22 Αυγ 2015

ΠΕΡΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ - ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ !! ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΕΘΝΟΛΟΓΙΑΣ Ο ΣΑΠΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

 
ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ‘’ GREEKAMERICANNEWSAGENCY.COM’’ Η ΟΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ’’ SHELL’’ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΤΙΟ ΗΠΕΙΡΟ . Η ΟΕΑ ΕΡΩΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ , ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΤΟ ΕΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΧ –ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΔΑΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ , ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

Βάζουν στο... μάτι τα πετρέλαια στο Ιόνιο οι Αλβανοί
http://www.newsbomb.gr/ellada/ethnika/story/597480/vazoyn-sto-mati-ta-petrelaia-sto-ionio-oi-alvanoi

Επίσης, πριν από ένα μήνα, στις αρχές Μαϊου (2015), τα Τίρανα έστειλαν διάβημα στην Αθήνα, σε έντονο ύφος, ζητώντας να γίνει τροποποίηση του προγράμματος ερευνών για υδρογονάνθρακες στο Ιόνιο, με τον ισχυρισμό ότι παραβιάζονται αλβανικά χωρικά ύδατα. Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να ζήτησαν και τους χάρτες των χερσαίων ερευνών στην Ήπειρο.
Ουσιαστικά, η Αλβανία θέτει με προκλητικό τρόπο θέμα χερσαίων συνόρων με την Ελλάδα. Οι διπλωματικές πηγές κάνουν ξεκάθαρα λόγο για προσπάθεια αμφισβήτησης των ελληνικών συνόρων.
.........
Να σημειώσουμε ότι η Αλβανία εδώ και πολύ καιρό έχει ξεκινήσει ένα «ύποπτο» παιχνίδι σε βάρος της Ελλάδας, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας.
Θυμίζουμε ότι ο Μπερίσα, πριν από περίπου ένα χρόνο, είχε φτάσει στο σημείο να δηλώσει ότι τα σύνορα της Αλβανίας φτάνουν μέχρι την Πρέβεζα!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΓΙΟΛΑ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ O ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΨΕΥΤΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΦΥΡΕΡ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ (ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ) ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ "ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ" ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ;;;(Π.Χ. Η ΑΛΒΑΝΟΕΒΡΑΙΑ ΝΙΚΟΛ ΜΠΕΝΕΚΗ Ή ΜΠΕΝΑΚΗ, Roberto Chaidi, ΚΛΠ);;

ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Η ...ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΙΡΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ "ΤΟΥΡΑΝ" (ΤΟΥΡΑΝΙΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ);;;

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ "ΤΟΥΡΑΝ":

Ομοίως των Τουρανίων της Αλβανίας, "ΣΙΜ-ΟΝΙ" (ή ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΣΙΝΑ - ΚΙΝΑ), πόλεως επί ποταμού Φαχντίμπ και "ΤΥΡΑΝΑ" ή "ΤΟΥΡΑΝ" γιά να μην υπάρχουν αμφιβολίες περί Τουρανικής προελεύσεως.

ΤΟΠΟΝΥΜΙΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ),Η ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΕΝΟΤΑΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.
ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΛΛΥΡΙΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΤΟΥΡΚΕΣΤΑΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΛΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΜΕ ΧΑΡΑ.
Ο ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΤΙΡΑΝΑ ΕΙΝΑΙ:
ΤΙΡΑΝΑ = ΤΟΥΡΑΝ = ΤΟΥΡΑΝΙΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ.

Την εκμάθηση της κινεζικής γλώσσας στα σχολεία της Αλβανίας πρότεινε ο πρωθυπουργός της χώρας, Σαλί Μπερίσα.

ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΡΙΖΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ (ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ: ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΕΣΤΑΝ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ;;

Κινεζική αφίσα της περιόδου της Πολιτιστικής Επανάστασης (1966-1976) που απεικονίζει  το Μαο Τσε Τουνγκ και τον Ενβέρ Χότζα και γράφει «Ζήτω η φιλία στον επαναστατικό αγώνα μεταξύ των δύο λαών και των δύο των κομμάτων της Αλβανίας και της Κίνας» 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΝΟΤΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΙΝΑΣ - ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΕΔΩ:

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ Η ΛΕΥΚΟ-ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ "ΕΣΣΔ" ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΚΑΘΑΡΑ ΚΙΤΡΙΝΗ (ΚΑΘΑΡΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ;;;

ΑΡΑ Η ΣΤΕΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΙΝΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΟΓΩ ΚΟΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ) ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ... ΑΡΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ...ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ!!!!

ΞΥΠΝΑΤΕ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ (ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ.) ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ!!! 

Η ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ-ΑΛΒΑΝΙΚΗ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΣΑΣ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΠΟΥΛΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ-ΚΙΝΕΖΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ "DRANG NACH OSTEN" (ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ("ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ") ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΦΟΡΜΗ Η ΚΙΝΑ 888 ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!!

ΒΛΕΠΕ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΗ - ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ: ΛΙΝΚΟΛΝ ΦΟΝ ΤΡΕΜΠΙΤΣ, ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ: ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ, ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ - ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΧΟΝΓΚ. ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΜΥΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΡΙΑΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΑΣ (ΜΕΝΤΙΟΥΜ) ΜΠΛΑΒΑΤΣΚΥ ΣΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΘΙΒΕΤ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΑΝΕΊΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΧΙΣΛΕΡ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ. ΒΛΕΠΕ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΘΙΒΕΤ ΤΩΝ S/S ΤΗΣ ΑΝΕΝΕΡΜΠΕ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΟΥΣ ΤΕΡΑΤΟΣ ΧΑΙΝΡΙΧ ΧΙΜΛΕΡ! ΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ SKINHEADS ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ (ΜΕΝΤΙΟΥΜ) ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ! ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΥΝΚΝΕΙΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΕΒΡΑΙΟ-ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ-ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ (ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ) ΦΥΛΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ!!

Μιχαλολιάκος για Αλβανούς


Αδέλφια μας Αλβανοί

Οι Αλβανοί της… εθνικιστικής- ρατσιστικής Χρυσής Αυγής – Ελεύθερος ο πρώτος που απολογήθηκε

Χρυση Αυγη: Οι Αλβανοι ειναι αδερφια μας!

==========================

KAI ΤΕΛΟΣ ΛΙΓΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ...ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΗ & ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΑΠΟ Ο.Ε.Α.:

ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΙΣΤΟΡΙKΑ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ (ΚΙΝΕΖΙΚΟ) ΑΝΤΙΠΑΛΟ;;;

ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
......

24ΟΝ) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ.

ΠΡΩΤΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΟΡΔΗ ΤΟΥ ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ – ΙΡΑΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΡΔΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ 6.000.000 ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ – ΙΡΑΝΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ.
ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΝΑΛΟΓΟ, ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΪΤΕΣ ΨΕΥΔΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΘΟΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΡΣΩΝ – ΙΡΑΝΩΝ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΝΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΑΞΟΝΑ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» (ΚΙΝΑ – ΙΑΠΩΝΙΑ – ΘΙΒΕΤ – ΕΒΡΑΙΟΙ – ΣΑΞΟΝΕΣ – ΜΟΓΓΟΛΙΑ) (ΙΔΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/ ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΝΙΚΟ – ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ «Κ.Κ» (ΚΙΝΑΣ – ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ).

25ΟΝ) ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΟΡΔΗ ΤΩΝ ΠΕΤΣΕΝΕΓΚΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΜΟΪΣΙΑ» ΝΥΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΖΩΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ – ΔΥΤΙΚΗΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ. ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΤΟ 1941 – 45.

26ΟΝ) ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΕΛΤΖΟΥΚΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΝΥΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΖΩΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΤΟ 1920 ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΟ 1955 ΜΕ ΤΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ «ΠΟΥΡΙΜ» ΤΟΥ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ «ΜΙΤ». ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΥΠΡΟ.

27ΟΝ) ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΕΣΤΑΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ, ΝΥΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΖΩΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΙΛΛΥΡΙΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΩΣ «ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ».
......

33ΟΝ) ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΩΣ: Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ – ΔΥΤΙΚΗΣ – ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η «ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ» - «ΠΟΥΡΙΜ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΜΕΣΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ «ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΜΕ ΕΔΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΙΑΣ – ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ Ή «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ») ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ Ο «Ρ.Ι.Κ.», Ο «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.», ΚΑΙ Ο «Κ.Κ.» (ΚΙΝΑΣ – ΚΟΡΕΑΣ), ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ – ΜΑΥΡΗΣ – ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ, ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ....

Το κειμενο ΓΟΛΙΑΘ διανοητικου πολεμου της Ο.Ε.Α. που παρελυσε τον εχθρο και αποκαταστατησε την αληθη προιστορια! ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ WORD,ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!

ΑΟΑ ή ORDO ADEPTIS ATLANTIS ή ΣΤΟΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ή ΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ

Μέλη 72 άτομα εκ των οποίων 24 εκπρόσωποι Θηλέων Σημιτικών Φυλών "ΑΓΑΡ" ήτοι Αράβων, 24 εκπρόσωποι Ερμαφροδίτων Σημιτικών Φυλών "ΣΑΡΡΑ" ήτοι Ισραηλινών και 24 εκπρόσωποι Αρρένων Σημιτικών Φυλών "ΧΕΤΤΟΥΡΑΝ" ή "ΤΟΥΡΑΝ" ήτοι Τουρανίων Μογγόλων και Τατάρων.
Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με το Α' Χρονικών της Εβραϊκής Παλαιάς Διαθήκης, αποδεκτής και από Ορθόδοξη Εκκλησία ως "θεόπνευστης", οι Άγαρ-Χεττούρα-Σάρρα υπήρξαν οι τρείς γυναίκες του "Αβραάμ", απογόνου του Σήμ.
Σκοπός των 72 της ΑΟΑ είναι η πολιτισμική και η βιολογική εξόντωση των 108 αρχικών φυλών του πλανήτη και η εγκαθίδρυση Παγκοσμίου Κυβερνήσεως της Κάτω Ιερουσαλήμ ή Λεβάνια ή Λιβάνια με την υποστήριξη της Άνω Ιερουσαλήμ ή Σελήνης. Γιά τον μη γνωρίζοντα την ετυμολογία του όρου "ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ", κάνουμε γνωστό ότι προέρχεται από τα δύο ελληνικά συνθετικά ΙΕΡΟΣ και ΣΕΛΗΝΗ σε σύνθεση ΙΕΡΑΣΕΛΗΝΗ ή ΙΕΡΑΣΕΛΗΝ ή ΙΕΡΑΣΕΛΗΜ, γιά προσαρμογή της ελληνικής ρίζας "Σ Λ Ν" στην ατλάντεια ρίζα "Σ Λ Μ" μέσω αλλαγής του ενρίνου "Ν" σε "Μ". Η ατλάντεια ρίζα "Σ Λ Μ" διά παρεμβολής διαφόρων φωνηέντων παράγει τα σημιτικά ΣΑΛΟΜ, ΣΑΛΕΜ, ΣΑΛΑΜ, ΣΟΛΟΜ, ΣΑΛΩΜΗ, ΣΙΛΟΑΜ, ΣΟΥΛΑΜ, ΣΕΛΗΜ. Μία άκρως ενδεικτική φράση είναι ο αραβικός χαιρετισμός ΣΑΛΑΜ-ΑΛΛΑΧ ή ΣΑΛΑΜ-ΑΛΛΕΧ δηλαδή ο Σεληνιακός Αλλάχ ή Ατλάχ, που συνδυάζεται με τη διαβεβαίωση του Κορανίου ότι ο Αλλάχ ή Ατλάχ δεν πέθανε αλλά μετοίκησε στη Σελήνη.
Σε ό,τι αφορά τον όρο ΛΕΒΑΝΙΑ που στην εβραϊκή σημαίνει πάλι ΣΕΛΗΝΗ, προέρχεται από τον όρο ρίζα "Σ Λ Ν" δια παρεμβολής του "Β" προς σχηματισμό του "Σ Λ Β Ν" και παράγωγα τα ΣΕΛΕΒΑΝΙΑ, ΣΕΛΕΝΙΑ, ΛΕΒΑΝΙΑ, ΣΕΛΕΒΑΝ, ΛΕΒΑΝ κλπ. Το απλοποιημένο παράγωγο "Λ Β" ή ΛΕΒΙ που χρησιμοποιείται γιά την ισραηλινή φυλή των ιερέων ΛΕΥΙ, σημαίνει "Σεληνιακή Φυλή" ή "Ιερατείο ΣΕΛΗΝΗΣ". Εμείς θα το μετατρέψουμε σε "Σεληνιαζόμενο ιερατείο" με όλες τις προεκτάσεις σχιζοφρένειας και καταληψίας που συνεπάγεται η χρήση του όρου.
Στο ύπατο τυπικό της ΑΟΑ η μεγίστη θεότητα είναι ο ΣΙΝ ή ΣΙΜ διά αλλαγής ενρίνου "Ν" σε "Μ". Προέρχεται από τις ρίζες "Σ Λ Ν" και "Σ Λ Μ" διά αφαιρέσεως του "Λ" με τελικές ρίζες τα "Σ Ν" και "Σ Μ". Τα παράγωγα διά προσθήκης φωνηέντων είναι ΣΙΩΝ, ΣΉΜ, ΖΕΝ, ΣΕΝ, ΣΕΝΑ-ΑΡ, ΣΕΝ-ΤΑΪ, ΖΕΝ-ΤΑΪ, ΣΙΝΑ, ΑΣΜΟ-Ν-ΤΑΪ, ΙΛΟΥ-ΣΙΝ, ΕΛΙ-ΣΙΝ, ΕΛΟΧΑ-ΣΙΝ, ΕΛΟΧΙΜ-ΣΙΝ, ΕΛ-ΣΙΝ, ΙΛΑΧ-ΣΙΝ, ΑΛΛΑΧ-ΣΙΝ.
Γιά τους γνώστες της Ασσυροβαβυλωνιακής θρησκείας υπενθυμίζουμε ότι ο όρος ΙΛΟΥ η ΕΛΙ στην αραμαϊκή ή ΕΛ ή ΕΛΟΧΑ ή ΕΛΟΧΙΜ στην εβραϊκή ή ΙΛΑΧ ή ΑΛΛΑΧ στην αραβική εκπροσωπεί όχι συγκεκριμένο θεό αλλά την ιδέα της θεότητος στην απόλυτη και γενική της σημασία. Αποδίδεται στο θεό ΣΙΝ της Σελήνης στον οποίο προσαρμόζονται τα επίθετα "θεός ο άρχων", "ο άρχων των θεών του ουρανού και της γής", "βασιλεύς των θεών", "θεός των θεών", "ο κύριος της Σελήνης", "ο αρχιτέκτων του παντός", "ο στηρίζων τους ουρανούς". Το σύμβολο του θεού ΣΙΝ ή ΣΙΜ ήταν η Σελήνη με κύριο τόπο λατρείας την ΟΥΡ των Χαλδαίων από όπου "εξέρχεται ο Αβραάμ" ...κατά τας Γραφάς. -"Κοσμογονία Βηρρώσου"-
Σύμφωνα με το Φιννικόν έπος "ΚΑΛΑΒΕΛΑ" ή "ΚΑΒΕΛΑ" ανάλογο του "ΚΑΒΑΛΛΑ", η πρωτεύουσα των Τουρανίων της Φινλανδιας ΕΛ-ΣΙΝ ή Ελσίνκ έχει όμοια ετυμολογία.
Ομοία ετυμολογία του διοικητικού διαμερίσματος των Τουρανίων της Λιθουανίας "ΣΕΪΝΙΝ", των Τουρανίων της Λεττονίας "ΣΕΜ-ΓΚΑΛΕ" ή "ΣΙΜ-ΓΚΑΛΕ" και των Τουρανίων Εσθονίας "ΣΙΛΝ-ΝΤΑΟΥ" ή "ΣΙΝ-ΝΤΑΟΥ".
Ομοίως η ετυμολογία των Τουρανίων Βουλγαρίας "ΣΟΥΜ-ΛΑ" και "ΣΟΥΜ-ΕΝ", οι οποίοι γιά να μην αφήνουν αμφιβολίες γιά τη βαρβαρική φυλετική τους προέλευση, μετονόμασαν την ελληνική Φιλιππούπολη σε "ΤΑΤΑΡ-ΠΑΖΑΡΤΖΙΚ" ή Παζάρι των Τατάρων , κοινώς Μογγόλων.
Ομοίως των Τουρανίων της Αλβανίας, "ΣΙΜ-ΟΝΙ", πόλεως επί ποταμού Φαχντίμπ και "ΤΥΡΑΝΑ" ή "ΤΟΥΡΑΝ" γιά να μην υπάρχουν αμφιβολίες περί Τουρανικής προελεύσεως.
Ομοίως των Τουρανίων Μογγόλων της Ουγγαρίας "ΣΟΜ-ΠΟΣΛΟ", "ΣΟΜ-ΠΑΤΕΛΙ", "ΣΟΜ-ΟΝΤΓ", "ΣΙΜ-ΕΓΚ", "ΣΛΜ-ΠΟΛΤΣ" και των άκρως διαφωτιστικών ΚΙΣ-ΚΟΥΝ ή ΚΙΣ-ΚΟΕΝ ή ΚΙΣ-ΚΑΝ ή ΚΙΣ-ΧΑΝ ως κατάλοιπα των εβραιομογγολικών ορδών στον ευρωπαϊκό χώρο, των διαφόρων σφαγέων ΤΖΕΓΚΙΣ-ΧΑΝ.
Ομοίως των Τουρανίων Μογγολοεβραίων της Τουρκίας "ΣΟΜ-Α" και "ΣΙΝ-ΤΙΡΙ" και των διαφωτιστικών τοπωνυμίων ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ-ΧΑΝ, ΣΕΙ-ΧΑΝ ή Άδανα, ΜΑΡ-ΧΑΝ, ΑΡΝΤΑ-ΧΑΝ, γιά να μην υπάρξουν αμφιβολίες περί της Εβραιομογγολικής προελεύσεως του βαρβαρικού πληθυσμού της ...φίλης χώρας.
Όμοια ίχνη συγκριτικής Γλωσσολογίας ευρίσκονται και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως Ρουμανία, Γερμανική Βαυαρία, Νότιος Ιταλία κλπ. όπου ενώ τα φτλετικά χαρακτηριστικά είναι σαφώς μογγολοειδή, τα τοπωνύμια είναι συγκεκαλυμμένα όπως πχ. το ΜΙΝΓΚ-ΧΑΝ σε ΜΥΝΧΕΝ ή Μόναχο.
Ο πρώτος ερευνητής που τόλμησε να θίξει τη φυλετική συγγένεια ΜΟΓΓΟΛΩΝ-ΕΒΡΑΙΩΝ-ΑΡΑΒΩΝ με κριτήρια επιστημονικά είναι ο Φίλιππος Φιλιππόπουλος, κάτοικος Μηλεών Βόλου, ο οποίος ως ανταμοιβή πήρε από το "ελληνικό" κράτος ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ. Η Ο.Ε.Α. τιμά τον ανωτέρω ερευνητή αν και δεν ανήκει στις τάξεις της.
Τα ανωτέρω γράφονται σε σχέση με την ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΪΚΗ ηγεσία της ORDO ADEPTIS ATLANTIS, διότι αντίθετα με τους εντοπισμούς του αναγνώστη στα Αραβικά και Εβραϊκά φύλα, είναι βέβαιο ότι αγνοεί τη Σημιτική προέλευση των Τουρανικών Φυλών ή Μογγόλων και αγνοεί την άκρως περίπλοκη συγκάλυψη Σημιτικής καταγωγής των Τουρανίων της Ευρώπης.
Γιά να ολοκληρωθεί η εικόνα, θα παραθέσουμε τη ρίζα "ΑΤΛ" η οποία στην αρχαία γλώσσα Ατλαντίδος σημαίνει "ύδωρ". Η ρίζα ΑΤΛ χρησιμοποιείται ευρέως στη Μογγολική ονοματολογία, όπως πχ. ΑΤΙΛ-ΧΑΝ ή ΑΤΤΙΛΑΣ ή ΑΤΛΑΝ. Το τελευταίο είναι και όνομα Τουρκικής πόλεως.
Σε έρευνες της Ο.Ε.Α. στα κατάλοιπα αρχαίων γλωσσών Ν. Αμερικής προκύπτει ότι η "Ατλαντίς" προφερόταν από τους αρχαίους κατοίκους της ως "ΑΤΛ-ΛΑΝΤ" ή "Υδατόχωρα", σε ελεύθερη μετάφραση. Τα συμπεράσματα που προκύπτουν είναι ότι "κάτι δεν πάει καλά" στις χώρες που διάλεξαν σαν συνθετικό του ονόματός τους τη λέξη ΛΑΝΤ. Ξεκινώντας μ' αυτό το σκεπτικό, η ομάδα γλωσσολογίας της Ο.Ε.Α "ξετίναξε" τη γλωσσολογική προέλευση των χωρών Σκότ-λάντ, Ένγκ-λάντ, Φίν-λάντ, Όλ-λάντ, Άισ-λάντ, Άιρ-λάντ με συμπεράσματα άκρως διαφωτιστικά περί του "διατί" της ενσυνείδητης συνεργασίας των Αγγλοσαξόνων με τους Εβραίους και Άραβες στη "σιωνιστική κύκλωση" του πλανήτη ή αλλιώς στη "Σεληνιακή κύκλωση" του πλανήτη.
Τα συμπεράσματα αυτά σταθεροποιήθηκαν όταν σε συζητήσεις που κατέγραψαν τα ηλεκτρονικά "αυτιά" της Ο.Ε.Α. έξω από Αγγλικές Τεκτονικές Στοές και στο Βασιλικό Αστεροσκοπείο της Σκωτίας, τα παρευρισκόμενα μέλη του ORDO TEMPLIS ORIENTIS θεωρούσαν αλλήλους ως "απογόνους των δέκα φυλών του Ισραήλ". Οι προσφωνήσεις των ονομάτων ακολουθούνται από τα ονόματα των δέκα φυλών του Ισραήλ που δεν επέστρεψαν στην Παλαιστίνη μετά τη Βαβυλώνια αιχμαλωσία με την ηγεσία του ΕΣΔΡΑ...
Στις ίδιες συνεδριάσεις ακούστηκε το πολύ περίεργο "νέο" της προγραμματισμένης αποχωρήσεως της Αγγλίας και Ιρλανδίας από το "θηρίο των δέκα", μετά την εισδοχή των "καταραμένων Ιβήρων", "ώστε να δοθεί η τελική μάχη εξοντώσεως του αιώνιου εχθρού", "των επτά φυλών και των τριών υποφυλών της Ευρώπης", "ΝΕΚΑΜ, ΝΕΚΑΜ, ΝΕΚΑΜ, ΙΑΦΕΘ", "ΝΕΚΑΜ, ΝΕΚΑΜ, ΝΕΚΑΜ, ΕΛΛΑΣ"...
Υπενθυμίζουμε στον αναγνώστη ότι το ORDO TEMPLIS ORIENTIS είναι εξάρτημα της ORDO ADEPTIS ATLANTIS.
Υπενθυμίζουμε στον αναγνώστη Τέκτονα ότι η Στοά του είναι επίσης εξάρτημα της ΑΟΑ.
Υπενθυμίζουμε στον αναγνώστη Τέκτονα ότι είναι συνειδητά ή ασυνείδητα προδότης εσχάτης προδοσίας εναντίον της Ελλάδος, μόνον διότι είναι εξαρτώμενος από τον κατ' επίφαση φιλέλληνα αλλά κατά βάθος μισέλληνα Τεκτονισμό, του ΝΕΚΑΜ ΙΑΦΕΘ, ΝΕΚΑΜ ΕΛΛΑΣ.
Στην επίσημη εβραϊκή ονοματολογία της Βίβλου παρουσιάζεται ως Σημιτικός ο γενετικός κλάδος "ΑΤΤΙΛ". Προϊόν του εβραϊκού οίκου ΑΤΤΙΛ φέρεται στα απόρρητα αρχεία της Στοάς "Μεγάλης Δρυός" Ν. Υόρκης, η δυναστεία των Ατταλιδών της Περγάμου και ο Άτταλος, προς τιμήν του οποίου τα εβραϊκά ιδρύματα FORD και ROCKEFELLER χρηματοδότησαν την αναστήλωση της Στοάς Αττάλου στην Αρχαία Αγορά Αθηνών.
Το παιχνίδι της διαβρώσεως των Ατταλιδών Σημιτών εναντίον της Ελλάδος θα θιγεί σε άλλο ιδιαίτερο σημείο της παρούσης, επειδή η Πέργαμος ήταν τόπος διελεύσεως και παραμονής του Ατλάντειου Σημιτικού ιερατείου που διέλυσε και παρέδωσε την Ελλάδα στους Ρωμαίους μέσω του Άτταλου Γ' της Περγάμου.

http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/08/blog-post_22.html

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου