21 Μαΐ 2016

ΜΑΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ, ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ!!!




"EFES 2016": Σαουδαραβικός Στρατός και Ναυτικό κάνουν απόβαση στο Αιγαίο μαζί με τους Τούρκους!
Saudi army-Turkey2


Η Σαουδική Αραβία έστειλε χερσαίες και ναυτικές δυνάμεις για τη μεγάλη άσκηση των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων με την ονομασία "Έφεσος 2016" που ξεκίνησε στις 4/5 και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί με αποβατική και αεροκίνητη ενέργεια στoν κόλπο του Seferihisar, σε απόσταση δηλαδή μικρότερη των 60 χλμ. από τη Χίο και τη νήσο Παναγιά!

Δηλαδή η Άγκυρα έχει μετατρέψει μια τουρκική αποβατική άσκηση σε πολυεθνική με άμεσο στρατηγικό έταιρο τη Σ.Αραβία και στόχο τα ελληνικά νησιά!

Κατά τη διάρκεια της άσκησης θα δοκιμαστούν τα τουρκικά σχέδια για αποβατικές ενέργειες στην περιοχή της Σμύρνης (δείτε σχετικά πατώντας ΕΔΩ).

Η Άγκυρα έχει κινητοποιήσει 8500 στρατιώτες και 50 μεταφορικά και επιθετικά ελικόπτερα θέτοντας σε ετοιμότητα τις ελληνικές ΕΔ, το ΥΠΕΘΑ και το ΥΠΕΞ

Σύμφωνα με πληροφορίες η άσκηση θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαΐου με έναρξη στην περιοχή Seferihisar Doganbey στη Σμύρνη.

Οι χερσαίες και ναυτικές δυνάμεις της Σαουδικής Αραβίας έφτασαν στις πόλεις της Άγκυρας και της Σμύρνης για να συμμετέχουν στις ασκήσεις.

Ο Διοικητής των Σαουδαραβικών δυνάμεων, Ali Bin Mohammed είπε σχετικά:

«H άσκηση EFES-2016 είναι μια πολυεθνική άσκηση που διεξάγεται στην Τουρκία και είναι μία από τις μεγαλύτερες στρατιωτικές ασκήσεις στον κόσμο όσον αφορά στρατεύματα και θέατρο επιχειρήσεων. Στόχος είναι η διασφάλιση της ασφάλειας και της περιφερειακής σταθερότητας αλλά και η αλληλεγγύη  των κρατών που συμμετέχουν και η από κοινού αντιμετώπιση τρομοκρατικών οργανώσεων. Στόχος η βελτίωση της επάρκειας, της ικανότητας, της συνεργασίας και της διακλαδικότητας σε περιβάλλον ασύμμετρων ενεργειών και πολυεθνικών ασκήσεων».

Στην άσκηση συμμετέχουν στρατεύματα από ΗΠΑ, Βρετανία, Γερμανία, Σ.Αραβία, Κατάρ, Πακιστάν, Πολωνία και Αζερμπαιτζάν.

Η στρατηγική σύγκλιση Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας θα πρέπει να προβληματίσει το Ελληνικό ΥΠΑΜ μετά και τις συμφωνίες που συμφωνήθηκαν κατά την επίσκεψη του Βασιλιά του Ριάντ στην Άγκυρα...


Saudi army-Turkey1


http://www.pronews.gr/

ΜΟΝΟ Η Ο.Ε.Α ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ  ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ!




ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ Ο ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ  ΜΕ ΤΙΣ  ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΕΘΟΡΙΟ.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ.
ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ:  ΑΥΤΟ AΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
 ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ,
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΤΕ ΝΑ  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΗΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ????




ΜΟΝΙΜΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ


 ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου