3 Δεκ 2016

Δήμαρχος Κάσου: «Δεν μας τρομάζουν οι Τούρκοι αλλά το Ελληνικό κράτος!»

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ! Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ:

  1. ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΟ 24% (ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ)
  2. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΟΡΜΟ (ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ! ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΚΡΙΤΩΝ.
  3. ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ...ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ" ΤΟΥΣ (!!).
  4. ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΥΘΗΣΜΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝ. ΑΙΓΙΑΟΥ. ΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕΙ 3000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ...
  5. ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ! ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ (ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ) ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25ου ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ (ΣΕ Α' ΦΑΣΗ)....

ΚΑΙ  Β' ΦΑΣΗ


Η ΕΙΔΗΣΗ:


Με λίγες λέξεις τα είπε όλα η Δήμαρχος Κάσου Μαίρη Σορώτου Τσανάκη σε σημερινές τις δημόσιες τοποθετήσεις. Η Δήμαρχος του νησιού δεν άφησε κανένα περιθώριο για παρερμηνείες των λεγομένων της, αλλά αντιθέτως η σαφήνεια και ο δυναμισμός των δηλώσεών της εκτός του ότι πρέπει να προβληματίσουν πρέπει να εμπνεύσουν πολλούς τοπικούς άρχοντες.

«Εμάς δεν μας φοβίζουν αυτά που λένε οι Τούρκοι, μας φοβίζουν αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μας», 


«Η Ελλάδα δεν τελειώνει στο Αιγαίο, αρχίζει από το Αιγαίο. Εμείς είμαστε οι θεματοφύλακες του ελληνικού πολιτισμού και κρατάμε ψηλά την ελληνική σημαία, αλλά να μη μας ξεχνάνε»
 δήλωσε η δήμαρχος  σχολιάζοντας τις νέες προκλήσεις των Τούρκων.
Όσο για την νέα πρόκληση των Τούρκων, οι οποίοι ονόμασαν της Κάσο «Τζομπάν», απήντησε... «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς σκέφτηκαν αυτό το όνομα οι Τούρκοι. Γιατί αν εννοούν τσοπάνηδες, θα έπρεπε να γνωρίζουν καλύτερα την ιστορία τους, αφού οι Κασιώτες ήταν γενναίοι και ήρωες ναυτικοί που έδωσαν αγώνες με τα καράβια τους και έπαιρναν 75 καράβια από τους Τούρκους και τους Αιγύπτιους και τα έστελναν στην πατρίδα. Το Ολοκαύτωμα της Κάσσου συνέβη γιατί η πατρίδα άργησε να στείλει βοήθεια. Αυτό είναι που φοβόμαστε και τώρα»,

Στο ίδιο πνεύμα και οι δηλώσεις της για τη κατάσταση που επικρατεί στη Κάσο: «Αυτή τη στιγμή ο δήμος έχει νεκρωθεί γιατί δεν υπάρχει ούτε δείγμα μόνιμου υπαλλήλου και όπως καταλαβαίνετε νεκρώνει όλο το νησί. Αυτά είναι που μας φοβίζουν. Παρότι μας έχουν ξεχάσει εμείς επιμένουμε, προσπαθούμε, κάνουμε προγράμματα και διδάσκουμε κάθε καλοκαίρι σε ξένους φοιτητές Αριστοτέλη, Πλάτωνα και Θουκυδίδη, αλλά δυστυχώς μας έχει ξεχάσει η πατρίδα»

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.dailymotion.com/

https://isxys.blogspot.com/2016/12/blog-post_16.html

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου