24 Απρ 2016

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΚΟΣ....



ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ,,,,, ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,,,,ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ????

Εκτός ελέγχου η δράση των προστατευόμενων του πολιτικού συστήματος. Μέρα-μεσημέρι, στις 15:30, περίπου 40 άτομα επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ, πέτρες και βαριοπούλες στο Α.Τ. Εξαρχείων όπου κατέστρεψαν περιπολικά και σταθμευμένα αυτοκίνητα.



Μάλιστα, αγνοώντας προκλητικά τους περαστικούς από το σημείο, χρησιμοποίησαν βαριοπούλες, για να σπάσουν ό, τι έβρισκαν μπροστά τους, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές σε ένα περιπολικό και σε δύο άλλα αυτοκίνητα, που ήταν σταθμευμένα κοντά στο αστυνομικό τμήμα. Αμέσως μετά την επίθεση, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και χάθηκαν στα γνώριμα για εκείνους στενά της περιοχής.όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να τους εντοπίσουν, ομάδα 40 άτομα επιτέθηκε σε άνδρες της ομάδας «Ζ», τους πέταξε μπουκάλια και, αφού κατάφερε να ρίξει τον έναν κάτω από τη μοτοσικλέτα, της έβαλαν φωτιά και την έκαψαν.



 πηγη
 
kerberos-hellas

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ... ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ... ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ... ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή