21 Ιαν 2013

ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ HOLLYWOOD ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ....

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ
ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ 1988 (!!!)

THEY LIVE
H TAINIA TOY JOHN CARPENTER ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ 1988 ΔΗΛ. ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ "ΕΠΙΣΗΜΗ" ΚΉΡΥΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ G.BUSH ΤΟ 1996. ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΤΗΝ ΚΑΤΈΤΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ".
25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΥΡΟ ΜΑΣ ΑΝΑΡΩΤΙΌΜΑΣΤΕ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ" Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΈΡ.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....

1. ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΏΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΨΆΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΕΡΟΚΉΡΥΚΑ (...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΜΟΙΆΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ Γ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΑ BLOGS!) ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΊ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ....





2. O ΠΕΡΙΠΛΑΝΏΜΕΝΟΣ ΒΡΊΣΚΕΙ ΚΑΤΑΦΎΓΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΊΑ (ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΗ) ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ (ΑΦΥΠΝΙΣΜΈΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΌΝΩΝ) ΟΙ ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΈΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΗΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΏΝΤΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΙ-ΑΦΥΠΝΊΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...




3. ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ "ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ, ΙΣΟΠΈΔΩΣΕ  ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΌ ...




4. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ ΚΊΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΈΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΉ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΕΡΕΎΝΗΣΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ. ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΥΠΤΗ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ...ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ...

5. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ....ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ!
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ...


6. ...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ "ΑΝΘΡΩΠΩΝ" !!!
ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΚHΡYΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΕΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ "ΤΡΕΛΑ"!!!






7. ΨΑΧΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΓΥΑΛΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ "ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ". ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ" ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ. Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ "ΕΚΤΑΤΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ" ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ "ΑΝΤΑΡΤΩΝ" ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ...ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ!

8. ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΣΗΡΑΓΓΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ (ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ) !


9. ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΓΝΩΡΙΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ (ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΖΩΗ,ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ; ΚΑΠΟΙΟΥΣ;) ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ. ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ "ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΝ ΜΑΧΗΣ" ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ  ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ (!!!)

10. Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

11. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΟΡΘΩΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ Η ΟΠΟΙΑ "ΥΠΝΩΤΙΖΕ" ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕ ΤΟΝ ΝΟΥ. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΜΦΙΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!









...ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ, ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ "ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ" ΑΦΙΞΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ. ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ....ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ !!!


ΕΔΩ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ "ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ" ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ (Ο.Ε.Α) ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ Ο "ΠΟΙΗΤΗΣ".....

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΣΥΝΔΥΑΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

1. ....Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΊ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ....
Απίστευτη μαρτυρία...Εδώ και ένα αιώνα έχουμε πόλεμο με τους εξωγήινους...(video-photos)

2. ...ΤΡΕΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ (ΒΑΛΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΑ BLOGS) ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ-ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΖΑ...

"Ο ΤΡΕΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ-ΒΛΕΠΕ BLOGS"



 ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΚΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟΝ!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΑ: ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΥΛΕΣ, KAI ΕΜΑΣ ΩΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΟΡΥΧΟΥΣ )

...ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ. ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο,ΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ! (Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ)
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MANEKEN. ΜΕΛΕΤΗΣΕ SOS ΔΙΑΔΩΣΕ !

ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ DULCE 3/3
 

5.  ...ΕΙΝΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
ΙΑ' 1988

https://www.scribd.com/doc/272013373/1988

και:

Ο.Ε.Α. ΣΗΜΑ ΙΓ'
Προς Άπαντες ακόμη Ελεύθερους
Νοήμονες, ήτοι Ένθεους, Άθρησκους Έλληνες
Διαβαστε σελιδα 35 :
http://www.easy-share.com/1911872189/ΜΕΡΟΣ
Για να φανεί για μια ακόμα φορά πόσα έτη φωτός μπροστά είναι η Ο.Ε.Α. και πόσο βαθειά νυχτωμένοι είναι οι νεοέλληνες.

Απόσπασμα ΙΓ':
Οι ως άνω "Αόρατοι" Δορυφόροι και τα "Αόρατα Α/φη των Σεληνιακών Δρακονιανών" είναι ορατά όταν γίνεται χρήση "Ενισχυμένης Υπεριώδους Οράσεως NETRINO" σε κυάλια και τηλεσκόπια NETRINO, αντίστοιχα των παθητικών οπτικών υπερυθρων διοπτρών του στρατού._ Διόπτρες NETRINO δεν υπάρχουν στην αγορά._
....

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: THEY LIVE: Αυτοί Ζουν - Εμείς κοιμώμαστε
 
7. ...ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ
Η υπόγεια μυστική βάση της Dulce του Νέου Μεξικού    

 8. ...ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (elit)
ΠΡΟΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΙΣΧΥΡΟΥΣ"....

9. *ΠΡΟΣΟΧΗ!* ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΑΣΤΗΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ (ΤΗΛΕΟΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ) ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ....

 Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ MEGA !!!
(ΔΕΙΤΕ:Τα ΜΑΤ προστατεύουν το ΜΕGA ... Το σύστημα πάντα προστατεύει τα "εργαλεία" του !)

10. ...ΚΕΡΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ






Τηλεπαθητικά μηνύματα.
ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΛΥΣΕΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ "ΛΕΒΑΝ" (ή Σελήνη)

Οι συχνότητες που παράγονται από το εσωτερικό της Σελήνης, προέρχονται από συνομιλίες όντων. Ο θώρακας όμως των τριάντα δυο χιλιομέτρων μετάλλου, κράματος τιτανίου, χρωμίου, σιδήρου, νικελίου, υτρίου, ζιρκονίου, μολυβδενίου, ρουθηνίου, παλλαδίου, αν και θεωρητικά είναι καλός αγωγός ηχητικών κυμάτων, παρουσιάζει μεγάλη απορρόφηση με αποτέλεσμα η Σελήνη να βγάζει στο εξωτερικό της μόνο κραδασμούς-συχνότητες από τη λειτουργία των βαρέων μηχανικών εγκαταστάσεων του εσωτερικού της.

Οι επικοινωνίες μεταξύ της Σελήνης και των σκαφών της αλλά και των σκαφών μεταξύ τους, δίνουν σαν γλώσσα επικοινωνίας την γενέτειρα της Εβραϊκής γλώσσας, την Μογγολική. Με πολύπλοκο συντακτικό και αυξημένο λεξιλόγιο. Είναι αδύνατον να μεταφραστεί ο όγκος αυτός του άγνωστου λεξιλογίου. Υποθέτουμε ότι είναι τεχνικοί όροι και γενικευμένες έννοιες που λείπουν από το σημερινό Μογγολικό λεξιλόγιο, διότι η γνώση και η νοημοσύνη των γήινων που χρησιμοποιούσαν τη γλώσσα αυτή δεν επέτρεπε την κατανόηση τους.

Οι ανωτέρω ραδιοεπικοινωνίες καταγράφηκαν σε τρείς μορφές εκπομπής: Γραμμική εκπομπή μιας διαστάσεως που αντιστοιχεί στις δικές μας ραδιοφωνικές εκπομπές, επιφανειακή εκπομπή δυο διαστάσεων που αντιστοιχεί στις δικές μας τηλεοπτικές εκπομπές και ογκομετρική εκπομπή τριών διαστάσεων που δεν αντιστοιχεί σε γήινη τεχνολογία, είναι δε δυνατόν να αποδοθεί με διαμορφωμένους ολογραφικούς δεκτές που "οδηγούνται" από κεραία. Τα ανωτέρω σημαίνουν ότι τα σεληνιακά σκάφη και η Σελήνη διαθέτουν για τις μεταξύ των επικοινωνίες πομπούς και δεκτές στερεοσκοπικής τεχνολογίας. Τέτοιες "τρίτης κατηγόριας" εκπομπές έχουν καταγράφει σε οπτικοακουστικούς "διάλογους" μεταξύ εσωτερικών πληρωμάτων Σελήνης και πληρωμάτων έξωθεν ευρισκόμενων σκαφών.

Η σύγκριση και αντιστοιχία των λέξεων - ήχων που συνοδεύουν την εκπομπή στερεοσκοπικών εκπομπών με τις εικόνες, έδωσαν την δυνατότητα στους γλωσσολόγους (της Ο.Ε.Α.) να ερμηνεύσουν μέχρι τώρα το 30% του ολικού λεξιλογίου που χρησιμοποιούν τα πληρώματα όλων των ειδικοτήτων στο εσωτερικό της Σελήνης. Το υπόλοιπο 70% είναι κατά μέγιστο ποσοστό κατανοητό, όχι σαν συγκεκριμένο λεξιλόγιο, αλλά σαν "στερεότυπο φρασεολόγιο" που αντιστοιχεί σε ορισμένες ενέργειες, προθέσεις, διαθέσεις, επεμβάσεις κ.λ.π. που παρατηρούνται στις εκπεμπόμενες εικόνες.

Και ξαφνικά χωρίς τίποτε να το δικαιολογεί, στις 12/12/1996 η ΝΑΣΑ ανακοινώνει στα τηλεοπτικά μέσα ‘’Μπορεί να υπάρχει Ζωή στη σελήνη’’.
(σημ.: ήδη έχει εντοπιστεί νερό στη Σελήνη)

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΤΙ! )



http://kerberos-hellas.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου