28 Νοε 2015

Ξένοι ακαδημαϊκοί: «Η μόνη ελπίδα της ανθρωπότητας δεν είναι η παγκοσμιοποίηση, αλλά ο Ελληνισμός!» - ΣΧΟΛΙΟ ΚΕΡΒΕΡΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ



http://www.paraxeno.com/wp-content/uploads/2014/09/I-PARADOSI.jpg
Τρεις ξένοι ακαδημαϊκοί μας θυμίζουν όσα έχουμε ξεχάσει ή μάλλον καλύτερα όσο προσπαθούν κάποιοι να μας «αναγκάσουν» να ξεχάσουμε: To μεγαλείο του Ελληνισμού!

 Σύμφωνα με τους Simone Le Baron (Γαλλίδα) καθηγήτρια γαλλικών, γλωσσολόγος, συγγραφέας, Arsam Momeni (Ιρανός) διδάκτωρ Αρχιτεκτονικής, συγγραφέας και Sam Chekwas (Νιγηριανός) οδοντίατρος, εκδότης και συγγραφέας, η λύση στα προβλήματα μας δεν είναι η παγκοσμιοποίηση, που με νύχια και με δόντια προσπαθούν να επιβάλλουν οι παγκοσμιοποιητές της Δύσης, αλλά ο Ελληνισμός!

 Οι φιλέλληνες ακαδημαϊκοί καταγγέλλουν το...
σκοταδιστικό «πολυπολιτισμό της Νέας Τάξης Πραγμάτων» και τους «ανθέλληνες πολιτικούς» που επιδιώκουν να τον επιβάλλουν, δημιουργώντας «μία ράτσα χωρίς ρίζες και ιστορία για να σβήσουν την Ελλάδα», ενώ παράλληλα προσπαθούν να μας πείσουν να αγαπήσουμε τις ρίζες μας και να γίνουμε εφαλτήριο παγκόσμιας ανατροπής σε συνεργασία με τους απανταχού φιλέλληνες του πλανήτη.

 «Ο Ελληνισμός είναι το αντίβαρο στην ανελευθερία. Κι άλλες φορές προσπάθησαν να τον σβήσουν και σε όλες απέτυχαν. Και να είστε σίγουροι ότι, άσχετα με τον ρου των γεγονότων, οι απανταχού Έλληνες όχι απλά θα ξαναδώσουν τα φώτα, αλλά και θα τα αλλάξουν σε αυτούς που ταλανίζουν την οικουμένη. Αυτό, ακόμα και αν γελάσετε, κρατήστε το κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού σας…», τονίζουν χαρακτηριστικά, συγκινώντας το πολυπληθές ακροατήριο.

 Μάλιστα, όπως δηλώνει ο Ιρανός καθηγητής, δεν προτείνουν τον Ελληνισμό χάριν κάποιων Ελλήνων φίλων, αλλά γιατί αποτελεί «το οξυγόνο της ανθρωπότητας», ενώ ο ομογενής Σαμ Τσέκουας μιλάει για Ελλάδα εκτός Ελλάδας, με απούσα την Ελλάδα…
 Πόσο λυπηρό πάντως, μόνο οι «ξένοι» να μιλάνε έτσι για την πατρίδα μας…

 Δείτε τα συγκλονιστικά βίντεο:






 Πόσο μεγάλη η πίκρα όταν αντί για αυτούς τους ανθρώπους, εμείς έχουμε να μας οδηγούν στην γενοκτονία οι κυβερνώντες πολιτικές και ένστολες πνευματικές αμοιβάδες…

πηγη

kerberos-hellas

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΟΤΙ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΗ ΦΥΛΗ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ...

O Κίσσινγκερ έλεγε ότι αν μάθουν οι Έλληνες τη πραγματική τους ιστορία και το πολιτισμό θα γίνουν μεγάλοι και τρανοί...  

ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ !!!


Το ιστολόγιο kerberos-hellas εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την πατριωτική Ο.Ε.Α και τον σύγχρονο ήρωα Γιάννη Καραγεωργίου για τις υπηρεσίες τους προς την πατρίδα. Η αφυπνιστική και ΑΠΟΛΥΤΟΣ δικαιολογημένη σκληρή γλώσσα του Γ. Καραγεωργίου συντάραξε συθέμελα τα πιστεύω μας και μας παρακίνησε σε περαιτέρω ενέργειες αναζήτησης απαντήσεων στα ερωτήματά μας. Η σοκαριστική αλήθεια που αποκαλύπτεται μέσα από τα κείμενα της Ο.Ε.Α φαίνεται ταυτόχρονα να είναι και ο λόγος του "αποκλεισμού" της απο τα λοιπά κατα τ' άλλα "αφυπνιστικά" ιστολόγια. Αυτή ακριβώς ήταν η αιτία της δημιουργίας του kerberos-hellas. Αγανάκτηση για την στάση και την απροθυμία των ελληνικών ιστολογίων να "ανεβάσουν" σημαντικότατα για τον ελληνισμό κείμενα της Ο.Ε.Α ενώ ταυτόχρονα ανεβάζουν "αφιλτράριστα" οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.
Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το e-book ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ το οποίο δημιουργήθηκε από συρραφή κειμένων του ιστολογίου ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ  σε μια απέλπιδα προσπάθεια αφυπνίσεως των Ελλήνων οι οποίοι ξέχασαν τι θα πει να είσαι Έλληνας. Πρότασή μας στους φίλους αναγνώστες είναι να εκτυπωθεί το παρόν e-book καθότι αποτελεί ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προσθήκη στην βιβλιοθήκη σας. Μοιραστείτε το με φίλους και γνωστούς, να μάθουν επιτέλους τι σημαίνει να είσαι Έλληνας!
Όσο και να προσπαθούν δεν πρέπει να καταφέρουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε !!!! Είναι βαριά η κληρονομιά μας όπως και το χρέος μας απέναντι στους προγόνους μας !!!!
 
ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΕΤΑΙ !!! 
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ '' Η ΤΑΝ Η' ΕΠΙ ΤΑΣ '' ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!



Κάντε κλικ στο παρακάτω link για να κατεβάσετε το βιβλίο σε μορφή pdf:

Πατήστε Fullscreen!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου