28 Αυγ 2015

Εντυπωσίασε και στο Radom Air Show 2015 η ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς»!

Εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά με την παρουσία της η ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας.

Γράφει ο Απόλλων Γ. Λεονταρίτης

Η ομάδα βρέθηκε στην Πολωνία, στο αεροδρόμιο Radom – Sadkow στα πλαίσια του Radom Air Show 2015.

Εκτός όμως της θεαματικής παρουσίας του Demo Team - εξίσου θεαματικά - ήταν τα πλάνα από βίντεο και οι σχετικές φωτογραφίες που αποδέσμευσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας από την συμμετοχή της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς" της Πολεμικής Αεροπορίας, στην διεθνή αεροπορική επίδειξη "Radom Air Show 2015".




Εναέρια πλάνα από πρωτότυπες γωνίες λήψης (που εξασφάλισε η χρήση drone εξοπλισμένου με κάμερα), δείχνουν τα δύο F-16C Block 52+ της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς" σε χώρο στάθμευσης πλάι σε πολωνικά MiG-29 Fulcrum, γαλλικά Rarafe - όλα επίσης με επετειακό διάκοσμο!

https://player.vimeo.com/video/137379180?autoplay=1

Ασφαλώς πρόκειται για ένα βίντεο από τα πρώτα του είδους του για Demo Teams σε διεθνές επίπεδο συνεχίζοντας την άριστη δουλειά που καμαρώσαμε στα πλάνα του επετειακού βίντεο για τη συμπλήρωση για τα 60 χρόνια της 343Μ!

Η επίδειξη που πραγματοποιήθηκε από το Σάββατο 22 έως και την Κυριακή 23 Αυγούστου 2015, συγκέντρωσε χιλιάδες θεατών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν το μοναδικά διακοσμημένο F-16C Block 52+ της ΠΑ με τα χρώματα της γαλανόλευκης, σε εκπληκτικούς ελιγμούς άνωθεν του αεροδρομίου του Radom



Υπενθυμίζεται ότι το βαμμένο με τον εντυπωσιακό διάκοσμο F-16C Block 52+ της ΠΑ κέρδισε το πρώτο βραβείο στην πρόσφατη έκθεση του RIAT 2015 στη Μ Βρετανία, ενώ μετείχε στην αεροπορική έκθεση στην Πολωνία μαζί με το F-16C Block 52+ s/n "536" με το οποίο αναχώρησαν από κοινού από την έδρα τους στην 115ΠΜ στις 20 Αυγούστου.

Όπως έχει ανακοινώσει στο επίσημο πρόγραμμα εμφανίσεων της, η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς" θα συμμετέχει στην εκδήλωση "NATO Days in Ostrava Czech Air Force Days 2015", στην Ostrava της Τσεχίας στις  19 και 20 Σεπτεμβρίου 2015.

Συγχαρητήρια λοιπόν για μια ακόμα φορά σε όλα τα μέλη της ομάδας «Ζεύς» αλλά και στο ΓΕΑ που στηρίζει αυτήν την προσπάθεια, η οποία προβάλει με τον καλύτερο τρόπο το έργο και τις ικανότητες της ΠΑ, ενώ παράλληλα προάγει την αεροπορική ιδέα - ιδίως στους νέους- και αποτελεί έναν άριστο πρεσβευτή της Ελλάδας στο εξωτερικό, σε μια εποχή που η χώρα μας έχει ιδιαίτερη ανάγκη απο θετική προβολή!





defencenews.gr

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου