11 Οκτ 2015

Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΙΕΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ !!! ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΞΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΤΩΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ , ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!

Ρεπορτάζ του Zougla.gr για την εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου
 


Κίτρινος Τύπος - Aπεριόριστο ρεύμα με νερό: Παρουσίαση της συσκευής του Π. Ζωγράφου στο Zougla.gr
 


Aπεριόριστο ρεύμα με νερό http://www.zougla.gr/greece/article/energia-ap-to-nero
LIVE η λειτουργία της συσκευής που παράγει ενέργεια από νερό http://www.zougla.gr/zontana-i-efevresi-pou-paragei-reyma-apo-nero
Μία εφεύρεση που φιλοδοξεί να αλλάξει όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για την παραγωγή ηλεκτρισμού και να λύσει το ενεργειακό πρόβλημα επινοήθηκε από μια ελληνική ερευνητική ομάδα. Το zougla.gr αναδεικνύει αυτή την εντυπωσιακή ανακάλυψη με σκοπό να επακολουθήσει η αναγνώριση από την επιστημονική κοινότητα και να καλυφθεί η... απόσταση μεταξύ των επιστημονικών εργαστηρίων και της παραγωγής και διάθεσης στο ευρύ κοινό της εφαρμογής, με προφανή οφέλη για όλο τον κόσμο.

Με τη χρήση μιας συγκεκριμένης συσκευής που χρησιμοποιεί ως καύσιμο μόνο το νερό -πόσιμο ή υφάλμυρο- παράγεται ικανή ποσότητα ρεύματος για να τροφοδοτήσει μια μικρή κατοικία. Κατ' αναλογία, η ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας μπορεί να καλύψει επαρκώς τις ενεργειακές ανάγκες συσκευών, σπιτιών, ακόμα και πόλεων, και όλα αυτά με μια μικρή ποσότητα του στοιχείου που υπάρχει παντού στη φύση γύρω μας.

ΣΧΟΛΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ»:

ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΖΟΥΓΚΛΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΦΕΥΡΕΤΩΝ ΤΟΥΣ "ΑΠΗΓΑΓΑΝ" ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ (ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1980 - 1990 ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΩ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ «ΠΡΑΣΙΝΗΣ» ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΝΕΡΟ...!!!!!!

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ Ο...
Π. ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΚΛΠ) ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ (ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΦΕΥΡΕΤΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΝΕΡΟ")...ΓΙΑΤΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ...

Ο Π. ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ BOSCH ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΙΒΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ - RESONANCE - ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑΛΑΝΤΩΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΓΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ ΚΟΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑΡΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ...

Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ "ΟΒΙ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1984!!! ΕΝΩ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΕΝΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΗ (2013).

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ «ΜΠΑΤΑΡΙΑ» - «ΓΕΝΗΤΡΙΑ» ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΝΕΡΟ....ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΑΣΠΑΕΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ «RESONANCE» ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΟΕΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ "ΘΑΥΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΙΣ "ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ "ΘΑΥΜΑΤΑ" ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ "ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΥΦΛΑ ΤΙΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ!!!! (ΣΗΜ: ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΗΖΕΡ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ RESONANCE  ΜΟΡΙΑΚΗΣ – ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΕΩΣ - ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΕΩΣ). 

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 95% ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ CARNOT (ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΧΩΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ), ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟΤΕ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!!! ΤΟ ΕΝΑ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΚΥΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΑ GIGAHERZ (350 ΓΙΓΑΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ 7η ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΑ 2 ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΡΑΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ!!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ (ΡΑΒΔΟΙ) ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΘΕ 1 - 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ 15 ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΕ ΡΕΥΜΑ ΜΕ ΜΟΝΟ 1-2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΒΡΥΣΗΣ!!!!

ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ (ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ – RESONANCE) ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΕΦΥΡΕΣ… ΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ. ΑΝ ΑΝΕΒΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΒΗΜΑ - ΠΑΛΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, Η ΓΕΦΥΡΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ!!! ΕΤΣΙ ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΜΟΡΙΑΚΟΙ ΔΕΣΜΟΙ «ΓΕΦΥΡΕΣ» ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΜΟΡΙΟΥ HHO (Η2Ο) ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΔΕΙΤΕ Π.Χ. ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ: 
https://www.youtube.com/watch?v=17tqXgvCN0E

ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ  ΤΟ 1984 ...ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΗΣ – ΣΗΜΙΤΗΣ, Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΩΣ «ΚΙΝΕΖΟΣ», ΚΛΠ) , ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ (ΓΑΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ) ΤΗ ΘΑΨΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ…«ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ» ΠΗΓΑΙΝΕ «ΣΤΡΑΒΑ»!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, κ.ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ «ΚΙΝΕΖΟΥ» ΣΗΜΙΤΗ – ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΔΟΛΙΩΣ ΝΑ «ΚΛΕΨΕΙ» ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΩ «ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ» ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ!!! 
ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΛΑΞΗ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΡΡΗΨΑΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!  ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΟΜΑΡΑ!!!!
 
ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο «ΖΟΥΓΚΛΑΣ» ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ «ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ» …ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!

ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ....

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ κ.ΠΕΤΡΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ κ.ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ!!!

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ, ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΜΠΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΑΛΑ (ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΙΟΛΒΑΣ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ, ΚΛΠ) ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ Η …ΜΑΡΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΘΑ «ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ…. ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ («ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ»)…ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΟΥΖΑ ΣΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΛΟΣΣΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ, ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ!!!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΕΙΑ!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ Π. ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!!!

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΥΟΦΥΙΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΛΑΜΠΡΟ ΕΦΕΥΡΕΤΗ, ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΥ ΕΑΝ Η ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ –ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ- ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ!!!

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΤΟΥΣ 1998:

Στην κοινή σήμερα μεταξύ «υπερ-δυνάμεων» πυρηνική τεχνολογία, για την διάσπαση σχάσιμου υλικού, χρησιμοποιείται ο «αγροίκος» τρόπος, της διαρρήξεως των μεγα-ουδετερονίων των σφαιρικών μανδυών των ατόμων, από ταχέα μέγα-ουδετερόνια σφαιρικών μανδυών άλλου σχάσιμου υλικού, όπως το υπερ-ελαφρύ μέταλλο «λίθιο». Σ' αυτή την περίπτωση, για την πυρηνική έκρηξη, δεν απαιτείται μόνον διαρρηξη του σφαιρικού μανδύα, αλλά και «προδιάθεση» του ατόμου αυτού να εκραγεί, νοούμενη ως πυρηνική υπερ-πιεση» ακτινοβολιών-ύλης στο εσωτερικό του. Η υπερπίεση αυτή, ως προς την υποπίεση κοσμικής ακτινοβολίας στο εξωτερικό του ατόμου, δημιουργήθηκε λόγω της ανόδου του ατόμου μέσω ηφαιστειακής λάβας, από το περιβάλλον μείζονος πυκνότητας εξωτερικής ακτινοβολίας της γήινης διαπύρου ζώνης, στο περιβάλλον ελάσσονος, εξ. ακτινοβολίας της γήινης επιφανείας, ή λόγω εξόδου του ατόμου από το περιβάλλον υπερ-πιέσεως ακτινοβολίας ενός αντιδραστηρος εμπλουτισμού, σε υποπίεση ακτινοβολίας εκτός αντιδραστηρος.

Ανάλογο : ένα ραδιενεργό σχάσιμο ατόμου ύλης, ομοιάζει με ιχθυ, ο οποίος ανεσυρθη από βάθος 1000 μέτρων. Στο βάθος αυτό, ο ιχθύς έχει φυσιολογικό μέγεθος. Στην επιφάνεια όμως φουσκώνει σαν μπαλόνι, έτοιμο να εκραγεί με το παραμικρό τρύπημα του δέρματος του, λόγω διαφοράς πιέσεων. Τα ανωτέρω σημαίνουν ότι μια πυρηνική βόμβα αχρηστεύεται αυτομάτως, αν κατέλθει σε μεγάλο γήινο βάθος, διότι τότε το σχάσιμο υλικό της ξαναβρίσκεται στο φυσικό του περιβάλλον και δεν έχει ουδεμία τάση να εκραγεί. Αντιθέτως, υπάρχει περιπτωση αυτοεκρηξεως υπερβαρεως πυρηνικού υλικού π.χ. MD-101, ΝΟ-102, LG-103, όταν αυτό μεταφερθεί σε μεγάλο ύψος μακράν της γήινης επιφανείας, ή σε περιβάλλον πλήρους τεχνητής απορροφήσεως ακτινοβολίας. Εκτός από τον «αγροίκο» , υπάρχει «ευγενέστερος» τρόπος διασπάσεως τού ατόμου, ισχύων όχι μόνον για ραδιενεργά υλικά, αλλά ακόμη και για τα ελαφρότερα μέταλλα, όπως το λίθιο και το βηρύλλιο. Αυτό επιτυγχάνεται με ενισχυτές δέσμης μικροκυμάτων ( MASERS) υπερ-υψηλής συχνότητας και δυναμένης να συγχρονιστεί με τις συχνότητες περιστροφής των ηλεκτρονίων και ανθηλεκτρονίων, περί τους πυρήνες τους. Αυτό προκαλεί κατάρρευση τροχιών αντιθέτως στρεφομένων υπο-ατομικών σωματιδίων, με τελικό αποτέλεσμα την τριπλή διαρρηξη του σφαιρικού μανδύα εκ των έσω, από τα 3 νουκλεόνια (πρωτόνιο, αντιπρωτονιο, μικρο-ουδετερόνιο), και όχι εκ του έξω, με βολή μεγα-ουδετερονιου άλλου «σχάσιμου» υλικού.

Αυτός ο «ευγενέστερος» τρόπος πυρηνικής διασπάσεως, έχει δοκιμαστεί επιτυχώς στα εργαστήρια της Ο.Ε.Α. επί κόκκων κονεως όλων των χημικών στοιχείων μέχρι του βισμουθίου, και τα αποτελέσματα υπήρξαν πάντοτε τα ίδια. Η πυρηνική εκρηξη που σημειώθηκε , ήταν περίπου δεκαπλάσιας εντάσεως εκείνης, η οποία θα προέκυπτε από θεωρητική έξωθεν ρηξη του υλικού, με μείζονα ενέργεια μηδενικού σημείου και διάσπαση κοσμικού υδρογόνου για παραγωγή ώσεως στο έξω διάστημα. Τα ανωτέρω δεν γράφονται δια λόγους επιδείξεως γνώσεων προς τους αναγνώστες ή προς το τσίρκο του Παναγιώτη Τουλάτου.. Γράφονται ως σαφής προ-ειδοποιησις προς τα σινικά και σιωνιστικά πολιτικά και στρατιωτικά επιτελεία: εάν επιχειρήσουν βαλκανική αναφλεξη ή ασιατική αναφλεξη με Ιράκ, ως προ-εορτια-αφορμές Γ ' Παγκοσμίου Πολέμου, θα ευρεθούν προ εκπλήξεων. Υλικά στρατιωτικών κτιρίων, οχημάτων ξηράς, σκαφών ναυτικού, αεροσκαφών, είναι όλα διασπάσιμα.

Η ΟΕΑ έχει προωθήσει την ανωτέρω τεχνολογία τυφεκίου MASER διασπάσεως ατόμων ΚΑΙ σε αλλοεθνείς αντι-σιωνιστές εκτός Ελλάδος.

ΠΕΡΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ «RESONANCE» ΤΗΣ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ» ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ (ΛΕΒΑΝ & ΛΙΛΙΘ), ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΙΑ’1988 

(ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΔΙΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ
RESONANCE):

(ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΩΔΥΝΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ. Ακατάλληλο δια ανηλίκους) http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/word.html
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:
Αν και αγνοούσε το κέντρο των ερευνητών μας αυτούς τους μηχανισμούς των κραδασμών, τελικά κατόρθωσε να δημιουργήσει και να εξαϋλώσει ύλη από το στοιχείο "1" έως το "108" εστιάζοντας γεωμετρικά αυξανόμενες συχνότητες, με βάση της συχνότητες παλμών RESONANCE των ατόμων κάθε στοιχείου. Το όμοιο συνέβη όταν γιά να παραχθούν ανόργανες ή οργανικές ενώσεις χημικών στοιχείων -ή να διαλυθούν στα συνθέτοντα μέρη-, εστιάστηκαν συνδυασμοί των ανωτέρω ιδιοσυχνοτήτων κατά ορισμένη διαδοχή και "αντιδιαδοχή".

Τελικώς στα εργαστήρια βιολογίας της Ο.Ε.Α. φθάσαμε στο σημείο να συνθέσουμε σύνθετα οργανικά αμινοξέα και σύνθετες οργανικές βάσεις πανίδος και χλωρίδος με τις ίδιες μεθόδους εστιάσεως ορισμένων συνδυασμών κραδασμών.

Τα ανωτέρω δε γράφονται γιά επίδειξη γνώσεως της Ο.Ε.Α., αλλά γιά τους εξής λόγους:
Α: Γιά να απομυθοποιήσει ο αναγνώστης το μαγικό χαρακτήρα της Κάμπαλα και επομένως να απαλλαγεί από την εξουσία και την ψυχολογική εξάρτηση και καταπίεση που του επιβάλλεται από τους, κατά κανόνα εβραίους ραββίνους, κατόχους και δασκάλους της Κάμπαλα. Ορισμένοι συνδυασμοί συχνοτήτων μπορούν να προκαλέσουν αντιστροφή βαρύτητας, να προκαλέσουν ψευδείς αισθήσεις και ολογραφικά οράματα σε "αμύητους", να προκαλέσουν ασθένειες ή θεραπείες μέσω δημιουργίας συγκεκριμένων οργανικών ενώσεων σε σώματα "αμυήτων", να προκαλέσουν φυσικά φαινόμενα σεισμών, καταιγίδων, εμπρησμού, πλημμυρών κλπ. Η Ο.Ε.Α. κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αν κάποιος ή κάποιοι κατέχουν πλήρως όλους τους μαθηματικούς συνδυασμούς των συχνοτήτων RESONANCE των χημικών στοιχείων και των ετεροπολικών και ομοιοπολικών χημικών ενώσεων, είναι δυνατόν να γελοιοποιήσουν κάθε ραββίνο, ραββινίσκο και υποραββινίσκο δάσκαλο της Κάμπαλα.

                Β: Γιά να αρχίσει ο αναγνώστης να ερευνά το ενδεχόμενο του να δέχεται από πηγή τεχνολογίας τις "μαγικές" απαντήσεις που παίρνει όταν θέτει ερωτήσεις "μαγικές" ή όταν "διατάζει τα πνεύματα" ή όταν "καλεί τα πνεύματα", χρησιμοποιώντας "μαγικές λέξεις" και "μαγικά σύμβολα" της αθλίας φιλολογίας της Κάμπαλα.

                Γ: Γιά να αρχίσει ο αναγνώστης να ερευνά το ενδεχόμενο ότι "κάπου ψηλότερα", τα νήματα που κινούν τις αθλιότητες των "θαυμάτων" του τρυφερού ...Χριστούλη, τις αθλιότητες των "θαυμάτων" των τρυφερών ...Αγίων, τις αθλιότητες των "θαυμάτων" όλων των θρησκειών και τις αθλιότητες των "θαυμάτων"  όλων των μυστικών εταιρειών, των μέντιουμ κλπ., ενώνονται σε ένα κοινό νήμα, σ' ένα επιτελείο διανοητικού ελέγχου, που φυσιολογικά θα πρέπει να είναι Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ.

                Ποιά είναι η πηγή της αθλίας Κάμπαλα, αγαπητέ Έλληνα αναγνώστη; Μήπως είναι το "πνευματικό βασίλειο" όπως σου έμαθαν στο θρήσκευμα ή στη Στοά που ανήκεις; Είναι πνεύματα αυτά που δέχονται ερωτήσεις ή υπερευαίσθητες μηχανές λήψεως που συνοδεύονται από πανίσχυρους πομπούς "συνδυασμών συχνοτήτων";
======== ]+[ =========

ΕΔΩ ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΤΟΥ "ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΝΕΡΟ" ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ:
60 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ 70-ΑΡΗ...
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΕΡΑΣΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ....
ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΙΑ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΕΠΙΠΟΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ...


ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΙΣ 2 ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΟΥ «ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΝΕΡΟ»…ΤΟΝ INVERTER ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ (92% ΑΠΟΔΟΣΗ !!!) ΜΕ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ RESONANCE!!!
 
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/10/blog-post_10.html

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου