22 Ιουν 2016

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ! TΡΕΜΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ– ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΔΟΞΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ – ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΟΠΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΩ ΖΗΤΟΥΣΕ… ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ

o-megistanas-ntonalnt-tramp-upopsifios-proedros-twn-ipa.w_l 
Εναν άνδρα που, κατά ομολογία του, είχε σκοπό να σκοτώσει τον Ντόναλντ Τραμπ, συνέλαβε η αστυνομία.

Ο Μάικλ Στίβεν Στάντφορντ συνελήφθη σε προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ, στο Λας Βέγκας και παραδέχθηκε ότι προσπάθησε να αρπάξει το όπλο αστυνομικού προκειμένου να σκοτώσει τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο της Νεβάδα τη Δευτέρα, ο 19χρονος κατηγορείται για πράξη βίας. Στην αναφορά του ομοσπονδιακού πράκτορα Σβερκόφσκι σημειώνεται ότι ο Σάντφορντ δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πήγε οδικώς από την Καλιφόρνια στο Λας Βέγκας για να σκοτώσει τον Τραμπ και ότι την προηγούμενη ημέρα επισκέφθηκε ένα σκοπευτήριο, προκειμένου να μάθει να πυροβολεί.

Στη συνέχεια, πήγε στη συγκέντρωση του Τραμπ και πλησίασε έναν αστυνομικό, λέγοντας ότι ήθελε ένα αυτόγραφο του υποψήφιου. Σύμφωνα με την αναφορά- όπως γράφει το Associated Press-ο νεαρός άνδρας συνελήφθη όταν άρπαξε τη λαβή του όπλου του αστυνομικού, προσπαθώντας να το αποσπάσει.

 http://www.makeleio.gr/?p=648341

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ...

ΟΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ



kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου