30 Σεπ 2015

ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ 28.09.2015 , ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΣΑΛΟΜ





Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΩΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ ΣΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΩΝ ΡΟΤΑΡΙΑΝΩΝ


Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΩΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΙΠΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟΝ ΣΙ(Ω)ΝΙΣΜΟ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΣΙΝΙΣΜΟ ΚΙΝΑΣ)

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΩΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΣΑΛΟΜ) ΤΟ 1990 ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ - ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ" - ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΙΜΟΣΤΑΓΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ (ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Θ' ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ) - ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ - ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΥΣ (ΚΡΗΤΕΣ ΑΠΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ)
"ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΕΨΩ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ ΣΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ ΚΛΠ, ΚΛΠ"

Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑΣ ΤΡΕΛΕΣ ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΣΙ(Ω)ΝΙΣΤΡΙΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ
ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ Ο ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΤΑΧΑ ΕΥΧΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ... ΣΑΠΟΥΝΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ (ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!)
ΠΕΡΙ ΝΤΟΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ - ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ:
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ο Εβραίος Μπενι Σελόν (ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ),
ο Εβραίος Κεμάλ Ατατούρκ (ΝΤΟΛΜΕΣ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΣ ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟΣ)
(ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΦΗΣ)

ΤΕΛΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ:

Το ως άνω προδοτικό δια την Ελληνική Εθνική Κυριαρχία «ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ - ΓΙΛΜΑΖ» παραθέτουμε στην σελίδα 17 της παρούσης από φωτοτυπία της Εφημερίδος «Το παρασκήνιο» 16/6/2006, σε μετάφραση. 
Σ';αυτό το προδοτικό «Μνημόνιο» οι ορολογίες της «Συνθήκης Λωζάνης» ΠΕΡΙ «Όλης της Θαλάσσης του Αιγαίου ως εθνικών ελληνικών χωρικών υδάτων», ΠΕΡΙ «Όλου του εναερίου χώρου του Αιγαίου ως εθνικού ελληνικού εναερίου χώρου», ΠΕΡΙ «Όλων των νήσων του Αιγαίου, πλήν Ίμβρου - Τένεδου και των εντός των τριών μιλίων Τουρκικών χωρικών υδάτων, ως εθνικού και ελληνικού εδάφους», και περί «του Ενιαίου και Αδιαίρετου όλων των νήσων του Αιγαίου, όλης της θαλάσσης του Αιγαίου, και όλου του εναερίου χώρου του Αιγαίου, ως εθνικού ελληνικού χώρου ελληνικής κυριαρχίας, πλην Ιμβρου - Τένεδου - και των τριών ΜΟΝΟΝ μιλίων των Τουρκικών χωρικών υδάτων», αντικαταστάθηκαν με τις προδοτικές παραδοχές περί «Διεθνούς ανοικτής θαλάσσης» και περί «Διεθνούς εναερίου χώρου» εντός των οποίων θα έχει στρατιωτικές δραστηριότητες η Τουρκία, και ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΕΔΑΦΙΚΟΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΣ - ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ - ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, χωρίς την σύμφωνη πλειοψηφία της Ελληνικής Βουλής 151 ψήφων, συμφώνως με 28/3 Συντάγματος. 
Εξώφυλλο Εφημερίδος 16/6/2006 «Το παρασκήνιο» 
Άρθρο Εφημ. «Το παρασκήνιο» με προδοσίες της Ντόρας Μητσοτάκη ΜΠΕΝ-ΣΑΛΟΜ ή Βενιζέλου, εβραικής καταγωγής, η οποία δεν «ανέτρεψε» το «μνημόνιο Παπούλια - Γιλμάζ» (Δόλος ή Αφέλεια του Αρθρογράφου), αλλά επιδείνωσε την προδοσία του ως άνω μνημονίου. 
ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ - ΓΙΛΜΑΖ 27-5-1988 
Υπογραφές: 
Παπούλιας/Μεσούτ Γιλμάζ

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου