3 Δεκ 2017

500.000 Αγανακτισμένοι Έλληνες κόλπο από τις Σεϋχέλλες. Έλληνες σας έβγαζαν στο Σύνταγμα να φωνάζετε με εντολές από Σεϋχέλλες…!!!

500.000 Αγανακτισμένοι Έλληνες κόλπο από τις Σεϋχέλλες. https://www.edocr.com/…/500000-Aganaktismenoi-Ellhnes-kolpo…
Έλληνες σας έβγαζαν στο Σύνταγμα να φωνάζετε με εντολές από Σεϋχέλλες…!!!
Τώρα τους ψάχνουν… 500.000 εξαπατημένοι Έλληνες για να λογοδοτήσουν.
Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ΕΥΠ.
Τα οικονομικοπολιτικά συμφέροντα του άτιμου συκοφάντη, ψεύτη και χρήστη ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ υπουργού Πάνου Καμμένου, αρχηγό των ΑΝ.ΕΛ. και του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Αλέξη Τσίπρα αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται πίσω από μία πρωτοφανή απάτη για την χώρα. 
Η απάτη αυτή δεν είναι άλλη από την εξαπάτηση των 500.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ, που χρησιμοποίησε η συμμορία τους για να σπεκουλάρει σε βάρος της χώρας μας παγκοσμίως «βαπτίζοντας» 
το ΟΧΙ των Ελλήνων
σε ΝΑΙ των τραπεζιτών.
Προφανώς, έκαναν «ταμείο» - με shorting στα CDS και Stocks, διότι ήταν οι μόνοι που είχαν την εσωτερική πληροφόρηση, ήταν οι μόνοι που μπορούσαν να το σχεδιάσουνε και οι μόνοι που στο τέλος είχαν την δύναμη του ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ.
Μάλιστα όλα αυτά τα έπραξαν γνωρίζοντας το μέλλον της χώρας μας, διότι κατά πως λέγαν οι παλιοί, αυτοί είναι που «είχαν και το καρπούζι και το μαχαίρι»
Εσείς οι 500.000 Αγανακτισμένοι Έλληνες στο Σύνταγμα απλά ήσασταν το ΚΟΛΠΟ.
Που να ξέρατε φουκαριάρηδες ότι Όταν επικοινωνούσατε με το ΚΙΝΗΜΑ σας «500.000 ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» στο Email: socialmediaenterprises@gmx.com ότι πίσω από αυτό βρίσκονταν τα σκοτεινά κέντρα των ισχυρών οικονομικών συμφερόντων του πλανήτη, των τραπεζιτών, με βάση στις Σεϋχέλλες.

KAI OTI, ως μπροστινό άτομο αυτής της άνευ προηγουμένου απάτης για την χώρα μας, ειδικότερα σε βάρος όλων ΕΣΑΣ των 500.000 Αγανακτισμένων Ελλήνων, βρισκόντανε αλλοδαπό άτομο-εργαλείο, που εξυπηρετεί στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε φορολογικούς παραδείσους όπως είναι οι ΣΕΥΧΕΛΛΕΣ, που τους ψάχνουν για φοροδιαφυγή Εισαγγελικές αρχές σοβαρών κρατών.

Μαζί με την σπέκουλα έκρυψαν και την προπαγάνδα τους κοροϊδεύοντας σας, τον καθένα από εσάς τους 500.000 Αγανακτισμένους Έλληνες με τα συνθήματα «η αγανάκτηση θα γίνει ποτάμι» και τα Νταούλια…!!!
Ευτυχώς που όσο εσείς κάνατε διαδηλώσεις στο Σύνταγμα, εγώ δρούσα στην Τουρκία ως Κατάσκοπος της ΕΥΠ προστατεύοντας τα Εθνικά μας συμφέροντα, και έτσι δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να με ξεγελάσουν σε αυτό, και έτσι δεν πήγα ποτέ στην πλατεία Συντάγματος να φωνάζω σαν όλους εσάς τους 500.000 Αγανακτισμένους Έλληνες, εξαπατημένος, και μάλιστα με ΕΝΤΟΛΕΣ από τις μακρινές Σεϋχέλλες, προς εξυπηρέτηση των Τραπεζιτών του ΝΑΙ.
Ακριβώς όπως κάνατε πολλοί από εσάς, διότι ειλικρινά τέτοια κοροϊδία δεν θα μπορούσα να την διαχειριστώ εύκολα, και το πιθανότερο να τους είχα κρεμάσει στην πλατεία Συντάγματος για παραδειγματισμό.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ βρίσκω πολύ πιθανό το σενάριο απόδοσης δικαιοσύνης από τους ίδιους τους ΕΛΛΗΝΕΣ με πρώτους και καλύτερους τους 500.000 Αγανακτισμένους Έλληνες του Συντάγματος.
Οσο για εσάς τους 500.000 Αγανακτισμένους Έλληνες του Συντάγματος, φανταστείτε να μην είχατε ξυπνήσει ….τι θα παθαίνατε.
Πως ξεσκεπάστηκαν…

Αιτία των αποκαλύψεων που έκανα σχετικά με την βρώμικη υπόθεση «Πώληση Όπλων στην Σαουδική Αραβία» και ότι ο υπουργός Πάνος Καμμένος έκανε χρήση πλαστών εγγράφων, τα οποία κατέθεσε στην Βουλή των Ελλήνων.
Ο υπουργός Πάνος Καμμένος στην προσπάθεια να καλύψει τις πομπές του, από τις αποκαλύψεις που έκανα σε βάρος του, προβαίνει σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια ανοικτής προσωπικής συκοφάντησης μου από τον λογαριασμό του στο Twitter, και μέσω @Olympiada του γνωστού Παπακυριακόπουλου Ανδρέα που έχει προσλάβει στο ΥΕΘΑ ο υπουργός Πάνος Καμμένος, ξεκίνησαν από κοινού την ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ σε βάρος μου.

Ο σκοπός του υπουργού Πάνου Καμμένου ήταν η αποδόμησης μου στα μάτια των Ελλήνων, για να μην πιστέψει κανείς ότι ο ίδιος ο υπουργός είναι ένας ΨΕΥΤΗΣ και ένας ΧΡΗΣΤΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ και μάλιστα στην Βουλή των Ελλήνων, με αποτέλεσμα να φιμωθώ.
Έτσι με το τεράστιο μυαλό που ως γνωστό διαθέτει ο υπουργός Πάνος Καμμένος, κατασκευάζοντας σενάρια επιστημονικής φαντασίας, με αποκάλεσε «άνθρωπο των τούρκων» και μάλιστα «άνθρωπο των Μυστικών Υπηρεσιών της Τουρκίας» της ΜΙΤ, ενώ γνώριζε ότι είμαι πράκτορας της ΕΥΠ.
Την «αποκάλυψη» του υπουργού Πάνου Καμμένου δημοσιεύει πρώτα ένα Blog με το όνομα EPIKΑIRO.COM

To EPIKAIRO.COM «γνωστό» στην αγορά των «ΜΜΕ» για την δημιουργία FAKE NEWS και προπαγανδιστικών ενεργειών της Κυβέρνησης, συνάμα επιλεκτικών δολιοφθορών κατά προσώπων και συμφερόντων του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου στην χώρα μας, προβαίνει σε μία άνευ προηγουμένου συκοφαντική εκστρατεία σε βάρος μου.
Αυτό το κάνει αναπαράγοντας τις ηλιθιότητες του υπουργού Πάνου Καμμένου, ο οποίος μεγάλωσε με κλεμμένα του Παναμα, ότι δηλαδή είμαι «άνθρωπος των τούρκων, και των Μυστικών Υπηρεσιών της Τουρκίας της ΜΙΤ» και ότι είμαι υπεύθυνος για την αποκάλυψη εγγράφων που αποδείκνυαν ότι ο υπουργός Πάνος Καμμένος έκανε χρήση ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ και μάλιστα την Βουλή των Ελλήνων εξαπατώντας το Σώμα, και κατ ‘επέκταση όλους τους Έλληνες.
Στην μεγάλη ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ ΜΟΥ πρωτοστατεί και το Κρατικό Κανάλι της ΕΡΤ, που ως γνωστό ελέγχει ο υπουργός Νίκος Παππάς, που πήγε παρέα με άλλους, με το αεροσκάφος του Βαρόνου της ΚΟΚΑΣ για dolce vita στο παραδεισένιο νησί Μαργαρίτα του Ατλαντικού. Ως δια μαγείας από τότε «βροχή» η ΚΟΚΑ στη χώρα μας.
Απο τα όσα έγραψαν στο EPIKAIRO.COM μέχρι σήμερα ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, διότι το μόνο που έκανα ήταν να αποδείξω, αποκαλύπτοντας τον υπουργό Πάνο Καμμένο να λέει Ψέματα, να κάνει χρήση ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, και να εξαπατάει τους Έλληνες.

Και επειδή τίποτα τυχαίο γεγονός, γίνεται ένας μικρός έλεγχος, για το ποιος είναι τελικά αυτός ο «χρήσιμος» EPIKAIRO.COM και ποιοι είναι από πίσω…!!!
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΟ…

Ψάξτε τώρα να δείτε πόσοι άλλοι πίσω από την Λερναία Ύδρα της συμμορίας που τρώει τους Έλληνες υπάρχουν, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η ΣΥΜΜΟΡΙΑ τους διαβάζοντας το ΜΗΝΥΜΑ μου «ΠΑΠΑΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΩ ΟΛΑ ΜΑΖΙ» που δημοσιεύθηκε στις 27.11.2017https://www.edocr.com/v/ov1ya7m0/eahatzisavvas/An8rwpoi-toy-Kammenoy-apo-tis-Seyxelles-Emena-ton- «πέφτει σύρμα» από τον πανικό τους, και επιστρατεύει όλους τους «στρατιώτες» που διέθεταν εκείνο το βράδυ στην επικράτεια της χώρας, και των ΣΕΥΧΕΛΛΩΝ, για να καλύψουν κάθε ενοχοποιητικό ίχνος τους. Έτσι πιάστηκαν και αυτοί, όπως πιάστηκε και ο υπουργός Πάνος Καμμένος με την «Γίδα στον ώμο» ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ –ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΜΕΝΗ
και εδώ η Σύλληψη τους επ' αυτοφώρω..
26 Δεκεμβρίου 2017 31 Δεκεμβρίου 2017
ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΙΣ ΣΕΥΧΕΛΛΕΣ
ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΙΣ ΣΕΥΧΕΛΛΕΣ

Από τότε,

ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ Δεν θα είμαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που θα έχει δολοφονηθεί, εφόσον δεν τους σταματήσουμε, ακόμα και δια της βίας, μιας και οι Εισαγγελικές Αρχές της χώρας είναι «λαβωμένες», φοβούμενοι διασύρονται, και από ντροπή κρύβονται.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΣΙΔΩΡΟ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 

Όλα τα σενάρια ανοικτά για το πώς θα αντιδράσουν μετά τις αποκαλύψεις μου, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ. Ένα είναι σίγουρο, ότι μόνος μου δεν πρόκειται να πάω, θα πάω μαζί παρέα με τους «θαρραλέους». 

Για αυτό εσείς που θα επιλεχθείτε για να δράσετε… να πληρωθείτε προκαταβολικά, και να τα δώσετε σε δικούς σας ανθρώπους, στην Οικογένεια σας να τα κρατάνε τα χρήματα, στην περίπτωση που κάποιοι από εσάς δεν γυρίσετε πίσω…!!!

ANTI 300

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου