26 Νοε 2015

Η ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ "ΜΜΕ" ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΟΥΓΚΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Ή ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΑ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΑΥΤΗ ΣΩΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!

Η παρουσίαση αυτής της εφαρμογής έγινε το πρωί της Πέμπτης στη Σαλαμίνα, με το τηλεοπτικό συνεργείο του zougla.gr να καταγράφει από την πρώτη στιγμή όλες τις διαδικασίες μετατροπής ενός δικύκλου χωρητικότητας 50 κ.εκ. ώστε να κινηθεί με την ενέργεια υδρογόνου.

 Φουλάρει... τη δεξαμενή με νερό ώστε να τροφοδοτηθεί ο κινητήρας με υδρογόνο

 Παραγωγή υδρογόνου ανέξοδα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

 Το μηχανάκι που διήνυσε 10 χλμ με καύσιμο το απλό νερό

 Η μετατροπή του δικύκλου ώστε να κινηθεί με υδρογόνο

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ:
 http://www.zougla.gr/greece/article/i-kinisi-me-idrogono-apoteli-pragmatikotita

 Ο κ. Ζωγράφος έθεσε σε λειτουργία τη συσκευή και εν συνεχεία τη μοτοσικλέτα χαμηλού κυβισμού η οποία διήνυσε 10 χιλιόμετρα καταναλώνοντας υδρογόνο, δηλαδή ουσιαστικά... απλό νερό!

 Δείτε το βίντεο της δοκιμής:
 Παρουσίαση της κίνησης μοτοσικλέτας με υδρογόνο από τον Πέτρο Ζωγράφο
https://www.youtube.com/watch?v=mWQHV1zXcD0
  
 Εύκολα γίνεται αντιληπτή η τεράστια σημασία αυτής της εφεύρεσης, που με απλό τρόπο και τις κατάλληλες μετατροπές μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε όχημα αλλάζοντας ολιστικά τον τρόπο λειτουργίας της οικονομίας και των κοινωνιών όλου του κόσμου.
 
 «Δεν μπορεί κανείς να σταματήσει τη διάδοση αυτής της εφεύρεσης», επεσήμανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, με τους επιστήμονες που πλαισίωσαν το πάνελ της εκπομπής να χειροκροτούν αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα και τις συνέπειες που μπορεί να έχει η συσκευή του Πέτρου Ζωγράφου.
 
 Παράλληλα συζητήθηκαν εκτενώς όλες οι λεπτομέρειες γύρω από το πρωτοποριακό πείραμα με τους επιστήμονες να καταθέτουν τις απόψεις τους για τη μεγάλη ελληνική εφεύρεση.
 
 Η ανάπτυξη της εφεύρεσης εδώ και λίγες εβδομάδες γίνεται με τη συνεργασία και υπό την προστασία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
 
 Στ. Παπαμαρινόπουλος: «Η φόρμουλα της σπουδαίας εφεύρεσης δεν πρέπει ακόμη να δημοσιευτεί σε επιστημονικό περιοδικό»

  Ο Σταύρος Παπαμαρινόπουλος, καθηγητής Γεωφυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών, σε τηλεφωνική του παρέμβαση από τη Γαλλία όπου βρίσκεται σχολίασε ότι η συγκεκριμένη εφεύρεση δεν θα μπορούσε μέχρι τώρα να έχει δημοσιευτεί σε επιστημονικό περιοδικό, για τον απλούστατο λόγο ότι έτσι θα αποκαλύπτονταν τα μυστικά της λειτουργίας της, δεδομένου μάλιστα ότι δεν έχει κατοχυρωθεί παγκοσμίως η συγκεκριμένη πατέντα.
 
 «Αυτή είναι η απάντηση στους συναδέλφους μου που λένε ότι δεν το δέχονται αν δεν δουν επιστημονική δημοσίευση», σημείωσε χαρακτηριστικά, αναφέροντας παραδείγματα «κλοπής» επιστημονικών καινοτομιών του παρελθόντος. Ενημέρωσε παράλληλα το κοινό ότι η εφεύρεση θα παρουσιαστεί σύντομα και στις ΗΠΑ σε ειδικές επιτροπές.
 
 «Είναι παράδοξο το γεγονός της αποσιώπησης των άλλων ΜΜΕ πλην της ζούγκλας αυτής της σπουδαίας εφεύρεσης», κατέληξε ο κύριος Παπαμαρινόπουλος, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι πλέον τα πειράματα γίνονται με τη συνεργασία του Ελληνικού Στρατού...
 
 Εκπομπή Κίτρινος Τύπος 26/11/2015: Η κίνηση με υδρογόνο αποτελεί πραγματικότητα
https://www.youtube.com/watch?v=gUWI9xrbKpI


ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ (ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ) ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΕΜΑ:


Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΙΕΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ !!! ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΞΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΤΩΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ , ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/10/blog-post_10.html


(ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΝΕΡΟ)

Η ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥ - ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ - ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ (RESONANCE) - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΝ!!!
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/10/resonance.html

Η ΤΡΙΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ !!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ !!!
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/10/blog-post_23.html

Eιδικό επιστημονικό συνέδριο για την εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου!! Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/10/e.html

ΟΤΑΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ... ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ !!! ΤΑ ΟΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ , ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/11/blog-post_95.html


ΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ !!! Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ !!! ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΟΠΩΣ Η BOSCH ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΟΠΟΥ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!! Η ΕΛΛΑΔΑ , Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ!!

http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/11/bosch.html


Η ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!! ΣΠΑΣΤΕ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ "ΜΜΕ" ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ Ή ΒΛΑΚΕΙΑ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΛΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗΙ!!!
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/11/blog-post_17.html

kerberos-hellas

1 σχόλιο: