9 Μαρ 2016

Ε, ΕΣΥ! ΝΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ) - ΓΙΑ ΔΕΣ ΑΥΤΟ...

«Όχλος λάθρο» τρέπει σε φυγή Αστυνομικούς των ΜΑΤ…Αθήνα 5 Μαρτίου του 2016! (video)

2015-2 

Ένα video όπου η εικόνα δείχνει την σκληρή πραγματικότητα στους δρόμους της Αθήνας  ανέβηκε το youtoube την 5 Μαρτίου του 2015 …όπου δείχνει μια ομάδα  Αστυνομικών των ΜΑΤ να υποχωρεί συντεταγμένα και εν συνεχεία να τρέχουν για να σωθούν από την μανία των  Μουσουλμάνων όπως και το τίτλος του video!
Το συγκεκριμένο video δεν έπαιξε στα κανάλια και δεν καταλαβαίνουμε το γιατί…. όταν αντί για πέτρες που πετούν οι “λαθροπρόσφυγες»  κάποιοι Αγρότες πέταξαν πορτοκάλια σε υπουργεία και έγιναν πρωτοσέλιδα !
Το video έχει τραβηχθεί απο κινητό τηλέφωνο και ανέβηκε στο διαδίκτυο απο Αμερικανό δημοσιογράφο !



ΚΕΡΡΒΕΡΟΣ: ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΣΟΜΕΡΟΥΣ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ (ΔΗΛ. ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!) ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΕΤΕ........


ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΫΦΑΝΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ "ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ" -------- Η Ο.Ε.Α. ΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠ/ ΕΥΠ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ ΚΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΟΥΖΑΛΑ Ή ΜΟΖΕ Ή ΜΩΥΣΗ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

 

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου