25 Ιουλ 2014

Προς όλους τους δήθεν Ευρωπαίους πολίτες της Εβραιοελλάδος!...

ΩΣ «GOJIM», ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΖΩΑ!!! ΑΓΕΣΘΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ, ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ…..

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

Οι κατά τον ραββινο Marcus Eli Ravage, Παρεισακτοι, Ταραξιες και Υπονομευτες, δηλαδη οι δηθεν Υδροχοοι Υπερανθρωποι, με αγνωστη ακομη για τους Gojim διαχρονικη μαυριλα των εγκληματων τους και τον ολεθρον που παγκοσμια εχουν ηδη πολλακις προκαλεσει και θα ξαναπροκαλεσουν, εξακολουθουν το εγληματικο τους εργο κατά της ανθρωποτητας και του ανθρωπισμου, χωρις να υπαρχη ένα τελος.

Το βλεπουμε σημερα στο τριτο Αουσβιτς της Ιστοριας, στην Γαζα των Παλαιστινιων (το πρωτο ηταν στην Σκυθοπολη του σημερινου Ισραηλ κατά των Ελληνων και το δευτερο στην Πολωνια κατά των Εβραιων).

Το κυριο προβλημα για την Ελλαδα είναι, ότι ανθρωποι ομιχλωδους προελευσης και καταγωγης, όπως τουλαχιστον φαινεται σχεδον αποκλειστικα εβρα’ι’κης, κυβερνουν συνεχως την Ελλαδα με στοχο τον αφελληνισμο και την υπονομευση του ελληνικου εθνους.

Τα ατομα αυτά εχουν διαβρωση όλα τα πολιτικα κομματα και ελεγχουν και όλα τα Μεσα Μαζικης Συμφορισης του Ελληνικου Λαου.
Οι παντες είναι εντολοδοχοι ξενων συμφεροντων που αποκλειστικα εξυπηρετουν.

Γιατι το Κεντρικο Ισραηλινο Συμβουλιο (ΚΙΣ) της Ελλαδος να εχη πληθωρα απο προνομοια;
Ειναι οι εβρα’ι’κης καταγωγης πολιτες στην Ελλαδα, Ελληνες ‘η Ισραηλιτες;
Ως Ελληνες οφειλουν να εχουν τις ιδιες υποχρεωσεις και τα ιδια δικαιωματα με τους αλλους Ελληνες. Ως Ισραηλιτες που ζουν στην Ελλαδα, οφειλουν να εχουν τις ιδιες υποχρεωσεις και τα ιδια δικαιωματα με τους αλλους Μεταναστες.

Επιβαλλεται συνεπως, χωρις να θεωρηθη αυτό «Αντισημητικο» και οτιδηποτε αλλη παραμορφωμενη απατη, μια οριζοντια και καθετο καταγραφη ολων των πολιτων ιουδα’ι’κης θρησκειας στην χωραν μας, δηλαδη ότι ισχυει και για την καταγραφην των ορθοδοξων χριστιανων, των μελλων της αιρεσης της ιουδα’ι’κης θρησκειας.
Θελουμε συνεπως να γνωριζουμε μεταξυ αλλων και από ποιας ποιοτητας και συμφεροντων ανθρωπων εξουσιαζομαστε!
Αλλως οδηγουμεθα ως ζωα στην σφαγην!
Οι ιδιοτητες του χρηματος είναι, κατά τον δικο τους επισης ανθρωπο Καρλ Μαρξ Μαρδοχα’ι’ Κισσελι, δικες τους ιδιοτητες, είναι τα χαρακτηριστικα τους γνωρισματα και οι ουσιαστικες τους δυναμεις.

Οπου υπαρχει το χρημα δεν βρισκεται μακρυα του ο Εβραιος και ο θεσμος της τοκιζομενης πιστωσης.

Ενα κρατος π.χ. τυπωνει χαρτακια τα οποια γραφουν πανω τους «Οφειλω να σε δωσω εξαιτιας μιας υποσχεσης…».

Η κεντρικη τραπεζα του ως ανω κρατος, που ανηκει παραλογα όχι στο κρατος αλλα σε ιδιωτες απαταιωνες, παιρνει ένα μερος των ως ανω υποσχεσεων στα βιβλια της και εμβαζει στο κρατος, στο οποιο οφειλεν να ανηκη, χαρτονομισματα, που οσα θελει τυπωνει, τα οποια το κρατος αυτό τα παιρνει στον οικονομικο του προ’υ’πολογισμο.

Το άλλο μερος των υποσχεσεων το διαθετει η κεντρικη τραπεζα του κρατους με ημερομηνια ληξης στις ετσι ονομασθεισες Αγορες.

Τι ειδους κατασκευασμα είναι αυτές; Βρισκονται κυριως στην Wall-Street της Νεας Υορκης και στο τετραγωνικο μιλι του Λονδινου (City of London) και αποτελλουνται από κερδοσκοπικες εβρα’ι’κες μαφιες, από τραπεζες του εσωτερικου και εξωτερικου, από ασφαλιστικα ταμεια του εσωτερικου και εξωτερικου και από φυσικα προσωπα.

Αυτοι που κατεχουν το μερος αυτό των υποσχεσων του κρατους είναι οι «περιφημοι επενδυτες», που δεν δανειζουν χρηματα με τοκους στο ως ανω κρατος, αλλα περιμενουν αποδωσεις μεγαλων κερδων από τις αναγκες του κρατους.

Ετσι δημιουργειται για τους απαταιωνες μια πηγη χρηματος, από την οποια πεινουν οι τοκογλυφοι και περιμενουν να τους εξυπηρετηση το κρατος με τις προηγουμενες υποσχεσεις του.

Το ολο συστημα λειτουργει, διοτι και οι ασκουντες στο κρατος εξουσια είναι εξισου διεφθαρμενα καθαρματα και αδερφια τους.
Συνεπως οι Εβραιοι είναι πρωταθλητες στην δημιουργια του χρηματος από χρεη με χρησιμοποιηση των καταλληλων εργαλειων για μια οικονομικη κριση ως π.χ, CDS-Ασφαλιστρα κινδυνου, που επιτρεπουν στους Εβραιους τζογαδορους να σπεκουλαρουν, των επενδυτικων τραπεζων Goldman Sachs, Neuberger Berman, Blackrock U,K. (συμφεροντων των Rothschilds) και των Οικων πιστοληπτικης αξιολογησης Fitch, Mooodys και Standard & Poor.

Ο Εβραιος Jacques Attali από την Αλγερια, γνωστος επι πολλα χρονια ως ιδιαιτερος Συμβουλος του Γαλλου Προεδρου Francois Mitterrand και τεως Διοικητης της «ευρωπα’ι’κης Τραπεζας για  Ανοικοδομηση και Αναπτυξη», μας δεινει στο Βιλιο του που δημοσιευθηκε το 1986 στην Γαλλια (Attali J. «Siegmund G. Warburg», das Leben eines großen Bankiers, Düsseldorf-Wien 1986), ορισμενες πολυτιμες πληροφοριες για την δημιουργια του χρηματος από χρεη:
«Στα εντοπισθεντα αρχεια του πρωτου δανειοδοτικου Οικου στην Βαβυλωνα, στο σπιτι Murashu, βρισκονται τα ονοματα 70 Ιουδαιων και τα Συμβολαια, τα οποια εγιναν από Ιουδαιους και Βαβυλωνιους.
Κατά την διαρκεια της ρωμα’ι’κης αυτοκρατοριας και αργοτερα της ανατολικης ρωμα’ι’κης αυτοκρατοριας (την οποια οι Ρωμηοι ψευδεπιγραφα ονομαζουν βυζαντινη), οι Ιουδαιοι επαιζαν στον τομεα της οικονομιας έναν βαρυσημαντο ρολο.

Στην ανατολικη ρωμα’ι’κη αυτοκρατορια οι Ιουδαιοι περαν της τυπωσης νομισματων από χρυσο ηταν εξουσιοδοτημενοι να να εισπρατουν και τους φορους.

Τον 5ον μ.Χ. αιωνα εγκαθιστανται οι Εβραιοι ως Τραπεζιτες στα χωρια και τις πολεις της ετσι ονομασθεισης χριστιανικης Ευρωπης και χρηματοδοτουν το Εμποριο των Μοναστηριων και των Πολεων.

Κατά τον 11ον μ.Χ. αιωνα εγινε παντου στην Ευρωπη γνωστη η δανειοδοτικη δραστηριοτητα των Εβραιων και η μεθοδος αυτων ως «Τοκογλυφια».

Στις αρχες του 14 ου μ.Χ. αιωνα μετατοπιζουν οι Εβραιοι τις δανειοδοτικες δραστηριοτητες τους από την Ανατολη προς την Δυση.

Ετσι μετακινειται και ο κυριος κορμος αυτων.

Εγκαθιστανται παντου εκει που αναπτυσεται το Εμπορειο, στις πολιτειες Antwerpen, Brügge, Trier, Nürnberg, Venedig και ειδικα σε ολες τις αυλες των βασιλεων και ευγενων.
βρισκουμε ως προμηθευτες χρηματων για τις πολεμικες δραστηριοτητες των κυριαρχων της Ισπανιας ως π.χ. του Alfons III κατά των Ααβων ‘η των Εβραιων Judah Ebn Ezra ως Τραπεζιτη του Alfons VII. και του Joseph Ibn Shoshan ως Τραπεζιτη του Alfons VIII.

Στην Γερμανια αναπτυσουν των τραπεζικο συστημα γνωστο με τα στερεοτητα Fuggern και Wesern, στην Ιταλια με Alberti και Medici, στην Γαλλια με Jacques Coer, δηλαδη με ονοματα που σκοπημα απεκρυβαν την εβρα’ι’κη τους προελευση. Με τις αρχες του 18ου μ.Χ. αιωνα εγκαθιστανται οι Εβραιοι Τραπεζιτες στο Λονδινο και Αμβουργο με ιδρυσεις εμπορικων Τραπεζων και με δραστηριοτητες στο θαλασσιο Εμποριο.

Από το Λονδινο και Αμβουργο χρηματοδοτουν οι Εβραιοι Τραπεζιτες Asher Levy, David Franks και Hayds Salomon τις εξαγωγες προς τις ΗΠΑ και αργοτερα την αμερικανικη Επανασταση.

Η ανοδος του τραπεζικου Οικου Rothschilds, σε μεγαλυτερο τραπεζικο ιδρυμα της Ευρωπης και σημερα του Κοσμου, αρχισε με τους πολεμους του Ναπολεοντα.

Ο πατερας του δενδρου της οικογενειας της τραπεζικης Δυναστειας Rothschild υπηρξε ο Meyer Amschel, ο οποιος γεννηθηκε το 1744 μ.Χ. στην Φραγκφουρτη της Γερμανιας σε μια από τους Εβραιους κατοικουμενη περιοχη, που εφερε για χαρακτηρισμο αυτης μια κοκκινη πινακιδα (Roth-Schild) και από την οποια οφειλεται το ονομα της οικογενειας Rothschild.

O Meyer Amschel κατορθωσε να αποκτηση σχεσεις με τις ποιο πλουσιες οικογενειες της Ευρωπης ως π.χ. με την γερμανικη οικογενεια Wilhelm από το Hanau που μαζι της πουλουσε την εποχη εκεινη «μισθοσφωρους» στρατιωτες στην Αγγλια που τοποθετουνταν στις αγγλικες αποικιες της αμερικανικης Ηπειρου.

Απο το 1807 μ.Χ. μπορουσε ο Μeyer Amschel ως κυριος Τραπεζιτης της οικογενειας Wilhelm να χρησιμοποιη την περιουσια αυτης για τα δικα του υψηλοτοκα δανεια.
Ο Meyer Amschel με την νεα πηγη εσοδων του αρχισε να δανειζη χρηματα και αυξανε ολοενα την περιουσια του.
Δεν περασε πολυς καιρος που σχεδον ολοι οι Ηγεμονες και οι Ευγενεις της Ευρωπης ηταν χρεωμενοι μεχρι τον λαιμο στον Meyer Amschel. 
Μετα τον θανατο του την 19.09.1812 τα παιδια του James, Salomon και Kalmann συνεχισαν τις δραστηριοτητες με το ονομα «Meyer Amschel Rothschild και Söhne». Όταν το 1814 μ.Χ. ο βασιλευς Ludwig XVIII. ανεβηκε στον θρονο του Παρισιου ο James Rothschild ειχε ηδη ριζωσει εκει και φροντισε να δωση ένα γιγαντιαιο δανειο στον τοτε υπουργο της Γαλλιας Villele για να πληρωση η Γαλλια τις πολεμικες επανορθωσεις στην Αυστρια, Πρωσια, Ρωσια και Αγγλια για τους πολεμους του Ναπολεοντα. Αν και κατά τα τελη του 18ου μ.Χ. αιωνα αρχιζει από το Λονδινο η οικονομικη κριση με επιδρασεις και στο Αμβουργο, οι Εβραιοι Τραπεζιτες στην υπολοιπη Γερμανια με την ετσι ονομασθεισα «βιομηχανικη Επανασταση» εχουν ανοδικη πορεια.

Στο Βερολινο ιδρυoυν οι Εβραιοι Joseph Mendelssohn το 1795 και το 1803 ο Samuel Bleichröder τις τραπεζες τους και στην Κολωνια ο Εβραιος Salomon Oppenheimer την δικη του. Οι Rothschilds ηδη το 1896 ειχαν υπο την κατοχη τους το σιδηροδρομικο δικτυο των ΗΠΑ.

Όταν ο John D. Rockefeller, ενας χρονικα μερικως εξασκουμενος Εβραιος επχειρηματιας στο Cleveland των ΗΠΑ, επεδιωκε να επεκτεινη τις δραστηριοτητες του, ελαβε από την τραπεζα City of Cleveland, που κατειχαν οι Rothschilds, οικονομικη στηριξη.

Ο Rockefeller υποχρεωθηκε να μεταφερη το Πετρελαιο του μεσω του σιδηροδρομικου δικτυου που κατειχαν οι Rothschilds. Η συμβαση Self-Improvement Co εδινε στον Rockefeller για την μεταφορα του Πετρελαιου μια παρανομη προμηθεια, διοτι αυτή τον καθιστουσε ασυναγωνιστο. Οι Rothschilds είναι συνεπως αυτοι που εκαναν τον Rockefeller «Μεγιστανο του Πετρελαιου» με απολυτο Μονοπωλιο σε ολο τον Κοσμο.

Οι Rockefellers συνεπως μεχρι τις ημερες μας είναι οι αντιπροσωποι των Rothschilds στις ΗΠΑ!»
Το Μονοπωλιο παραγωγης και διαθεσης Υδρογονανθρακων επιτυγχανονταν μεχρι σημερα με συμβασεις τυπου Konzession και Produktionsharing. Ένα κρατος με ελπιδοφορες περιοχες για την υπαρξη κοιτασματων Υδρογονανθρακων , που το ιδιο δεν διεθετε την σχετικη τεχνολογια και τα απαραιτητα κεφαλαια, παραχωρουσε με διαγωνισμους οικοπεδα για ερευνα και εκμεταλλευση των πιθανων κοιτασματων.

Στην πρωτη μορφη της συμβασης (Konzession) ο ενδιαφερομενος αναλαμβανε ολες τις δαπανες (ερευνητικες και παραγωγης) και σε περιπτωση επιτυχιας πληρωνε στο κρατος μονο φορους επι των καθαρων κερδων και ειχε το δικαιωμα αποσβεσης των κεφαλαιων που διεθεσεν σε σχετικα μικρο χρονο με την αρχην της παραγωγης.

Στην δευτερη μορφη της συμβασης το κρατος μπορει ποσοστιαια να συμμετασχη στις δαπανες και στην παραγωγη. Και στις δυο μορφες των συμβασεων, αυτές διατυπωνονταν ετσι, ώστε κερδισμενος να βγαινη παντοτε μονο ο επενδυτης.

Σημερα η ως ανω κατασταση εχει ολοκληρωτικα ανατραπει και δη σε βαρος ενός κρατους με ελπιδοφορες περιοχες για την υπαρξη κοιτασματων Υδρογονανθρακων.

Το κρατος πιεζεται να καταχυρωση τα αποθεματα του στον ισολογισμο του ώστε με τα χρεη του να περασουν αυτά στην κατωχη των επιχειρησεων που αναλαμβανουν τα οικοπεδα για ερευνα και παραγωγη.

Ετσι ένα σοβαρο επενδυτικο Projekt περνα στα χερια των τραπεζων της Wall-Street, δηλαδη στα χερια της Goldman Sachs βασει των κρητηριων (υπολογιστικων στανταρτς) των χαρτιων αξιας της SEC των ΗΠΑ. τυχων υπαρκτα αποθεματα Υδρογονανθρακων ενός κρατους περνουν στα χερια αυτων που ελεγχουν τα χρηματιστηρια.

Εάν ένα κρατος αρνηθει να δεχθη την νεα διαδικασια θα εχη την τυχη της Λιβυης, της Συριας και του Ιρακ. Κινδυνευει να ερθη αντιμετωπη με τον στρατιωτικο αξονα (ΝΑΤΟ, Πενταγωνο και Ισραηλ), με τον αγγλοσαξωνικο αξονα των πολυεθνικων εταιρειων και με τον αξονα και των Μεγαλοτραπεζων της Wall.Street και της City of London.

Για τους ως ανω λογους το Μεξικο π.χ. ανγασθηκε να υποκιψη και να δεχθη τους νεους ορους.
Υπο τα ως ανω δεδομενα θα ηταν καλλυτερα για ένα κρατος να μην εντοπιση καθ’ ολου τα τυχων υπαρχοντα κοιτασματα Υδρογονανθρακων!

Η παγκοσμια ως ανω Μαφια υπονομευει την ανεξαρτησια και εδαφικη ακεραιοτητα των κρατων με τις μη κυβερνητικες οργανωσεις Human Rights Watch, World Wildlife Fund, Avaaz, Greenpeace, με την Canvas του Βελιγραδιου, με την Academy of Change του Λονδινου, της Βιεννης και της Doha του Καταρ.

Οι Rothschilds, Rockefellers και οι αλλοι Εβραιοι Τραπεζιτες εκαναν τα παντα δυνατα ολον τον 19ον μ.Χ. αιωνα για να αποκτησουν τον ολικο ελεγχο του δολαριου των ΗΠΑ. Στην αρχη οι προσπαθειες τους απετυχαν, διοτι ως σωστα ορισμενοι πολιτικοι ηγετες των ΗΠΑ ανεγνωρισαν το κινδυνο εξαρτησης της χωρας τους από τους διεθνεις Εβραιους Τραπεζιτες και προειδοποιουσαν τον λαο των ΗΠΑ για τον κινδυνο αυτό.

Με τον Προεδρο του δημοκρατικου κομματος Woodrow Wilson όμως ανοιξε ο δρομος για την μεχρι σημερα εγκληματικη διεισδυση των Μεγαλοαπαταιωνων στις ΗΠΑ.

Γι’ αυτό αλλωστε στηριχθηκε από την Wall-Street, από τους Rockefellers και από τα τσιρακια αυτων, Jakob Schiff, Bernard Baruch, Henry Morgenthau κ.α. ο Woodrow Wilson για την Προεδρια των ΗΠΑ.

Η προ’υ’ποθεση που εκβιασαν ηταν να μπουν στο στενο περιβαλλον του Woodrow Wilson πρακτορες των Μεγαλοαπαταιωνων, που θα δραστηριοποιουνταν την καταλληλη στιγμη για την ψηφιση του νομου περι της ιδρυσης της Κεντρικης Ταπεζας των ΗΠΑ «FED», που θα κατεληγε στα χερια τους.

Για την επιτευξη του επιδιωκομενου σκοπου οι δραστηριοτητες των Μεγαλοαπαταιωνων καλυφθηκαν με ένα πεπλο καπνου, Ο Υπουργος των Οικονομικων της κυβερνησης Woodrow Wilson καταπολεμουσε δηθεν μαζι με τους Μεγαλοαπαταιωνες τον νομο για την ιδρυση της FED.
Με την κατασκευσθεισα θεατρικη αυτή σκηνη ψηφιζεται την 22.12.1913 ο σχετικος νομος στην Βουλη των ΗΠΑ με ψηφους 298 υπερ και 60 κατά και στο Κονγκρεσσο με πλεοψηφια 43 ψηφων εναντι 25.

Από τοτε το νομισμα των ΗΠΑ βρισκεται στα χερια επικινδυνων Μεγαλοαπαταιωνων ιδιωτων και δη Εβραιων Ashkenasim και Sephardim και ελεγχεται νομιμα στα πιεστηρια χωρις να γινεται κανενας κρατικος ελεγχος από τα θεσμικα οργανα των ΗΠΑ. Aπο τοτε λεηλατειται και αιματοκυλειται συστηματικα η ανθρωποτητα.

Αυτό που αγνοει παντελως ο λαος των ΗΠΑ είναι ότι η FED ελεγχεται από την Τραπεζα της Αγγλιας στην City of London και κατ’ επεκταση από τον τραπεζικο Οικο των Rothschilds.
Oι ως ανω Μεγαλοαπαταιωνες, εμφανιζονται κάθε μερα το πρωι ως Μεγαλοτραπεζιτες και το βραδυ ως Μεγαλοτοκογλυφοι που ξεπλενουν μαυρο χρημα, από το Μεγαλοεμπορειο ναρκωτικων και οπλικων συστηματων, που δηθεν δεν επιτρέπονται.

Ζουμε στην αρχη της τρομερης εποχης της μεγαλυτερης Γενοκτονιας που λαμβανει χωρα αθορυβα και συστηματικα παραλληλα με το νέο και τεραστιων διαστασεων ολοκαυτωμα ενός τριτου παγκοσμιου πολεμου που μας ερχεται. Κατά καιρους οι αυριανοι δολοφονοι της ανθρωποτητας και του ανθρωπισμου το λενε ξεκαθιαρα χωρις να φοβουνται κανεναν.
Επιδιωκουν έναν παγκοσμιο πληθυσμο μονο των 500.000 περιπου ανθρωπων. Αυτος σημερα ξεπερασε τα 7 δισεκατομμυρια και υπο κανονικες συνθηκες το 2025 θα είναι περιπου 8,5 δισεκατομμυρια και το 2100 περιπου 11,25 δισεκατομμυρια. Το ότι σημερα ψεκαζουν στην ατμοσφαιρα καθημερινα σε ολον τον Κοσμο αεροπλανα, αυτό δεν εχει να κανη τιποτε με την βελτιωση του γηινου κλιματος, του φαινομενου του θερμοκηπιουτ και την τρυπα του οζοντος.
Τα ετσι ονομασθεντα «Chetrails» περαν από την επικινδυνη μειξη οξειδιων αλουμινιου, αλατων βαριων και αλλων επικινδυνων χημικων ουσιων περιεχουν και ιους για επικινσυνες αρρωστιες.
Σημερα πεθαινουν περιπου 10 εκατομμυρια ανθρωποι κάθε χρονο από καρκινο με ανοδικες τασεις για το μελλον.

Τα φαρμακευτικα καρτελ του πλανητη μας ελεγχονται από τα ιδια ατομα που ελεγχουν τις κεντρικες τραπεζες, το εμπορειο τροφιμων, ολων των στρατηγικων κοιτασματων πρωτων υλων, το μεγαλοεμπορειο ναρκωτικων και οπλικων συστηματων κ.α. Ουδεις συνεπως από τα ως ανω καθαρματα ενδιαφερεται για έναν αποτελεσματικο τροπο θεραπειας του καρκινου που είναι κατά τους πραγματι ειδικους, ως μυκητας, δηλαδη ως μυκητιασικη λοιμωξη, ιασιμος. Αντ’ αυτου σκοπημα εντατικοποιειται ο πολεμος κατά το ανθρωπινο ανοσοποιητικο συστημα με προσθετα στα φαγητα και ποτα, με χημικες καλλιεργειες, με μικροκυματα και συχνοτητες, με φαρμακευτικα προ’ι’ντα, με τους εμβολιασμους κ.α.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
 

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου