24 Δεκ 2015

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:

Καλησπέρα..
Είμαι νέος φίλος της ΟΕΑ και ειλικρινά θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό. Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάλαβα την δύναμη των κειμένων και απόκτησα γερές βάσεις, χρήσιμες για την επιβίωσή τη δικιά μου και των φίλων μου. Ξέρετε, η ΕΛΛΑΣ είναι η μοναδική χώρα παγκοσμίως που έχει γεννήσει τόσους ήρωες, πουθενά στον ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΞΕΤΑΙ. Ο ηρωισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι του DNA μας, πάντα θα υπάρχει μέσα μας και είναι έτοιμο να εκδηλωθεί ανά πάσα στιγμή.
Στις μέρες μας ένας ήρωας αποζητά λίγη βοήθεια, απαρνήθηκε μια ολόκληρη ζωή για το καλό όλων μας και εμείς του γυρίζουμε την πλάτη. Θα γυρίζαμε ποτέ την πλάτη στον Κολοκοτρώνη ή στον Καραϊσκάκη;  ΟΧΙ!!  Και τότε γιατί γυρίζουμε την πλάτη στον κ Καραγεωργίου; Πώς αφήνουμε αυτόν τον ΗΡΩΑ αβοήθητο!!!
Καταλαβαίνω ότι η κατάσταση που βιώνει η χώρα είναι δραματική… αλλά από την άλλη οι φίλοι της ΟΕΑ είναι χιλιάδες. Το ξέρω και το αισθάνομαι. Όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε, το ποσό των χρημάτων που μπορούμε να διαθέσουμε είναι μηδαμινό αν σκεφτείτε πόσοι ΕΙΜΑΣΤΕ!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ το ποσό είναι μηδαμινό…
ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν έδωσα τα στοιχεία μου αλλά σε αυτήν την επιστολή μιλά η καρδιά και όχι η προσωπικότητα.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
------------------------------------------

Υ.Γ.:


ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΟΝΤΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΦΗΣΤΕ ΑΠΟ 2-3 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!


ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ :

ΤΡΑΠΕΖΑ : 
ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΟΧΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:
 ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:  KARAGEORGIOU IOANNIS )

ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 
6886-124336-325 (ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ)

ΙΒΑΝ : GR47 0171 88 60 0068 8612 4336 325
BIC : PIRBGRAA
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου