29 Νοε 2017

ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ: "Αυτή είναι η απάντηση μου, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ... Φίλους και εχθρούς". Με μηνυτήρια αναφορά - καταγγελία στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, απαντά ο Μανώλης Χατζησάββας, στην βρώμικη σπέκουλα του Π. Καμμένου περί... "πράκτορος της ΜΙΤ"! Τι θα κάνει η κυρία Εισαγγελεύς;;;

ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ: 

Αυτή είναι η απάντηση μου, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.  Φίλους και εχθρούς:

"Την «αφιερώνω» στον άτιμο, και συκοφάντη Πάνο Καμμένο αυτόν που τον μεγαλώσανε οι γονείς του με κλεμμένα-μαύρα χρήματα από τον Παναμά, και σημερινό υπουργό Εθνικής Άμυνας που έκανε χρήση πλαστού Εγγράφου στην Βουλή των Ελλήνων εξαπατώντας απαξάπαντες Έλληνες.


ΜΑΖΙ ΠΡΟΚΑΛΩ Όποιος από όλα αυτά τα σκουλήκια του Πάνου Καμμένου που με συκοφάντησαν χωρίς στοιχεία, ακόμα και τον  ίδιο τον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ εφόσον νομίζει ότι είναι άντρας και φοράει παντελόνια και όχι ξεσκισμένα καλτσόν που λέω εγώ, τότε να βγει να με διαψεύσει με στοιχεία.

 Αρκετά με τα πρωκτοφωνήματα, διότι εάν δεν το ξέρει, τότε να του πείτε ότι εγώ τον αποκαλώ ΑΤΙΜΟ, ΨΕΥΤΗ και ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΔΕΙΛΟ και ΠΡΟΔΟΤΗ και ονομάζομαι Μανώλης Χατζησάββας από τον Αγιο Ισίδωρο Ρόδου.

Άντε να σε δω ρε χοντρέ…..πόσο μάγκας είσαι.
«Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα» 





Με μηνυτήρια Αναφορά - Καταγγελία στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, απαντά ο πρ. πράκτορας της ΕΥΠ, κ. Μανώλης Χατζησάββας, στην βρώμικη σπέκουλα του Πάνου Καμμένου και των blogs  αλλά και τηλεοπτικών καναλιών, που αναπαρήγαγαν την χαμερπή προπαγάνδα ότι είναι πράκτορας της Τουρκικής ΜΙΤ.



Παραθέτοντας πολλά  στοιχεία της αθωότητάς του, όχι μόνον ανατρέπει την προβοκάτσια του Καμμένου και των ... "φίλων του bloggers", ενώ ταυτόχρονα ζητεί το άνοιγμα όλων των ηλεκτρονικών μέσων και του τηλεφώνου του, από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, παρουσία είτε του πρώην Διοικητή της Υπηρεσίας, κ. Μανώλη Σφακιανάκη, είτε από ανώτερο αξιωματικό Μυστικών Υπηρεσιών συμμαχικής χώρας.

 
Παράλληλα, ζητεί να διενεργηθούν τα δέοντα και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, αλλά και υπηρεσιακών και πολιτικών παραγόντων της ΕΥΠ, όπως ο πρώην διοικητής κ. Δραβίλας και Παπαγγελόπουλος.

 
Το ερώτημα είναι: ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ κ. ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ;
Θα βάλει την Αναφορά - Καταγγελία του κ. Μανώλη Χατζησάββα στο ... συρτάρι, ή θα την προχωρήσει;


Στην Καταγγελία του κ. Χατζησάββα, περιλαμβάνονται πολύ  σημαντικές καταγγελίες, σχετικά με την πώληση βλημάτων στην Σαουδική Αραβία...

ΘΑ ΤΙΣ ΑΓΝΟΗΣΕΙ Η κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;;;;;;;

 
Και τα blogs και τα ΜΜΕ που παρήγαγαν και αναπαρήγαγαν την βρώμικη προπαγάνδα, ότι ο κ. Μανώλης Χατζησάββας είναι ... πράκτορας της ΜΙΤ, θα μείνουν στο απυρόβλητο;;;

Κάτι... epikairo,  κάτι olympia,  κάτι veteranos και άλλα, που "πρόσκεινται στον Π. Καμμένο", θα μείνουν στο απυρόβλητο, για να παράγουν ψευδείς ειδήσεις και να καταδικάζουν ΑΘΩΟΥΣ, ως ... εθνικούς προδότες;;;

 
Το Σύνταγμα και οι Ποινικοί Νόμοι, είναι σαφείς, κυρία Εισαγγελεύ...
ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΡΗΣΕΤΕ, Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΕΙΤΕ;


 
Όταν η δικαιοσύνη, καταδικάζει καθαρίστρια που πλαστογράφησε το ενδεικτικό της, σε 15 χρόνια φυλάκισης, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ;;;

 
Τα ερωτήματα δεν τίθενται τυχαία...
Γνωρίζω πως προηγούμενες αναφορές - καταγγελίες του Μανώλη Χατζησάββα, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και σε Οικονομικούς Εισαγγελείς, "τις έφαγε το μαύρο σκοτάδι..."

 
Θα "φάει" και την παρούσα, στην χώρα της ... φαιδράς πορτοκαλέας;;;

 
Ξένη Δημητρίου, η θέση σου ως Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, είναι ΙΕΡΗ και ΙΕΡΗ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΙΣΟΤΙΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΛΙΤΗ.


ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.




Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ.1. Σύμφωνα με πληροφορίες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ο πατέρας του κ. Μανώλη Χατζησάββα, διαβάζοντας την είδηση σε εφημερίδα της Ρόδου, (εδώ) ότι... "ο γιός του κατηγορείται από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, ως ... πράκτορας της τουρκικής ΜΙΤ, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο.

 
Η ΑΛΗΤΕΙΑ  ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ, ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΩΝ,  ΙΣΩΣ  ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.

ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ... "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ";;;
ΤΟ ΧΡΗΜΑ, Ή Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ;;;

Μάλλον το πρώτο...

ΧΡΗΜΑΤΑ, ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ, ΡΕ;;;


Υ.Γ.2. Και για να ξεκαθαρίσω την θέση μου και την θέση των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, των οποίων είμαι η διαχειρίστρια...

ΑΝ ΕΙΧΑ ΥΠΟΨΙΑΣΤΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΗΝ ΑΝΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ, ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΑ.

Στέκομαι όμως στο πλευρό του, γιατί πιστεύω ακράδαντα, πως είναι ΑΘΩΟΣ και κυρίως ΕΛΛΗΝ! 



Πηγή ΑΝΤΙ300

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου