28 Ιουλ 2016

ΕΙΝΑΙ Η ΧΙΛΑΡΥ ΕΠΙΛΗΠΤΙΚΗ Ή ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


 Το σημαντικότερο τρέχον ζήτημα στην προεκλογική εκστρατεία των ΗΠΑ είναι η υγεία της Χίλαρι Κλίντον, η προεδρικός υποψήφιος για το Κόμμα των Δημοκρατικών . Το ερώτημα που πλανάται εδω και μήνες, είναι η Χίλαρι άρρωστη; Απο τότε που έπεσε το κεφάλι, την ταλαιπωρούν προβλήματα υγείας. Είναι κατάλληλη να αναλάβει την προεδρία των ΗΠΑ; Το ερώτημα αυτό μπαίνει πλεόν σε άλλες διαστάσεις μετά απο ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στις 21 Ιουλίου και δείχνει την Χίλαρι να...
συμπεριφέρεται αλλόκοτα! Η Χίλαρι επισκέφθηκε ένα Starbucks και περιβαλλόταν από δημοσιογράφους οι οποίοι τις κάνανε ερωτήσεις, ξαφνικά και για μερικά δευτερόλεπτα κλείνει τα μάτια της, και αρχίζει να γυρνάει και να τινάζει το κεφάλι της.




Γιατρός δέν είμαι, ούτε και εξορκιστής, αλλά με δαύτην κατι δέν πάει καλά. Οι δημοσιογράφοι που έζησαν το περιστατικό κυριολεκτικα "φρίκαραν".

 

Ορισμένοι παρατηρητές υποστήριξαν οτι είχε κρίση επιληψίας. Κάποιοι άλλοι οτι ειναι υπο Δαιμονική κατάληψη. Θα μπορούσαν να έχουν δίκιο αν ενθυμηθούμε πως γελούσε όταν πληροφορήθηκε  τον θάνατο του Gaddafi αλλά και την φιλοπολεμική της ρητορική.

Μετά το επεισόδιο, αντί να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων προβαίνει σε άλλη μια αλλόκοτη δήλωση,"Να δοκιμάσετε αυτό το κρύο ποτό!"

Δείτε, τα συμπεράσματα δικά σας:



https://youtu.be/YMHOcmDVBP0


Φανταστείτε, αυτή η γυναίκα θα έχει εξουσία στο πυρηνικό οπλοστάσιο των Ηνωμένων Πολιτειών . Απλά φανταστείτε τι μπορεί να συμβεί ...




Οι Αμερικανοί έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν τι γίνεται με την υγεία του μελλοντικού προέδρου τους. Ο Donald Trump έχει δημοσιέυση τα ιατρικά αρχεία του από τον γιατρό του για να δείξει οτι ειναι καλά στην υγεία του. Η Χίλαρι το κρατάει μυστικό. Τι κρύβει ;

Άλλο ενα χαστούκι για το κόμμα του Ομπάμα . Ο Ετεροθαλής αδελφός του Μαλίκ Ομπάμα δήλωσε ότι θα ψηφίσει τον Ντόναλντ Τραμπ . "Μου αρέσει ο Donald Trump , γιατί μιλάει από την καρδιά ... » είπε ο 58χρονος. Από το σπίτι του στο χωριό Kogelo στην Κένυα δήλωσε ο Μαλίκ, οτι ήταν ένας παλιός υποστηρικτής των Δημοκρατικών, αλλά είναι βαθιά απογοητευμένος από τις πολιτικές της κυβέρνησης του αδελφού του, έτσι έχει αλλάξει στους Ρεπουμπλικάνους.

Ο Malik Ομπάμα δεν συμφωνεί καθόλου στον τρόπο με τον οποίο ο αδερφός του ως πρόεδρος και η Χίλαρυ ως υπουργός εξωτερικών, "ξεφορτώθηκαν" τον ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι . "Ακόμα υποστηρίζω ότι η απομάκρυνση του Καντάφι , δέν βελτίωσε την κατάσταση στη Λιβύη καθόλου », είπε . "Ο αδελφός μου και η Υπουργός Εξωτερικών με απογοήτευσαν πολύ. "
  


 kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου