθα κομματοσκυλα της ΕΡΤ, μιλαμε για ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ της πρωτης φορας "αριστερας"... τρομαρα τους..οι βλαμμενοι!!!
δηλαδη αυτα που ακουτε στη συνεντευξη εγιναν πριν 3 μηνες απο τωρα, δηλαδη τοτε που ολοι οι σεληνιασμενοι νεοελληνες ηταν σφοδρα ερωτευμενοι με τους εβραιους τσιπρα (cipra) και βαρουφακη (βαρουχ) και ηταν πριν αυτοι οι νεοελληνες φανε την ψυχρολουσια των Capital Control και του σκληροτατου μνημονιου 3 (+ 50 δις ενεχυρο της δημοσιας και ιδιωτικης περιουσιας των ελληνων) απο τον αποτυχημενο "Ανδρεα Παπανδρεου" - Τσιπρα... 
Ποτε θα ξυπνησετε επιτελους;;;

Β. Λεβέντης. Επικαιρότητα (23/4/2015) : Περί σύλληψης Λ. Μπόμπολα.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΙΚΑ ΑΠΛΗΣΤΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ?

ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:

ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΗΡΩΙΚΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ:

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ, ΘΑΡΡΟΣ, ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΚΥΒΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΗΤΤΟΠΑΘΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΑ...!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ.


ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΓΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟ ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ

ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟ 1999 ΟΠΟΥ ΕΚΛΑΠΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 5-6 ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕΓΑΛΟΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ !!!

ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ, Ο ΔΙΑΒΟΗΤΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΩΣ "ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ" ΤΗΣ K.G.B. ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ!!!

ΤΟ ΧΩΝΙ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΤΗΣ KGB -ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-

Τί συνδέει Κόκκαλη, Μπόμπολα, Ῥιζοσπάστη, Ἔθνος, ΚΚΕ, ΣΤΑΖΙ, KGB καί Mossad;

Γιώργος Μπόμπολας: ο άνθρωπος που πιθανότατα ελέγχει μέχρι και τη μάνα σου
http://luben.tv/politix/55101
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Το κομμα ΠΟΤΑΜΙ ειναι 100% ελεγχομενο απο τον Μπομπολα, ο ψευτοκεντρωος θεοδωρακης ηταν επι 6 χρονια ανθρωπος του ΜΕΓΚΑ και της διαπλοκης και εβγαζε 20.000 ευρω σε καθε εκπομπη

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου