28 Σεπ 2017

O κ. Νίκος Μίχος δεν άντεξε άλλο την Οικογένεια Μιχαλολιάκου, το περιβάλλον και την φράξια Δαβίδ

«Δόθηκε βήμα σε τυχοδιώκτες, αλλοιθωρίζοντες (sic) καιροσκόπους και τυχάρπαστους όψιμους εθνικιστές της πλάκας και της αρπαχτής».


"Φράξια... Δαβίδ";;;
Σώπα, ρε Σπυρέτο...
Υπάρχει τέτοια... φράξια, σε... "πατριωτικό" οικογενειοκρατούμενο κόμμα;;;
Δαβίδ, έ;;;
ΠΩΣ ΛΕΜΕ... ΟΒΡΙΟΣ!
ΤΙ ΜΕ ΛΕΣ, ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;;; 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Πες τα Χατζάρα, γιατί τους τα λέω και δεν με πιστεύουν... πως το κόμμα είναι καπελωμένο και κατευθυνόμενο από ΟΒΡΙΟΥΣ! 


Υ.Γ.2. Πόσοι άλλοι οβριοί, άραγε υπάρχουν, εκτός από τον ... Πεκλάρη που... "αποχώρησε", όντας κολλητός του Μιχαλολιάκου;;; 


Υ.Γ.3. Πες μου τους φίλους σου, να σου πω ποιός είσαι.


Υ.Γ.4. Πάμε στοίχημα πως ο Μιχαλολιάκος με τον τρόπο του, θα πετάξει κι άλλους βουλευτές, από το οικογενειοκρατούμενο κόμμα του, πριν το... παραδώσει στην... Ντορίτσα;;;




  


«Με βαριά καρδιά», ο βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μίχος, ανακοίνωσε την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από την Χρυσή Αυγή .
 

  Στην επιστολή του ο βουλευτής κατηγορεί τον Μιχαλολιάκο ότι, «έδωσε το δικαίωμα ουσιαστικά στους εχθρούς του κινήματος να αλώσουν τον κομματικό μηχανισμό», και τόνισε: 


  «Δόθηκε βήμα σε τυχοδιώκτες, αλλοιθωρίζοντες (sic) καιροσκόπους και τυχάρπαστους όψιμους εθνικιστές της πλάκας και της αρπαχτής».
 


Ο κ. Μίχος στην επιστολή ανέφερε και ότι , «τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει ένας ανηλεής πόλεμος κατά των ιστορικών στελεχών του κινήματος».



Πηγή


ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ... ΕΔΩ

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου