23 Μαΐ 2016

ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ; ΠΟΤΕ;

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΠΑΡΤΕ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ ΠΡΙΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΗΣΤΗ ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ....
  
 Βλέπεις αυτό σε μία στάση λεωφορείου. Και λες θα είναι καμία από αυτές τις "συλλογικότητες" των βλαμμένων. Και διαβάζεις ότι δεν είναι οι αναρχοάπλυτοι που μας έχουν συνηθίσει σε τέτοια κουλά, αλλά η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του ιδρύματος Ωνάση. Η οποία εδώ όχι απλά το παραξήλωσε, αλλά θέλει ένα γερό κράξιμο για αυτά που κάνει. Το εν λόγω ίδρυμα να μετονομαστεί σε Στέκι του Μουσουλμάνου να τελειώνουμε. 




Τα τελευταία χρόνια χρηματοδοτεί αφειδώς φιλομουσουλμανικές δράσεις, τις οποίες ονομάζει "πολυπολιτισμικές" και άλλα φαιδρά. Πριν λίγο καιρό ονόμασε την Κυψέλη "κοινωνικό πείραμα" ανακοινώνοντας πάλι αντίστοιχες δράσεις. Πραγματικά δεν ξέρω ποιός καραμ.......ς έγραψε αυτή την πρόταση, αλλά του προτείνω να πάει τα παιδάκια του σε ένα από αυτά τα σχολεία με τις 56 εθνικότητες μέσα, όπου ο δάσκαλος τελικά ομιλεί τη νοηματική,για να κάνει μάθημα και μετά να μας πει αν αυτό είναι "εκπαίδευση". 

Αν ο Ωνάσης ήξερε σε τί θα σκόρπιζαν τα λεφτά του οι "ιδρυματικοί" είμαι σίγουρη ότι θα προτιμούσε να τα κάψει. Αει σιχτίρ που καλύτερα να τα τρώει η Αθηνά με τον Αλβάρο στα εξωτερικά, παρά αυτή η ανθελληνική και φιλοαραβική προπαγάνδα άνευ προηγουμένου. Εχουν και το θράσος να μιλούν για γράμματα και τέχνες, ενώ ουσιαστικά δεν διαφέρουν σε τίποτα από "το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι μεταναστών" των Εξαρχείων.


FB
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου