29 Ιουν 2016

Επιτέλους …Γεμίζουν & Οπλίζουν τα LEOPARD 2!

800x480-crop-90-images_picture0011 

Επιτέλους έφτασε η στιγμή να Γεμίσουν και να Οπλίσουν  τα Τεθωρακισμένα στον Έβρο  τύπου LEOPARD 2 ,αφού κάποιοι ειδήμονες πήραν τα Άρματα αλλά ξέχασαν τα βλήματα !!! 

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ)

Ολοκληρώθηκε η παραλαβή νέων βλημάτων 120 χιλιοστών  επ΄ ωφελεία Μονάδων Τεθωρακισμένων του Στρατού Ξηράς,  για τα άρματα LEOPARD 2, μέσω Διακρατικής Συμφωνίας μεταξύ ΥΠΕΘΑ και Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.


Η προμήθεια περιλαμβάνει βλήματα Κινητικής και Χημικής Ενεργείας.

Με την υλοποίηση της παραπάνω προμήθειας των Βλημάτων επιτυγχάνεται η επαύξηση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων των Μονάδων Τεθωρακισμένων.
Να επισημανθεί πάντως οτι η απόφαση για την προμήθεια των βλημάτων και μάλιστα με άμεσες ενέργειες ήταν του πρώην ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου , όταν ενημερώθηκε οτι τα Άρματα είναι χωρίς βλήματα !

Σχόλιο : Τώρα γιατί πήραμε  Γερμανικά LEOPARD 2 χωρίς βλήματα ,ενώ οι Ρώσοι μας έδιναν στη μισή τιμή και με τα Πυρομαχικά τους τα Ρώσικα Τεθωρακισμένα ; …Θα σας γελάσω !
Επίσης αφού έχουμε βιομηχανία που κατασκευάζει βλήματα και πυρομαχικά στην Ελλάδα γιατί δεν τα κατασκευάζουμε στην Ελλάδα πάλι θα σας γελάσω !

http://veteranos.gr/epitelous-gemizoun-oplizoun-ta-leopard-2/

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου