2 Οκτ 2015

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΠΕΡΙ ΤΗΣ "NASA", ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΑΡΗ, ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΣΙΜΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ!!

Είναι μία ιστορική μέρα. Η NASA ανακοίνωσε επισήμως πως υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την ύπαρξη ροής νερού στον πλανήτη Άρη! 

Δείτε τις ιστορικές, πρώτες φωτογραφίες με τα "σημάδια" του νερού!

ΚΑΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟ & ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ...

ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΝΑΣΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ,  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΥΓΡΟ ΑΛΜΥΡΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ, ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΖΩΗ!!!

ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.!!!

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΤΗΣ "ΝΑΣΑ" ΦΟΒΑΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΣΚΑΦΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΔΑΦΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΗ, ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΦΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ "ΜΟΛΥΝΕΙ" ΜΕ ΓΗΙΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΗΙΝΗ ΓΝΩΣΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 30+ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΡΗ...

ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΟΙ - ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ, ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΣΦΥΧΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ NSA - NSC (NATIONAL SECURITY COUNCIL) ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΓΑΛΩΝ "ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΩΝ" ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ, ΔΙΟΤΙ ΤΙΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ / ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ NSA ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΧΑΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ (ΗΔΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ) ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗ. (ΗΔΗ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗ... ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ... Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ) 

ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ BROOKINGS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ (http://en.wikipedia.org/wiki/Brookings_Report) ΤΟ ΟΠΟΙΟ BROOKINGS ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ - THINK TANK - ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΣΚΙΩΔΟΥΣ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ "ΗΠΑ" NSC - N.S.A. (NATIONAL SECURITY AGENCY) ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ Η Ο.Ε.Α. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΤΟΥ Ο.Τ.Ο. ΣΤΙΣ "ΗΠΑ" ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ ΧΟΝΓΚ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ - ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ - ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ, ΚΛΠ:

Επιβεβαίωση του ιστολογίου. Περισσότερη καταφανής Δρακονιανή Ερπετική σημειολογία πίσω από τα εμβλήματα της υπερ-μυστικής N.R.O. - N.S.A.

ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ (ΚΕΠΛΕΡ, ΚΛΠ) ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ "ΔΙΔΥΜΕΣ ΓΑΙΕΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΟΙΚΗΣΙΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΓΗ ΣΕ ΜΑΚΡΙΝΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ:

ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΠΡΙΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΛΛΟ ΣΚΑΦΟΣ ΕΚΤΟΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΜΕ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΒΛΑΚΩΔΩΣ)


ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΖΩΗ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 70 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ (!!!) ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ) ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΟΥ H O.E.A./Ο.ΠΛ.Α. ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΩΣ ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΗ. 

ΕΑΝ ΕΠΙΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ (ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΚΛΠ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ΜΑΣΩΝΟΥΣ, ΚΛΠ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΠΑΝΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ 70 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ ΜΕ ΒΙΩΣΙΜΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟ ΥΠΕΡ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ - ΣΥΜΠΑΝ - ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ (ΑΓΧΙΒΑΣΙΗΝ ΜΕΤΡΑ) !!!

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΔΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ (ΓΙΑΧΒΕ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ (ΣΑΒΑΩΘ) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΗ (ΠΡΙΝ 13500 ΧΡΟΝΙΑ):

Α) ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ - ΘΡΥΜΑΤΙΣΑΝ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΑΛΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ (ΦΥΤΕΥΜΕΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΦΛΟΙΟ) ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΑΕΘΩΝΑ (ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΩΝ) ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΣ (ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ) ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΦΑΕΘΩΝΑ ΜΑΓΙΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΩΣ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥΣ "ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ" - ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΟΡΥΧΟΥΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ("ΑΝΟΥΝΑΚΙ") ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΤΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΥΛΕΣ ΤΟΥ ΦΑΕΘΩΝΑ.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ/ΚΡΟΝΙΩΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΤΙΤΑΝΙΟ, ΤΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥ - ΘΡΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΦΑΕΘΩΝΑ ΕΞΟΡΥΣΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΥΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΦΑΕΘΩΝΑ - ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΣΠΑΡΤΟΙ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΝΗ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΣ. 

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΑΕΘΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ - ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΩΡΗΔΟΝ ΣΤΗ ΓΗ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗ ΓΗ (!!!) ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΥΘΟΥ (ΜΙΤΟΥ) ΤΟΥ ΦΑΕΘΩΝΑ!!!

[σημ: Η ονομασία «Φαέθων» προέρχεται εκ του γνωστού ελληνικού μύθου του οποίου την αποκωδικοποίηση από τις Αιγυπτιακές βιβλιοθήκες, ως καταστραμμένου πλανήτη, βρίσκουμε στα διασωσμένα κείμενα του Τίμαιου/Κριτία:

"η παράδοσις που επικρατεί εις την χώραν σας, ότι δηλαδή κάποτε ο Φαέθων o υιός του Ηλίου, αφού έζευξε το άρμα του πατρός του, επειδή δεν είχε την ικανότητα να ακολουθήση τον ίδιον με τον πατέρα τον δρόμον και τα επί γης επυρπόλησε και αυτός κτυπηθείς από κεραυνόν εφονεύθη, αυτό λέγεται ως μύθος, ενώ η πραγματικότης είναι η "παράλλαξις" των πέριξ της γης περιφερομένων ουρανίων σωμάτων και η καταστροφή από το άφθονον πυρ κατά μακροχρόνια διαστήματα των επί της γης ευρισκομένων όντων." Πλάτων-Τίμαιος 22δ ]

Β) Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΑΥΑΡΧΙΔΕΣ ΣΕΛΗΝΗ + ΛΙΛΙΘ ("ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΙΤΑΝΙΟΥ" ΟΠΙΣΘΕΝ ΣΕΛΗΝΗΣ) ΚΑΙ ΑΛΛΑ 118 ΓΙΓΑΣΚΑΦΗ ΤΙΤΑΝΙΟΥ - ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΩΣ Η ΕΞΩΤΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ/ΚΡΟΝΙΩΝ), ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΑΚΡΑΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΗΛ.ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙ 20.000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Η Ο.Ε.Α (ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΙΤΙΟΥΣ-ΜΠΟΝΤΕ) ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΧΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΕΝ /ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟ (ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ) ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΑΦΥΣΙΚΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΡΟΧΙΩΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΒΑΡΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΟΧΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΗΛ.ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ - ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΣΕ ΣΠΙΡΑΛ ΤΡΟΧΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ - ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛ. ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!! ΛΑΤΡΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ-"ΓΙΑΧΒΕ" ΚΑΙ ΣΑΒΑΩΘ(ΚΡΟΝΟ) ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ!!!

Γ) ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗ "ΜΗΤΕΡΑ ΓΑΙΑ" (ΔΗΜΗΤΡΑ), ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ "ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΝ ΔΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ" ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ... ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ!!!

Μια φορά κι εναν καιρό μια συμμορία ληστών-δολοφόνων εισήλθε δια ληστεία (πρώτων υλών) σε μια τράπεζα (σ'ένα ηλιακό σύστημα).
Άρχισε να σκοτώνει τους υπαλλήλους της τράπεζας (την μαύρη φυλή) και τους επισκέπτες πελάτες (την λευκή φυλή), δια να γεμίζουν γρηγορότερα τους σάκους με χρήματα (με πρώτες ύλες) ώστε να μην προλάβει να έλθει η αστυνομία (οι κυβερνητικές γαλαξιακές δυνάμεις)
Όμως η αστυνομία ήλθε πριν να τεθούν όλα τα χρήματα στους σάκους των ληστών, και έτσι οι ληστές (Σιν-Σιων-Τζεντάϊ-Σεντάϊ(Λιακόπουλου)κλπ) δεν μπορούσαν να βγουν από την τράπεζα.

Αρχισαν λοιπον να απειλουν οτι θα σκοτώσουν τους ομήρους (γήινους με ψεκασμούς chemtrails και βιολογικου-ραδιενεργου πολέμου, με ανατίναξη πλανήτη μέσω υπογειων πυρηνικων εκρήξεων, με πρόκληση κενών ύλης μεσω CERN Ελβετίας,και με αλλες μεθόδους)
Μάλιστα σκότωσαν πολλούς ομήρους (σε πολέμους 13.000 ετών που αυτοί υποκίνησαν)
Όμως η αστυνομία δεν υποχώρησε και παρέμεινε σταθερά έξω από την τράπεζα ώσπου έφτασε να έχει υπεροπλία 8:1, και τότε εισέβαλε στην τράπεζα κάποιο πρωί, σκοτώνοντας όσους ληστές αρνήθηκαν να πετάξουν τα όπλα. Όσοι ληστές πέταξαν τα όπλα υπηρέτησαν μερικά χρόνια φυλακή και μετά απελάθηκαν από τη χώρα (σε άλλο ηλ.σύστημα).
Όσοι από τους (μαύρους) υπαλλήλους και από τους (λευκούς) πελάτες συνεργάστηκαν με τους (κινέζους και τους μογγόλους) ληστές (ως εθνικοί μασώνοι προδότες λευκής,μαύρης φυλής) τουφεκίστηκαν από την αστυνομία άνευ δίκης.

Ο Αρχηγός των Ληστών (Σιν-Σιων κλπ) και οι υπαρχηγοί του, είχαν ελεινό τέλος, κλεισμένοι ισόβια σε κλουβιά ζωολογικών κήπων, προς παραδειγματισμό. Όσοι τελικώς δεν σκοτώθηκαν από τους ληστές και από την εισβολή της αστυνομίας στην τράπεζα, έζησαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα._ 

ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ!!!


ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΜΑΪΟ-ΙΟΥΝΙΟ 2012
(ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΩΝ "4+ ΔΥΝΑΜΕΩΝ") ΚΕΙΜΕΝΟ 186 ΣΕΛΙΔΩΝ:

ΨΥΧΕΣ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΣ «ΚΟΛΑΣΗΣ» ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΩΣ - ΑΝΕΥ … «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ»

Παραμύθιον δια μεγάλους:

Αναχώρηση της ληστοπειρατικής Σελήνης αφού ο ψευδοθεος Γιαχβεχ - Ελοχιμ - Σιν -Σιων, θεος ολων των θρησκειων του πλανητη, κατακλέψει όλο τον χρυσό

ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΕΛΗΝΗ

Ο Ε Α ΠΡΟΣ ΜΠΟΥΦΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ

ΣΕΛΗΝΗ Ή ΛΕΒΑΝΙΑ: ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ 

ΚΑΡΤΕΣ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ -  Η ΦΡΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣΑΥΡΙΤΕΣ


ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ


ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΠΕΡΣΕΑΣ


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου