28 Ιουν 2016

Δίχως κιπᾶ δὲν πάει μπροστά…!!!

Ένα κιπά την ημέρα, κάνει τον γιατρό πιο πέρα…
Αφιερωμένο σ’ όσους παραμυθιάζονται πως ο Ισπανός Τσίπρας, ο Iglesias των Podemos, είναι αριστερός…
«Αριστερός» και σιωνιστής σαν τον φίλο του στο κρυφό σχολειό», τον Αλέξη… συμβαδίζουν:



«Μπορείτε να φαντασθείτε ότι, όποια προσωπικότητα έρχεται στην Ισπανία να εξαναγκάζεται όχι τόσο διακριτικά να προβεί σε επίσκεψη του ναού του Αποστόλου Ιακώβου ή της Παναγίας del Pilar;»
Δίχως κιπᾶ δὲν πάει μπροστά...!!!2
Ο Pablo Iglesias είναι στο υπέρ του διαχωρισμού εκκλησίας και κράτους, αλλά και υπέρ του συμβιβασμού με την Συναγωγή, όπως μας πληροφορούν φίλοι από την πατρίδα του Λόρκα…
Σίβυλλα
Δίχως κιπᾶ δὲν πάει μπροστά...!!!3
Δίχως κιπᾶ δὲν πάει μπροστά...!!!4
καὶ Πανορμίτης Σπανὸς

Έτσι τιμής ένεκεν για το Λαϊκό Κόμμα που κέρδισε τις ισπανικές εκλογές.
-1.700 ανοικτές υποθέσεις διαφθοράς, καταχρήσεως δημοσίου χρήματος κλπ. Το 90% των υποθέσεων αφορά σε στελέχη του Λαϊκού Κόμματος. Υπουργούς, βουλευτές, δημοτικους συμβούλους κλπ. Μέχρι κι ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως Αθνάρ ο κ. Ροντρίγο Ράτο είναι στην φυλακή! Στην φυλακή επίσης είναι κι ο πρώην ταμίας του Λαϊκού κόμματος κ.Μπάρθενας ο οποίος πλήρωνε με φακελάκι όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη. Φυσικά διατηρούσε διπλά βιβλία και στην Ελβετία έχει καταθέσεις 25 εκ.ευρώ. Ο κ. Ραχόι όταν τον συνέλαβαν του έστειλε μήνυμα στο κινητό του «Να είσαι δυνατός Χοσέ Λουίς!». Ποτέ δεν μάθαμε άλλες λεπτομέρειες. Οι ανακριτές χειρίζονται την υπόθεση.

-Αρχές Ιουλίου η ΕΕ θα επιβάλλει ένα πρόστιμο περίπου 2,5 δις ευρώ, επειδή η κυβέρνηση Ραχόι το 2015 δεν εκπλήρωσε τον στόχο του ελλείμματος και της έλειψαν 10 δις ευρώ. Πού θα τα βρεί; Μέτρα; Μα αφού είχαμε ανάπτυξη! Οι Βρυξέλλες προβλέπουν ότι ούτε το 2016 ούτε το 2017 θα εκπληρωθεί ο στόχος του ελλείμματος στην Ισπανία. Θυμάμαι ακόμα τις προεκλογικές δηλώσεις και τα ψέμματα του Λουίς ντε Γκίντος ότι δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα!
-Πετσόκοψε όλα τα κονδύλια για την έρευνα , για την υγεία, την παιδεία και το 30% του ισπανικού πληθυσμού ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Η ανεργία φθάνει τα δικά μας ποσοστά. Ένας στους δύο νέους κάτω των τριάντα είναι άνεργος!

-Ψήφισε την εργασιακή μεταρρύθμιση, αυτή που τώρα ζηλεύει ο Φρανσουά Ολάντ και διέλυσε όλες τις ΣΣΕ. Οι εργοδότες ευτυχείς. 9 στα 10 συμβόλαια είναι ορισμένου χρόνου και χωρίς αποζημίωση. Διέλυσε όλο το ζηλευτό κοινωνικό κράτος που είχε κτισθεί στην Ισπανία από το 1931 με την Δεύτερη Ρεπούμπλικα.
-Το 2012 ναι και η Ισπανία διασώθηκε! Αλλά δεν το λέμε! Η λέξη « διάσωση» ενοχλεί αφάνταστα! Η ενίσχυση των ισπανικών ιδιωτικών τραπεζών πέρασε ωραιότατα στο δημόσιο χρέος το οποίο σημειωτέον με την διακυβέρνηση Ραχόι εκτοξεύθηκε . Ξεπερνάει πλέον το ένα τρισεκατομμύριο! Αλλά δεν το αναφέρουν ποτέ.

Αυτά τα ολίγα για την ώρα. Οι Ισπανοί φοβήθηκαν. Φοβούνται. Αυτό το 33% που ψήφισε το Λαϊικό Κόμμα είναι ένα υπέροχο σύστημα που αυτοτροφοδοτείται εδώ και πολλές δεκαετίες ακόμα και την επί Φράνκο εποχή.
Σε απόλυτους αριθμούς περίπου 7.700.000 εκ. Ισπανοί ψήφισαν Λαϊκό Κόμμα. Ναι, αλλά η χώρα έχει πληθυσμό 47 εκατομμύρια!
Καληνύκτα σας
Ντόρα Μακρῆ
Ὅλα ὑπὸ ἔλεγχο λοιπόν…
Ὅλα…
Οἱ κατάλληλοι ἄνθρωποι στὶς κατάλληλες θέσεις…
…καὶ  οἱ διώξεις γιὰ τὰ …μάτια τοῦ κόσμου!!!
Φιλονόη
Σημείωσις
Γιὰ νὰ καταλάβουμε περὶ τίνος συζητᾶμε…
…ἂς θυμηθοῦμε καὶ κάποιον …«δικό μας»!!!
Δίχως κιπᾶ δὲν πάει μπροστά...!!!5
πηγὴ
Δίχως κιπᾶ δὲν πάει μπροστά...!!!6
πηγὴ
Συζητᾶμε γιὰ τοὐλάχιστον 11.000.000 εὐρῶ, ποὺ …χάθηκαν καὶ ποὺ οὐδεὶς γνωρίζει τὸ ποῦ χώθηκαν.
Κι ἐννοεῖται πὼς μόλις τὰ 3,6 ἑκατομμύρια εἶναι ἀπαιτητά…
Διότι ὁ Γιᾶννος στὴν πραγματικότητα …προστατεύεται…
…ὅπως καὶ ὅλα τὰ καλο-ἐλεγχόμενα τέκνα τῶν …«ἐπικυριάρχων»!!!
Τόσο ἁπλᾶ…
Δίχως κιπᾶ δὲν πάει μπροστά...!!!7



εἰκόνα
filonoi.gr

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου