1 Οκτ 2015

ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΒΥΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΥΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΤΟ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΡΟΥΣΦΕΤΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ (ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΩΝ - ΝΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ)...ΔΙΟΤΙ...



ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ....ΤΩΝ "ΧΡΥΣΩΝ" ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΩΝ 4000 (!!!) ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ "ΧΡΥΣΩΝ" ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ "ΕΡΤ" (= ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ "ΑΝΤΕΝΝΑ" ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 200 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ), Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ (!!!) ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ!!!!! (Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ)



ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ CAPITAL CONTROL ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ 5 ΜΗΝΩΝ(!!!) ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ 63% ΤΟΥ "ΟΧΙ" ΣΕ 100% "ΝΑΙ" ΚΑΙ ΝΕΟ ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3) ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΩΝ - ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΠΟΛΥΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΛΙΚΑΣ (ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΔΕΚΟ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΔΕΣ, ΝΟΜΑΡΧΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΕΣ, ΣΚΑΤΑΡΧΕΣ, ΚΛΠ) ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΔΙΟΓΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ή ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ (ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ - ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΕ....



30 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΝΩ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ) ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 3 ΔΙΣ (!!!)



ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΒΥΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΥΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΤΟ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΡΟΥΣΦΕΤΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ (ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΩΝ - ΝΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ)...ΔΙΟΤΙ... 

...ΔΙΧΩΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ - ΑΓΡΟΤΙΚΗ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ / ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ...ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (ΕΥΣΥΝΕΊΔΗΤΟΙ + ΝΟΜΙΜΟΙ + ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ + ΕΠΙΟΡΚΟΙ + ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ) ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ...Η ΝΕΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΗ ΜΕ ΤΑ CAPITAL CONTROL ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ...ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΛΟ-ΤΑΪΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ - ΚΥΦΗΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΩΣ ΤΟ 2017 ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΦΟΠΛΙΣΤΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΘΙΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ/.Ρ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΤΟΥ "ISIS" ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ!!!



ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!



ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ (ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ) ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ 120/4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!



ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ .... ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ :




ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ:



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΑΘΗΝΑ 28/9/2015



Από την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:



Σε εφαρμογή νόμου της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με απόφαση του κ. Κατρούγκαλου επανήλθαν στην υπηρεσία τους μεταξύ άλλων και οι δημόσιοι υπάλληλοι που ήταν υπόδικοι για βαρύτατα αδικήματα κατά την τέλεση των καθηκόντων τους. 



Αυτό αποτελεί ντροπή και οπισθοδρόμηση για το κράτος που έχει σήμερα άμεση ανάγκη βελτίωσης της Δημόσιας Διοίκησης και δείχνει τον κακό, άστοχο και ασυντόνιστο τρόπο με τον οποίο χειρίζεται η σημερινή κυβέρνηση ζητήματα διαφθοράς, ηθικής και παραβατικότητας στο Δημόσιο.



Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ περιμένει από τον κ. Τσίπρα να παρέμβει άμεσα και να ματαιώσει την αψυχολόγητη και βεβιασμένη απόφαση του υπουργού του, που βρίσκει αντίθετη την κοινή γνώμη,



'Ενας πρωθυπουργός που μιλά κατά της διαφθοράς στα διεθνή fora, εντός Ελλάδας δε μπορεί ταυτόχρονα να την υποθάλπτει εντός της χώρας μας.





Γραφείο Τύπου




ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Καρόλου 28, ΤΚ 10437

Τηλ : 2105220357 - 210 4138682






ΣΧΕΤΙΚΑ:



Πολιτικό και ηθικό θέμα με τον Κατρούγκαλο
Έπαιρνε αμοιβή 12% για την επαναπρόσληψη απολυμένων δημοσίων υπαλλήλων



ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ;;;



ΠΛΕΡΩΝΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ

Μισθολόγιο ΕΡΤ: Οι λίστες της ντροπής!



ΕΥΣΤΟΧΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙ "ΕΡΤ":

(Βρε κακομοίρη. Δεν χαιρόμαστε εκδικητικά που απέλησαν τους κηφύνες της ΕΡΤ, ούτε θέλουμε να καεί το σπίτι του αλλουνού επειδή εμείς δεν έχουμε σπίτι. Απλά ξέρουμε ότι, ενώ εμείς δεν έχουμε σπίτι εδώ και χρόνια, πληρώνουμε και το δικό σας παλάτι ενώ εσείς δεν πληρώνετε τίποτα. Αποκτήσατε αυτή τη θέση με άδικα μέσα, πληρώνεστε υπέρογκα ποσά που τα αφαιρούν από εμάς μέσω των φόρων και δεν δουλεύετε κιόλας οι περισσότεροι. Άσε που το πρόγραμμα που παράγατε ήταν κατώτερο όλων των άλλων καναλιών που δουλεύουν με το 1/3 του προσωπικού και το 1/10 του προϋπολογισμού της ΕΡΤ. Ίσως η κρίση σας βάλει μυαλό και σας κάνει πιο ταπεινούς και προσγειωμένους και μάθετε επί τέλους πόσο δύσκολα βγαίνουν τα λεφτά στον αληθινό κόσμο. Εδώ ένας εδώ μέσα πρώην εργαζόμενος στην ΕΡΤ είπε: εγώ έπαιρνα μόνο 3.500 ευρώ και όταν με απέλυσαν πήρα εφάπαξ μόνο 300.000 ευρώ και 2.700 ευρώ σύνταξη. ΜΟΝΟ; Ξέρει πόσοι είναι οι μισθοί στον έξω κόσμο; Τώρα λοιπόν θα μάθετε πόσοι είναι οι μισθοί αυτών που πραγματικά δουλεύουν και παράγουν έργο.)





Σε ΣΟΚ ο ιδιωτικός τομέας - 613 νέοι άνεργοι και 59 λουκέτα επιχειρήσεων ΚΑΘΕ μέρα



Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ




Πρόγραμμα 9 σημείων της Ένωσης Κεντρώων για έξοδο από το μνημόνιο





ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ «ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ» ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – Έρχονται περικοπές στις αμυντικές δαπάνες και το προσωπικό




Η Ο.Ε.Α. ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

kerberos-hellas

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου