23 Μαΐ 2016

ΥΕΘΑ Καμμένος : Κόβουμε τα εξοπλιστικά για να πληρώσουμε τα Ειδικά Μισθολόγια!

ΚΕΡΒΕΡΟΣ:  ΖΗΤΩ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΑΣ! ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ....


cb5eadb6164d3f2e474a42667c62e77eΤελικά τα Ισοδύναμα βρέθηκαν το αποκάλυψε ο ΥΕΘΑ στη Βουλή για τα  Ειδικά Μισθολόγια ….Κόβονται ανενεργά !!! Εξοπλιστικά προγράμματα και μεταφέρονται  24,5 εκ ευρώ για να πληρωθούν τα Ειδικά Μισθολόγια των Ενόπλων Δυνάμεων !

Δυστυχώς  για μια ακόμη φορά στο βωμό του λεγόμενου πολιτικού κόστους και αφού ο ΥΕΘΑ ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό της Χώρας για μαζική φυγή των λεγόμενων από τους Συριζαίους (Ενστόλων ) η λύση βρέθηκε !

Κόβονται τα «ανενεργά» λέει  εξοπλιστικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων  ο ΥΕΘΑ (υπάρχει κάτι να τρέχει αυτήν ειδικά την περίοδο και δεν το ξέρουμε;) για να πληρωθούν τα Ειδικά μισθολόγια !


Καμιά αναφορά ούτε βέβαια κατά διάνοια για κόψιμο των δαπανών των Υπουργείων και των Μετακλητών Υπαλλήλων που αισίως έφτασαν τις 4.500 χιλ (Απίστευτο)

13221729_1049356665100498_8663903995041680164_n

Όπως μας ενημέρωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ,την ώρα που η Τουρκία βγάζει σωρηδόν Εθνικά Όπλα εμείς θα κόψουμε και ελπίζουμε όχι τα ανταλλακτικά από τα F-16  και θα μεταφέρουμε τα χρήματα που είναι για τα εξοπλιστικά στο Οικονομικών για να πληρωθούν τα Ειδικά Μισθολόγια !
Είπε και κάτι άλλο για δείτε το …
«Προχωράμε σε ρύθμιση ώστε η επιτροπή εξοπλισμών να πουλά παλιά υλικά που δεν έχουν χρησιμότητα στις ένοπλες δυνάμεις όπως πυρομαχικά και άλλα …(Ποιος θα αγοράσει όμως ληγμένα πυρομαχικά δεν μας είπε )!
Όλο αυτό το υλικό δεν θα συνεχίσει να μένει στις αποθήκες και έχουμε πλέον μετά τις δικαστικές διερευνήσεις από εταιρείες που καταδικάστηκαν για δωροδοκίες την δυνατότητα με επιτροπές να αποζημιωθεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ο προϋπολογισμός του».
«Δήλωσε και κάτι για ενοικιάσεις  εκτάσεων αλλά δεν είναι της παρούσης «
Σχόλιο: Να σταυρώσουμε τα χέρια μην μας βρει κανά κακό !
GT

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου