23 Δεκ 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ...

Διαβάζουμε απο το φιλικό ιστολόγιο http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/ την παρακάτω είδηση:

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ: ΕΔΕΙΡΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ !!!



 
Όλα ξεκίνησαν χθές απόγευμα 21-12-2012 σε κινέζικο μαγαζάκι δίπλα στο Lidl επί της Ρόδου Λίνδου που πήγε να ψωνίσει η άτυχη Ιωάννα.
Τελειώνοντας τα ψώνια της ως λογικό ζήτησε απόδειξη αγορών,,,,,εκεί οι πωλήτριες και αφεντικά άρχισαν τα "κινέζικα" όκι απόδειξη οκι απόδειξη ντεν έχει απόδειξη!!!!!
Αυτά της έλεγαν και η Ελληνίδα εκνευρίστηκε και ζήτησε...

τα λεφτά της πίσω, εκεί άρχισαν
οι κινέζες πωλήτριες να της τραβούν τα μαλλιά και να την κλοτσούν αλύπητα,βλέποντας οι κινέζες πως η Ιωάννα ήταν ανθεκτική και μην μπορώντας να την κάνουν καλά, άρχισαν τα δαγκώματα!!!!!
Μετά ήρθε η αστυνομία και τους πήρε όλους μαζί στο τμήμα !!!
Η Ελλήνίδα διακομιστή στο νοσοκομείο για αντιτετανικό για της δαγκωνειές που δέχτηκε και της περιέθαλψαν στα τραύματα που της προκάλεσαν οι Κίνέζες!!!

Η άτυχη Ιωάννα υπέστη βάρβαρη επίθεση από λυσσασμένες κινέζες.
Διότι είχε το θάρρος να υπερασπιστή την πατρίδα πατώντας φρένο στην άτιμη φοροδιαφυγή από την κάστα μαφιόζων Ασιατών που βρήκαν πρόσφορο έδαφος εκμετάλλευσης σε ένα κράτος χωράφι!!!, ζητώντας από τους μαγαζάτορες Κινέζους το αυτονόητο-μια απόδειξη αγορών!!!



Αυτό το κράτος χωράφι πως μπορεί να αποζημιώσει την άτυχη Ιωάννα τώρα??
Δείτε εδώ πως χτύπησαν μια θαρραλέα Ελληνίδα,που είχε το τσαγανό να αντισταθεί !!! Πολλές και πολλοί απλά σιωπούν σφυρίζοντας ανέμελα σε αυτό το φορολογικό παράδεισο των Κινέζων,και άλλων.
Θα ανεχτούμε ακόμα περισσότερους προπηλακισμούς και δαγκώματα από την κάστα μαφιόζων Ασιατών που κατά ληστεύουν φορολογικά την πατρίδα μας?!!
Δαγκώματα άνθρωπόκύνων!!!


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αk:ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΚΙΝΕΖΟΙ !!!
 
ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ.
 
ΛΕΓΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ  ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΝ ΥΠΝΩ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.
ΑΡΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ...
 
ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ή ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ, ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΩΛΟΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΨΕΥΔΩΣ ΕΙΣ ΣΤΟ 1/10 ΤΟΥ ΗΔΗ ΨΕΥΔΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ, ΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣΤΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΑΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟ 1/10 ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ.

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΟΡΓΙΟ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΛΟΠΗΣ ΔΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΥΠΟΘΑΛΠΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΩΣΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΑΔΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΙΕΘΝΗ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΩΣ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑ 70% Ή ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟ 30% ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΞΙΑΣ, ΜΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ 70%, ΗΤΟΙ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΣΤΟ 30% ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑΣ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΟ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ- ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ – ΚΑΥΣΙΜΩΝ – ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΙΣ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ, ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΕΡΟΥ, ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΑΠΟ ΨΥΧΟΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.
 
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ "ΣΔΟΕ" ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΣΚΥΨΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΤΕ "ΝΑΙ" ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΔΟΛΙΩΣ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ.

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΩΓΟ ΤΟ ''ΕΛΛΗΝΙΚΟ'' ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ - ΤΟΞΙΚΑ ΣΑΒΟΥΡΟ-ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΔΩ. ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊΤΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΗΓΗ (ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.



ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΨΕΥΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.

Υ.Γ.1: ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΟΝΟ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ Κ.Τ.Λ.



ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
 
 
 
 
 ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΔΩ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου