20 Νοε 2014

ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΙ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΟΙ, ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΟΙ ΕΜΕΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙΤΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΔΡΑΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΜΕΣΩΣ...

Όλοι νομίζανε πως πήγε στο Άγιο Όρος να προσευχηθεί και αυτός αντάλλασσε τεχνογνωσία για τις offshore με τον Εφραίμ.. 

Και τρίτη off shore συνδέεται με τον Καρατζαφέρη

H τρίτη off shore εταιρεία που φέρεται να συνδέεται με τον Γιώργο Καρατζαφέρη είναι η DeckRock Limited
- Την αποκάλυψη έκανε η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη
- Τι εντόπισε η έρευνα του Newsit στα μητρώα των εταιρειών στο Λονδίνο
- Για 3 κακουργήματα παρέπεμψε ομόφωνα η Βουλή τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ στη Δικαιοσύνη



Την αποκάλυψη για την τρίτη off shore εταιρεία την έκανε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ κατά η συνεδρίαση της επιτροπής Πόθεν Εσχες της Βουλής.

Σύμφωνα λοιπόν με την καταγγελία της κυρίας Χρυσοβελώνη η τρίτη υπεράκτια εταιρεία που φέρεται να συνδέεται με τον Γιώργο Καρατζαφέρη είναι η DeckRock Limited με έδρα το Λονδίνο.






Η κυρία Χρυσοβελώνη κατέθεσε στην επιτροπή και έγγραφα από τα μητρώα των off shore εταιρειών της Βρετανίας.


Τι εντόπισε στο Λονδίνο η έρευνα του Newsit




Αναζητήσαμε στα μητρώα των εταιρειών την συγκεκριμένη εταιρεία και πράγματι την εντοπίσαμε ως εταιρεία dissolved, δηλαδή ως μη ενεργή. Δημιουργήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 2005 και διαλύθηκε στις 24 Μαρτίου 2009.

Οπως βλέπετε στα αρχεία της εταιρείας εμφανίζεται το όνομα Γιώργος Καρατζαφέρης με ημερομηνία γεννήσεως 1947, την ημερομηνία δηλαδή που γεννήθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.











Η εταιρεία βρισκόταν στον 79 Junction Road, London, N19 5 QU.




Παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη από τη Βουλή ο Γιώργος Καρατζαφέρης




Με ομόφωνη απόφαση η επιτροπή της Βουλής αποφάσισε το απόγευμα της Τρίτης 19/11/2014, την παραπομπή του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη στη δικαιοσύνη για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες και για συμμετοχή σε off shores εταιρείες, την Καταλίνα και την Homeric.


Επιβαρυντικό το πόρισμα των ορκωτών λογιστών για το πόθεν έσχες του Προέδρου του ΛΑΟΣ


Μάλιστα, η απόφαση της επιτροπής είναι καταπέλτης, αφού θα ζητηθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο να κάνει διαχωρισμό των κτηθέντων, κάτι που ουσιαστικά σημαίνει πως θα ελεγχεί το έμβασμα του 1 εκατομμυρίου ευρώ, έτσι ώστε να μπορεί να επιστραφεί στο Δημόσιο ή να λάβει το δημόσιο τα νόμιμα.

Πάντως, σύμφωνα με τα νέα ευρήματα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τρεις κατηγορίες, αυτή της ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες, του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και της συμμετοχής σε υπεράκτια (offshore) εταιρεία.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου