11 Ιαν 2018

Πρόταση να καταργήσουν τους βαθμούς στο Γυμνάσιο και να βάζουν Α, Β, Γ


Πρόταση για νέες αλλαγές στην Παιδεία προωθεί το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, καθώς ετοιμάζεται να αλλάξουν τους βαθμούς στα Γυμνάσια.

Ουσιαστικά το ΙΕΠ θέλει οι μαθητές αντί να βαθμολογούνται με άριστα το 20, να βαθμολογούνται με άριστα το Α, με Α, Β, Γ δηλαδή, όπως γίνονταν στις πρώτες τάξεις του δημοτικού.

Στόχος του ιντιστούτου, σύμφωνα με τα ΝΕΑ, είναι να περιοριστεί η βαθμολογική πίεση στο Γυμνάσιο και τις τελευταίες τάξεις του δημοτικού (στην πέμπτη και στην έκτη τάξη του δημοτικού σήμερα τα παιδιά δεν βαθμολογούνται με Α, Β, Γ, αλλά με άριστα το 10).

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το σχέδιο αυτό αναμένεται να εφαρμοστεί πιλοτικά.


http://theodorovias.blogspot.gr/2018/01/blog-post_10.html

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΕΓΡΑΦΕ ΛΟΙΠΟΝ Η Ο.Ε.Α. ΣΤΙΣ 13-10-17 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ...

 H ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ «ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ» ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΙΣΧΥΑΝ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΥΧΑΙΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ Ή ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ Ή ΕΝΑΣ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΥΧΑΙΟΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ «ΣΥΡΙΖΑ» ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ 1 ΑΡΙΣΤΟΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ 1000 ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΔΥΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ «ΣΥΡΙΖΑ» ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΠΙΔΥΚΝΥΕΙ ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (!!!) ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΡΙΞΤΕ Τ Ω Ρ Α ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου