28 Νοε 2015

Καταπέλτης ο Στρατηγός απο τη Θράκη που ακόμη αντιστέκεται…(Μην μας αφήνετε Μόνους!)

Αποσπάσματα από την ομιλία  του Στρατηγού που εκτός από διαπιστώσεις έκανε και προτάσεις!Georgiadis700x933
Ακούστε τον γιατί και ξέρει και βλέπει και μπορεί …Ο Αγώνας που κάνει είναι μόνο από Αγάπη για την Πατρίδα και τον Χριστό …Χωρίς ποτέ να ξεχωρίζει τους Χριστιανούς απο τους Μουσουλμάνους Έλληνες Πολίτες !
1ο . « Είναι Εθνικά επικίνδυνο να επιτρέψουμε να εξελιχθεί, η οικονομική κρίση σε κρίση εθνικής ασφαλείας, για να μην επηρεαστεί η αποτρεπτική ικανότητα και ισχύς της Χώρας, να μη θιγεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα και το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων.
Χωρίς την κατοχύρωση της εθνικής ασφάλειας, κανένας τομέας της οικονομίας δεν μπορεί να αποδώσει και όλες οι προσπάθειες για την ανάπτυξη και την κοινωνική ανασυγκρότηση θα πέσουν στο κενό. Ο οποιοσδήποτε εθνικός σχεδιασμός για να πετύχει, απαιτεί έγκαιρη πρόβλεψη, Ισχυρές ΕΔ, ενότητα και αισιοδοξία, σύμπνοια και αγωνιστικότητα, ισχυρή βούληση και αποφασιστικότητα.

2ο . Eίναι επιτακτική και προφανής η ανάγκη πλέον, να αυξηθεί η Στρ. Θητεία, τουλάχιστον στους 12-μήνες.
Όλοι οι Έλληνες και ειδικότερα οι Βουλευτές, όπως και οι οργανωμένες νεολαίες ΟΛΩΝ των Πολιτικών Κομμάτων, έχουν την υποχρέωση, να μεταφέρουν αρμοδίως την ανάγκη αυτή καινα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ, όσο δύσκολα και αν είναι τα δημοσιονομικά δεδομένα και οι πιέσεις της τρόϊκας ή των θεσμών, από τους σημερινούς Κυβερνόντες, να αποφασίσουνΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ την αύξηση της .
Δυστυχώς οι προκάτοχοί τους άσκησαν πιέσεις και κλιμακωτά μείωσαν επικίνδυνα, για ψηφοθηρικούς λόγους τη Στρ. Θητεία από τους 24 στους 9 μήνες.
Η αύξηση της θητείας, εξάλλου αποτελεί διαρκή και διαχρονική εισήγηση της εκάστοτε Στρ. Ιεραρχίας στην αντίστοιχη Πολιτική του ΥΕΘΑ και το ΚΥΣΕΑ, που ωστόσο παγίως, δεν εισακούγεται από τις Κυβερνήσεις. για τους ίδιους λόγους.
Με την αύξηση της θητείας θα ενισχυθεί περαιτέρω ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ η αποτρεπτική ισχύς των ΕΔ και έτσι θα εκλείψουν οριστικά οι συνεχείς προκλήσεις και αμφισβητήσεις περιοχών της Εθνικής μας Κυριαρχίας, από τη σύμμαχο γειτονική χώρα, που σημειωτέον αν και έχει τον 7 πλάσιο πληθυσμό από τη δική μας Χώρα!
Αν και η απειλή των Δυνάμεων του Σύμφωνου της Βαρσοβίας της Σοβιετικής Ένωσης πλέον δεν υπάρχει, εντούτοις συνεχίζει να έχει υποχρεωτική θητεία 15 μηνών, ενώ δεν αποσύρει και το casusbelli, που έθεσε η Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση το 1995,σε περίπτωση επέκτασης των χωρικών υδάτων από 6 σε 12ν.μ.DSCN4401R
3ο . Επιπρόσθετα εμείς εδώ στη ΘΡΑΚΗ, που οι σύγχρονες απειλές είναι στη γειτονιά μας, έχουμε την Ιερή Υποχρέωση και οφείλουμε να είμαστε ΠΑΝΤΑ παρόντες, μόνιμοι παραστάτες στο Δ’Σ. Στρατού, να τιμάμε και εμψυχώνουμε το προσωπικό του έμπρακτα, με την μαζική μας παρουσία σε όλες τις εκδηλώσεις του, όπως έγινε στη Χθεσινή Μουσική βραδιά που γέμισε το Δημ. Αμφιθέατρο, καθώς και στις Εθνικές Επετείους.DSCN4371R
Επίσης να μην αφήσουμε να ατονήσει καμία από της ‘’ημέρες μνήμης’’ και τα Μνημόσυνα,για τα θύματα γενοκτονιών και όσων έπεσαν υπέρ Πατρίδος(Μακεδονικός Αγώνας, Γενοκτονία Ποντιακού Ελληνισμού, Θυμάτων Μικρασιατικής Καταστροφής, Κυπριακού Αγώνα , Θυμάτων ΑΤΤΙΛΑ 1974, κ.α.).
Όταν άλλοι επινοούν δικές τους επετείους, που έρχονται μάλιστα με αυξητικό ρυθμό κάθε χρόνο, από την ΤΟΥΡΚΙΑ ,στο δήθεν σπίτι που μεγάλωσε γεννήθηκε στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, φέτος με 70 λεωφορεία, για να γιορτάσουν στον Ελλαδικό χώρο την επέτειο του θανάτου του ήρωά τους, που για μας είναι ο σφαγέας του Ελληνισμού, όπως και μεταγενέστεροι διάδοχοί του.
4ο .Όλες αυτές οι επέτειοι, αφορούν αγώνες, που χύθηκαν ποτάμια πατριωτικού αίματος για να ελευθερωθούν, από ‘’Αλύτρωτες Πατρίδες’’ , που ήταν, για να καταλήξουν στη συνέχεια, από τα τραγικά λάθη μας, να αποκαλούνται σήμερα δυστυχώς, ‘’αλησμόνητες πατρίδες’’, από τις οποίες μάλιστα κατάγεται η πλειοψηφία των σημερινών κατοίκων της ΘΡΑΚΗΣ.
5ο. Οφείλουν συνεπώς όλοι, η Οικογένεια , το Σχολείο, η Κοινωνία, ιδιαίτερα το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της ΘΡΑΚΗΣ, που αποτελεί τον άλλο μεγάλο Εθνικό πυλώνα στην Περιοχή, να διδάξουν και να μεταφέρουν στις νέες γενιές, την Ιστορία & την αγάπη για την Ελληνική Σημαία, με σκοπό να τους γίνει βίωμα και να λάβουν έτσι την σκυτάλη της διαδοχής, για να είναι ΠΑΝΤΑ συνειδητά παρόντες σε όλες τις Επετείους.
Απαιτείται ΑΦΥΠΝΙΣΗ και διαρκής ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ από όλους. Η γειτονική χώρα δεν έπαψε ΠΟΤΕ, καιροσκοπικά , να εποφθαλμιά για το επόμενο δικό μας λάθος!!!! 
Σχόλιο:Μπράβο στον Στρατηγό της Θράκης που βάζει πάνω από όλα την χαμένη αξιοπρέπεια της Πατρίδας και απευθύνει κάλεσμα για Στήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων ,για να μην εξελιχθεί η οικονομική κρίση σε Εθνική Κρίση της Πατρίδας

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου