27 Φεβ 2016

Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ

MIA AKOMA ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ / ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. : Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ (ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 888) ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΤΙΣ "ΗΠΑ" (ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΗ ΥΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ 666) - ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΠΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ! ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΟΥΝΤΕΣ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!



Α' ΘΕΜΑ:

----------------------



23 Φεβρουαρίου, 2016



Την περασμένη εβδομάδα ο Zhou Xiaochuan, ο επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας της Κίνας, ανακοίνωσε με μια φρασεολογία γεμάτη με τέχνη, ότι η Κίνα δεν θα είναι πλέον σε πρόσδεση του νομίσματός της με το δολάριο ΗΠΑ. Αντ ‘αυτού, το Κινεζικό γουάν θα συνδεθεί με ένα ευρύ καλάθι νομισμάτων, δήλωσε ο Ζου.






Αυτή η φαινομενικά ακατανόητη μετατόπιση θα μπορούσε να προκαλέσει την κατάρρευση του δολαρίου των ΗΠΑ, και όπως ο οικονομολόγος Peter Schiff το έθεσε «θα είναι το μεγαλύτερο περιστατικό στην ανθρώπινη ιστορία.»






Το γεγονός είναι ότι το 84% του εργατικού δυναμικού των ΗΠΑ είναι στον τομέα των υπηρεσιών (τράπεζες, κυβέρνηση, λιανικό εμπόριο κ.λ.π.), που σημαίνει ότι δεν κάνουν τίποτα στην πραγματικότητα. Με άλλα λόγια, οι Αμερικανοί δεν παράγουν αρκετά πράγματα για να πληρώσουν για ότι παίρνουν από τον υπόλοιπο κόσμο.



Τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης με προπαγάνδα, ακόμα προσκολλώνται στο ψέμα ότι οι ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου και η Κίνα είναι το νούμερο δύο. Αυτό είναι ο ορισμός της φαντασίας. Οι Κινέζοι, για παράδειγμα, παράγουν 11 φορές περισσότερο χάλυβα από τις ΗΠΑ και, μόνο τα τελευταία 3 χρόνια, έχουν παράξει περισσότερο τσιμέντο από ό, τι οι ΗΠΑ έχουν χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια ολόκληρου του 20ου αιώνα. Οι Κινέζοι έχουν αποφασίσει πλέον ότι αρκετά ως εδώ …….και απαίτησαν πραγματική πληρωμή για τα αγαθά τους, δεν δέχονται πλέον τα χαρτιά που επονομάζονται δολάρια των ΗΠΑ.



Η σημασία αυτής της Κινέζικης νομισματικής πολιτικής έχει υπογραμμιστεί από την διψήφια κατάρρευση του παγκόσμιου εμπορίου τον Ιανουάριο και το κλείσιμο των λιμένων των ΗΠΑ. Οι Κινεζικές εξαγωγές τον Ιανουάριο μειώθηκαν κατά 11,2% σε ετήσια βάση, ενώ οι εισαγωγές μειώθηκαν κατά 18,8%. Το μεγαλύτερο μέρος αυτού είχε σχέση με τις ΗΠΑ. Το μήνυμα ήταν σαφές, προς τις ΗΠΑ. Δεν πρόκειται να επιτραπεί πλέον να πληρώνουν για αγαθά με χρήματα που εκτυπώνονται από το πουθενά.



Αυτή η Κινεζική κίνηση είναι αυτό που ώθησε τον εκπρόσωπο της εταιρικής κυβέρνησης των ΗΠΑ πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να ζητήσει από την κινεζική γερουσία και την οικογένεια Rothschild την άδεια να υποτιμήσει το δολάριο ΗΠΑ, το οποίο, όπως αναφέρθηκε εδώ την περασμένη εβδομάδα, του το αρνήθηκαν .



Η αποτυχία να πάρει την άδεια να υποτιμήσει το δολάριο ΗΠΑ έχει ως αποτέλεσμα να ζητηθεί από τους χειριστές του Ομπάμα να καλέσει έκτακτη συνεδρίαση των αρχηγών ASEAN του κράτους την περασμένη εβδομάδα στην Καλιφόρνια.



Στην πραγματικότητα, η αληθινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια ήταν μεταξύ των στρατηγών Joseph Dunford, επικεφαλής του στρατού των ΗΠΑ και του Στρατηγού Mulyono, επικεφαλής του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων της Ινδονησίας. Ο σκοπός της συνάντησης τους ήταν να συζητήσουν για χρυσό, …..για πολύ χρυσό, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου και της CIA με βάση την Ινδονησία. Ως αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης, δόθηκε το δικαίωμα στις ΗΠΑ να χρηματοδοτηθούν από την εξαγωγή χρυσού στην Κίνα από το γιγαντιαίο ορυχείο Freeport McMoRan στην Παπούα. Σύμφωνα με την πηγή της CIA, το μετάλλευμα χρυσού μετατρέπεται σε λάσπη και αντλείται κατ ‘ευθείαν σε πλοία που το μεταφέρουν στο Χονγκ Κονγκ για ραφινάρισμα. Το ποσό της αξίας είναι άγνωστο , αλλά αρκετά μεγάλο προφανώς για να κρατήσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ σε λειτουργία.



Επιπλέον, σε αυτήν την συνάντηση δόθηκε η άδεια στον στρατό των ΗΠΑ να αναπτύξει μια τεράστια νέα βάση για εξόρυξη πλατίνας και χρυσού και να δημιουργήσει βάσεις (υποβρυχίων) στα ινδονησιακά νησιά, κοντά στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Οι Ινδονήσιοι θα πάρουν ένα μεγάλο κομμάτι των κερδών, καθώς και προστασία, σε αντάλλαγμα για τη συνεργασία τους, δήλωσαν οι πηγές.



Η μεγαλύτερη ιστορία πίσω από όλα αυτά είναι, ότι ο στρατός των ΗΠΑ έχει χτίσει μια παγκόσμια στρατιωτική συμμαχία για να βεβαιωθεί ότι δεν θα καταλήξουμε σε έναν κινέζικο κόσμο.



Μτφρ: Σπυρίδων Αγγέλου – 2016-02-23



================



ΣΧΟΛΙΑ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ" ΣΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΘΡΟ.



Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ROTHSCHILD ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ.



ΙΔΕ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΟΡΟΛΟΓΙΑΣ "ΒΙΒΛΟΥ":

Ο ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΣ "ΥΙΟΣ" ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΣΤΟΝ "ΠΑΤΕΡΑ" ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ.



Η ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ ( Freeport McMoRan ) ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΝΑ ΚΛΑΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΜΕ ΥΠΟΘΥΓΑΤΡΙΚΑ ΣΚΑΦΗ (KNOW.F.O.) ΣΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΣΕΛΗΝΗ (ΛΕΒΑΝ).

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΙ(Ω)ΝΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ("ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666") ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ 888 (ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΡΑΚΟ - ΦΥΛΗ) Ο ΗΜΙΘΑΝΗΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟ - ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΟΠΟΥ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΧΡΥΣΟΣ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ, ΤΙΤΑΝΙΟ, ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ, ΚΛΠ) ΘΑ ΚΛΑΠΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΙΚΩΣ ΘΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ "ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΗ" (ΠΡΟΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ!! ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΕΔΑΦΙΟ ΠΕΡΙ ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ" ) ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΒΛ. ΗΔΗ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ "ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΑΕΘΩΝΑ" - ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΝΗ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΑΡΕΩΣ - ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ [ ΒΛ. ΝΟΜΟ TITIUS BODE ] - ΒΛ. ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ "ΗΦΑΙΣΤΟ" : ΕΣΩΤΕΡΟΥ ΕΡΜΟΥ - ΣΗΜΕΡΙΝΗ "VULCANOID ZONE")



ΗΔΗ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ [ΒΛ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΟΛΥΝΣΗ - ΒΟΥΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΥΧΤΙΚΕΣ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ] - ΚΑΙ ΗΔΗ ΚΑΙ Η ΑΦΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΗΣ ΦΥΛΗΣ : "ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΣ ΧΑΜ" ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑΣ ΓΡΑΦΑΣ.



ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΚΡΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΤΕΡΑ ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ - ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΙΝ 13.500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΩΓΥΓΙΟ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΞΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΓΗΙΔΟΣ !!!



ΑΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΟΙ ΔΡΑΚΟ - ΚΙΝΕΖΟΙ "ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ - ΜΕΤΑΛΛΟΡΥΧΟΙ", ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.(ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ "ΧΟΝΓΚ";;;;) ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΣΕΛΗΝΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΓΗΙΝΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΘΑ ΑΠΟΒΟΥΝ ΑΚΡΩΣ ΘΑΝΑΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ. ΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.

ΦΙΑΣΚΟ ΤΑ ΝΕΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ "ΝΑΣΑ"



ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΔΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΔΡΑΚΟ - ΚΙΝΕΖΟΥΣ: Η ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΤΗΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ) ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, Η ΠΛΗΡΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ (ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑΣ), ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ ΣΕ ΜΑΚΡΙΝΟΥΣ "ΠΛΑΝΗΤΕΣ - ΦΥΛΑΚΕΣ" ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΜΕ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 12 ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΙΣΙΜΗΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΠΕΡΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝΑ - ΣΕΙΡΙΟΥ - ΚΟΚΚΥΓΑ.



Αναχώρηση της ληστοπειρατικής Σελήνης αφού ο ψευδοθεος Γιαχβεχ - Ελοχιμ - Σιν -Σιων, θεος των ολων των θρησκειων του πλανητη, κατακλέψει όλο τον χρυσό

ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΕΛΗΝΗ



Ο.Ε.Α. / Ο.ΠΛ.Α. ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ



=============



Β' ΘΕΜΑ:



ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΠΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ



ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ : 

(ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ GOOGLE):




ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ - ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ "ΗΠΑ", ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΔΡΑΚΟ" ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ 888.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ "ΗΠΑ" ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΚΟΣΜΙΚΕΣ "ΤΡΙΑΔΕΣ" (CHINESE TRIADS) ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ "ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ" ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ "ΧΟΝΓΚ" (TIANDIHUI) ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΤΩΝ 4.000.000 ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ.


ΣΧΕΤΙΚΑ:



Ο.Ε.Α. ΓΙΑ CHINA CRASH

Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΓΟΥΑΝ



CHINESE TRIADS




ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG - TIANDIHUI




ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ HONG



ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ "ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ" (ΑΞΟΝΑΣ ΗΠ.Ε.Ι. - TRILATERAL : ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΗ - ΙΑΠΩΝΙΑ 666) ΜΕ ΜΑΣΚΟΤ ΤΗΝ "ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΑ" ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ:




ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΟΣΧΟΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΣ ΚΟΡΕΑΤΗΣ 777 ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΥΠ(Ν)ΟΥΡΓΕΙΟ [ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ] ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΗΣ HONG ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ) !!!



ΟΕΑ:13 ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΜΙΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΕΩΣ) ΣΕ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



ΟΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ




ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ (ΚΙΝΕΖΙΚΟ) ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ. ΑΠΟΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΩΝ ΜΑΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΟΧΙΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΟΝΟΥ

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου