24 Μαΐ 2016

ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!

ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ...



ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΥΦΟΣ Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ, ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΝΤΙΔΙΑΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΒΛΕΜMΑ ΤΗΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗΣ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΥ ΤΣΙΠΡΑ (CIPRAH - "ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ" ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ) !!!



ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ (ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ - ΖΑΝΝΑ) ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ... ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΝΤΙΔΙΑΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΦΛΟΓΕΡΟ & ΠΑΜΠΟΝΗΡΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΒΛΕΜΜΑ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΗΣ (LUNAR DRACO-REPTILIAN LINK/LAP/MASER) ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ:
 

ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΕΙΠΤΙΚΑ Ο ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΣΑΤΑΝΟ-ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ (ΡΑΒΒΙΝΟΣ) ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΜΠΟΝΗΡΗΣ "ΝΥΦΙΤΣΑΣ":



ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΛΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ ΤΟΥ "ΑΓ.ΟΡΟΥΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ:




Η διήγηση ξεκινά με την αναφορά δεκάδων γερόντων που ζούσαν σε σκήτες και κελιά της Μονής Βατοπεδίου και "εκδιώχθηκαν" από τον Εφραίμ.

....

αλλά και τον Δημήτριο Χιώτη, που "έφυγε στο χωριό του καθώς είδε αυτοπροσώπως τον ρασοφόρο Εφραίμ Κουτσού μέσα στον κεντρικό ναό του Βατοπεδίου να κάνει επικλήσεις πνευμάτων και να μεταμορφώνεται!!!
Επίσης τον 90χρονο Αθανάσιο, που "πέθανε από τη στενοχώρια του" και τους γέροντες του ιστορικού κελιού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, το οποίο "πούλησε ο Εφραίμ στους Βούλγαρους με ομόλογο"...



Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ....




ΣΧΕΤΙΚΟ:



ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩN ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΕΝΤΑΪ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ

1 σχόλιο: