19 Νοε 2015

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ… EΠΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!

Η ΕΙΔΗΣΗ:
 
Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ… Ένα Από τα Μεγαλύτερα Μυστήρια των Έσχατων Καιρών Ξετυλίγεται όπως Ποτέ Πριν…

Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ...1

Το μεγάλο μυστήριο της Περγάμου, το κάθισμα του Σατανά, ζωντανεύει και εξηγείται όπως ποτέ πριν σε αυτό το βίντεο. Η Αρχαία ιστορία συνδέεται με προφητείες της Αγίας Γραφής και τον επερχόμενο Αντίχριστο με τέτοιο τρόπο, που θα σας κάνει, το λιγότερο, να εκπλαγείτε! Δείτε πώς η Πέργαμος αφυπνίζεται τώρα ως ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια των εσχάτων καιρών!





Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος φορές, οι άνθρωποι προχωρούν σε παραλληλισμούς ανάμεσα στην ιστορία και την προφητεία. Ένα τέτοιο μυστήριο είναι και αυτό της ανάδυσης της Περγάμου, όπου ήταν τοποθετημένος ένας «γιγαντιαίος» βωμός του Διός. Ως πρόσφατα, το 2005, οι τουρίστες θα μπορούσαν να δουν τα ερείπια του βωμού.
«Τώρα, αν έχετε διαβάσει το βιβλίο της Αποκάλυψης, και μιλάει για την Πέργαμο, γνωρίζετε πως είναι η θέση του θρόνου του Σατανά», λέει ο Cahn.

Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ...2

http://hellasforce.com/2015/11/19/%CE%B7-%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1-%CE%B6%CF%89%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%85%CE%B5%CE%B9-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84/

kerberos-hellas

Ξυπνάτε Έλληνες ...Ακόμα και η εβραική Wikipedia ξύπνησε και εσείς ακόμα κοιμάστε! 

 Ποιος είναι τελικώς αυτός ο περιβόητος Διάβολος ή Διαβάλλων και ο Σατανάς ήτοι εβραιστί "Ο ΕΝΑΝΤΙΟΥΜΕΝΟΣ";;;

Ποιος είναι ο ΣΑΤΑΝΑΣ-ΕΝΑΝΤΙΟΥΜΕΝΟΣ του ...."καλού Θεούλη" στην Σεληνιακής Κινεζοεβραικής εμπνεύσεως Καινή+Παλαιά Διαθήκη του Σιν-Σιων-Σενταϊ-Τζεντάι-(ψευδο)Γιαχβε-ή ψευδοΘεου-Ψευδοοντα, κυβερνήτου της Σελήνης;;

Kυβερνήτου της Σελήνης: Ήτοι ενος αποστατημενου καρκινικου μεγαλομανούς και σχιζοφρενικού οντος που παριστανει επί 13500 έτη από αφίξεως Σελήνης τον υψιστο 1 ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΟΝ - ΠΑΝΑ ή ΤΑΥΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΜ-ΠΑΝ-ΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, και ως υποβολέας όλων των θρησκειών υποδυόμενων από τον ΣΙΝ-ΓΙΑΧΒΕ υπό καρκινική λειτουργία, ήτοι ως ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΘΕΟΣ ώστε να αποκόπτει τα όντα - ενσαρκωμένους γήινους από την οργανική τους συνύπαρξη με τον ύψιστο Συμπαντικό Οργανισμό του οποίου είναι μέλη-κύτταρα-μικρο-οργανισμοί .

Ποιος είναι λοιπόν ο πραγματικός μέγιστος αντίπαλος (ΕΝΑΝΤΙΟΥΜΕΝΟΣ) του Ψευδογιαχβέ και του σκάφους του Σελήνης, στο ηλιακό μας σύστημα;;;

Αποκωδικοποίηση

http://en.wikipedia.org/wiki/Pergamon

Το μέγιστο ιερό του Διός, μετακομισμένο πλέον ολάκερο στο Βερολίνο, ένεκα παρακμής του εβραιοχριστιανικώς γενοκτονούμενου Ελληνισμού και της βιολογικής γενοκτονίας του Αρρενος Ελληνισμού Μικράς Ασίας από Μογγόλους Σελτζούκους Τούρκους.

και τω αγγελω της εν περγαμω εκκλησιας γραψον ταδε λεγει ο εχων την ρομφαιαν την διστομον την οξειαν οιδα που κατοικεις ΟΠΟΥ Ο ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ (Αποκ. 2:13)

Γιατί ο Σιν-Σιων-Γιαχβέ της Σελήνης αποκαλει την Πέργαμο ως την έδρα οπου υπάρχει ο θρόνος (βωμός) του Σατανά και όπου κατοικεί ο Σατανάς-Εναντιούμενος;;

Διαβάζουμε στην wikipedia:
The base of this altar remains on the upper part of the Acropolis. It was perhaps to this altar, believed dedicated to Zeus, that John of Patmos referred to as "Satan's Throne" in his Book of Revelation (Revelation 2:12-13).

μτφρ. Η βαση αυτου του βωμου παραμένει στο πάνω τμήμα της Ακρόπολης. Είναι πιθανόν εξαιτείας αυτού του βωμού, που πιστεύετε ότι ήταν αφιερωμένος στο Δία, ο λόγος για τον οποιο στην Αποκαλυψη του Ιωαννη η Πέργαμος αναφέρεται ως ο "θρονος του Σατανα"!!!

ΒΩΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ (ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ-ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗ-ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ-ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΗΜΟΝΟΣ ΔΙΟΣ ΑΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ-ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ+ΚΡΟΝΟΥ)

ΜΕΓΙΣΤΟ ΙΕΡΟ ΔΙΟΣ (ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ-ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΑΠΟΜΙΜΙΣΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΑΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ-ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ+ΚΡΟΝΟΥ)

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΗΜΟΝΟΣ ΔΙΟΣ
(ΑΛΗΘΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΔΙΑΣ-ΖΕΥΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ - ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΑΡΡΗΝ ΗΛΙΑΚΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΝΟΗΜΟΝ ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ) => ΕΔΡΑ => ΠΕΡΓΑΜΟΣ
(ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΑΣΙΑΣ+ΩΚΕΑΝΙΑΣ)


ΕΔΡΑ ΓΙΑΧΒΕ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ = ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ
(Η' ΟΡΟΣ ΣΙΩΝ, Η' ΚΑΤΩ ΣΙΩΝ, ΣΙΝΑ - ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΩ ΚΥΒΙΚΗ ΣΙΩΝ - ΣΕΛΗΝΗ - ΚΑΑΜΠΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ)

ΣΙΝΑ-ΣΙΝΟΣ=ΚΙΝΑ,ΚΙΝΕΖΟΣ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΝΤΙΟΣ(ΕΝΑΝΤΙΟΥΜΕΝΟΣ) ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΕΛΛΟΧΙΜ ΣΙΝ-ΓΙΑΧΒΕ;;

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ:
Ο "ΣΑΤΑΝΑΣ" ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΡΟΝΟ-ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΓΑΜΟ !!!

(ΕΙΧΕ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΓΑΜΟ, ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ, ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ - ΚΑΙ ΙΕΡΕΥΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ, RAYMOND DRAKE, ΤΙΜΑΙΟΣ-ΚΡΙΤΙΑΣ ΚΛΠ.)

ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΣΙΩΝ;

AΝ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΦΩΝΗΕΝ "Ω" ΜΕΝΕΙ ΤΟ "ΣΙΝ" (CHIN) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΟΥΡ (ΟΥΡΓΚΑ ΜΟΓΓΟΛΙΣΤΙ) ΤΗΣ ΧΑΛΔΑΙΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΞΗΛΘΕ Ο ΑΒΡΑΑΜ (ΧΑΒΡΑ-ΧΑΝ ΜΟΓΓΟΛΙΣΤΙ)
ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΟΡΔΩΝ ΕΛΑΜ ΚΑΙ ΥΞΩΣ, ΚΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΣΙΝΑ ΚΑΙ ΣΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΙΝΑ (CHINA) ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΣ.(CHINESE) (ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ)

ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΣΛΜ - ΣΛΝ -> ΙΕΡΑΣΕΛΗΝΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΜΕ "ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΗ", ΗΤΟΙ ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΕΚΔΙΚΗΣΗΣ-ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ "ΚΥΡΙΟΥ" ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΣΚΛΑΒΟΙ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ("Ο ΧΡΥΣΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ !!! "-ΒΛ. ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ "ΣΕΛΗΝΗ" ΜΕ ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΗ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΜΙΑ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΗ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ.

ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΗΤΟΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ - ΜΕΛΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ ΣΙΝΑ-ΚΙΝΑ-ΣΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ) ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΦΥΛΗ (ΡΩΣ + ΜΕΣΕΧ + ΓΩΓ + ΜΑΓΩΓ) ΚΑΙ ΤΗΝ "ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΗ" ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΜΑΥΡΗ-ΑΙΘΙΟΠΙΚΗ ΦΥΛΗ Η ΚΩΔΙΚΩΣ "Ο ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΣ ΧΑΜ" ;;;

ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΘΕΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ (=ΟΝΤΩΝ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΨΕΥΔΟΘΕΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΗΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ Η' "ΒΙΒΛΟΥ".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ Δ' ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ), ΚΑΙ ΕΝΝΟΗΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ + ΔΕΞΙΑ ΟΔΟΣ) ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ Ο.Α.Δ.Δ. (ΟΡΑΤΩΝ - ΑΟΡΑΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ) ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ 7ΟΥ + 8ΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΩΝ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΔΙΟΣ (ΑΛΗΘΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ: ΤΕΣΣΕΡΑΚΟΝΤΑΘΕΟ, ΚΕΝΤΡΑ ΙΣΧΥΟΣ: ΙΩΛΚΟΣ - ΔΗΛΟΣ - ΠΕΡΓΑΜΟΣ) ΠΡΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΤΡΟΧΙΑΣ ΚΡΟΝΟΥ.

Δ΄ ΣΗΜΑ Ο.Ε.Α.: http://perseysteam.blogspot.com/2006/11/blog-post_8046.html

ΥΓ.
κάντε τέλος συνειρμό με τη μετακίνηση στο Βερολίνο-Γερμανία του μέγιστου βωμού του Διός της Περγάμου, ως έδρα του "Σατανά"-Δία εναντιούμενου του Γιαχβέ, σε κατάλληλο χρονικό στίγμα ώστε να βρίσκεται εκεί κατά την περίοδο που ανέβηκε στην εξουσία ο μογγόλος-εβραίος μπάσταρδος Χίτλερ-Χίσλερ-Ροτσιλντ με συχνές επισκέψεις του ιδίου σε αυτό το μουσείο του Βερολίνου, λειτουργώντας ως "έδρα-θρόνος του Σατανά" της Μαύρης Θεοσοφικής Μασονίας 666 και της πολιτικής της προεκτάσεως Ναζιστικής εβραιογενούς κοσμοθεωρίας 666 ώστε να επιρρηφθεί επιπρόσθετη μομφή Εγκληματιών Προβοκάτορων Παγκοσμίου Πολέμου στον συμπαντικό Ελληνικό Πολιτισμό και στον μέγιστο Θεό - πλανητάρχη των Ελλήνων, Δία, και στο επιτελείο του (Τεσσερακοντάθεο).
(Ίδε ανάλογη επίρριψη μομφής στην άρρενα αριστερόστροφη Σβάστικα-Τετρακτίδα του Διός, χρησιμοποιούμενη ως έμβλημα της Ναζιστικής Γερμανίας υπό Θιβετιανική-Κινέζικη καθοδήγηση)
Δρακονιανός σχεδιασμός της εποχής:
Αποτυχή απόπειρα ιδρύσεως 1000ετούς Ναζιστικού Γ' Ράιχ 666 ώστε να στρωθεί ο δρόμος της απόπειρας ιδρύσεως 1000ετούς Σοσιαλιστικού Χιλιασμού-Ισραήλ 888 σύμφωνως με την αρχαία δρακονιανή γεωπολιτική ιδρύσεως διαδοχικών τετραπολικών αυτοκρατοριών στην καρδιά του πελασγικού κόσμου. (Ο γεωπολιτικός μαθηματικός τύπος αποκαλύφθηκε από την Ο.Ε.Α. στο κείμενο του έτους 1985, 72 Σελίδων)
Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ...2

http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/05/wikipedia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου