21 Αυγ 2015

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!! ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ" ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ

ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ...


ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΕΧΑΣΕ 38.000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2012.
ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ "ΜΜΕ" ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ".
ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.
ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΠΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ (ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ) ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΨΕΥΤΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΠΛΕΟΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΗΣ "ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ" ΟΠΟΤΕ ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΩΡΑ ΚΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ "ΕΛΙΤ" ΤΩΝ ΑΛΗΤ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 25-ΕΤΕΙΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΥΓΕΙΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (Π.Χ. ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ) ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΕΣ-ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ (ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΝΟΗΣΕΩΣ), ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ - ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ - ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΕ ΕΚΔΟΣΗ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΜΕ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΕΥΡΩ - ΔΡΑΧΜΗΣ : 1 ΜΕΣΩ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΠΙ ΣΤΕΡΕΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΑΞΙΑΣ 15 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ 12.000 ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΙΓΜΕ = ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΓΕΩΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΑΡΑ ΕΞΟΦΛΕΙΤΕ ΑΝΕΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ...
ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΧΩΛΑΙΝΕΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΘΕΣΙΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟΥΣ ΨΕΥΔΟΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΥΦΑΝΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.
ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ.
Π.Χ. ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΟΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΦΑΝΤΗ - ΛΕΒΕΝΤΗ: ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΡΥΞΗ ΚΑΙ 100% ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΕΠΙ ΣΤΕΡΕΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ!!!


ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ (ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ) ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΦΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΕΛΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ "ΕΜΠΟΛΕΜΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ"...Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ...

«Το προσωπικό όλων των Σωμάτων Ασφαλείας βρίσκεται πραγματικά σε «εμπόλεμη κατάσταση», έχοντας να αντιμετωπίσει εξεγέρσεις, επιθέσεις και βανδαλισμούς.»

ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΜΠΑΛΑ.... ΗΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΤΩΝ "ΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ - ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ - ΝΑΖΙΣΤΩΝ" ΜΕ 500.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!
ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΔΙΟΤΙ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ.... ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;  ΤΙ;;; ΠΩΣ;;; ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΑΜΗΝ;;; ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΑΛΛΟ;;; 
ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! ΨΗΦΙΣΤΕ ΞΑΝΑ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ" ΘΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ 200.000.000 ΤΟΥ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ...ΑΝ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ TOY (ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ) ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΗΛΙΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ...ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΩΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!!!

ΤΙ; Α! ΩΣΤΕ ΠΑΛΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΤΣΙ;;;
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ (ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ) Η "ΑΓΙΑ" ΣΑΣ ΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο "ΑΓΙΟΣ" ΣΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ:
ΠΑΙΣΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑΣ - ΙΣΛΑΜ - ΚΙΝΑΣ 888) ή "ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΑΓΚΑΗΣ"

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ 2/3 ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ (ΛΕΥΚΗΣ+ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΥΛΗ (ΚΙΝΑΣ + ΚΟΡΕΑΣ) ΣΤΟΝ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ" Ή ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ "ΤΑΛΜΟΥΔ" ΚΑΙ ΤΗΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ" ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΨΕΥΔΟΘΕΩΝ ΓΙΑΧΒΕΧ + ΣΑΒΑΩΘ(ΚΡΟΝΟΥ) :

Γιατί αυτή η γενοκτονικη λύσσα των Μογγολων: Εβραίων – Σαξόνων – Βουλγάρων – Αλβανών – Τούρκων – Βαυαρών – Ούγγρων – και λοιπών;;; Υπάρχει προηγούμενο ή μήπως είναι φαντασιώσεις των Μελών της Ο.Ε.Α. ;;;
Η απάντηση ευρίσκεται, μεταξύ άλλων, εις την «Παλαια Διαθήκη», Δευτερονόμιον Ζ’ 1-3, όπου οι δαίμονες του Γιαχβεχ διατάζουν τους εβραίους να γενοκτονησουν έξη Έθνη ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ και ένα Έθνος λευκών Χετταίων ήτοι Γότθων, ήτοι συνολικός επτά εκατομμύρια ανθρώπους!!! Ιδε Τμήμα του Βιβλίου «Οι χειρότεροι εχθροί των Λαών» του Jean Boyer στο λινκ που παραθέτουμε στο τέλος του κειμένου, από το Εγχειρίδιο Επιβιώσεως σελ. 139- 154.
Από το ως άνω βιβλίο του Jean Boyer επισημάνουμε την γραπτή δήλωση του ραββινου ABRAVANEL, ο οποίος σχολιάζει την δήλωση του Ταλμουδ (MASMIA JESUA FOL. 49A) περί γενοκτονίας των 2/3 του παγκόσμιου πληθυσμού : «Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΑ 2/3 ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ» (!!!)

Άρα, ήδη από το «Ταλμουδ» της Βαβυλωνως, ήτοι προ του 600 προ μογγολου Χριστού ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ, οι διαστημικοί σατανάδες Ιεχωβά – Γιαχβε – Σιν – Σιών και Σαβαώθ – Κρόνος, μέσω των βρωμερών δολοφονικών μαύρων Μάγων τους, ΛΕΥΙΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ, «προφητών», και ραββινων, απαντων υπό δαιμονική καταληψία δαιμόνων του Γιαχβεχ και Σαβαώθ, είχαν αποφασίσει να γενοκτονησουν το 100% της Λευκής και της Μαύρης φυλής, ήτοι το 66% ή 2/3 του Πλανητικού Πληθυσμού, και να αφήσουν δια επιβίωση μόνον το 1/3, ήτοι την κίτρινη φυλή Κίνας και Κορέας.

Το ερώτημα είναι, «εάν στην «Αγία (σατανική δρακονιανη) Γραφή», υπάρχει ανάλογη δήλωση περί γενοκτονίας των 2/3 του Παγκόσμιου Πληθυσμού;».
ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Από την «Καινή (σατανική) Διαθήκη», βιβλίο «Αποκάλυψη» Θ’ 15-18 : «Και ελυθησαν οι τέσσερις Άγγελοι οι ητοιμασμενοι … δια να θανατωσωσιν ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Και ο αριθμός των στρατευμάτων του ιππικού ητο δυο μυριάδες μυριάδων (200.000.000 = 2 *10.000 * 10.000, ήτοι ο σημερινός στρατός της Κίνας σε πλήρη επιστράτευση). … υπό των τριών του των εθανατωθησαν το τρίτον των ανθρώπων (2.500.000.000)».

Στην «Αποκάλυψη» ΙΘ’ 17-21, γράφεται: «Και ειδον ένα Αγγελον ισταμενον εν τω Ηλιω. Και έκραξε… προς πάντα τα όρνεα … : έλθετε και συναγεσθε εις το δειπνον του μεγάλου θεού (Γιαχβε –Σιν – Σιών και Σαβαώθ – Κρόνου), δια να φάγετε σάρκας βασιλέων, και σάρκας χιλιαρχων, και σάρκας ισχυρών, και σάρκας ίππων και των καθήμενων επ αυτών, και σάρκας πάντων ελεύθερων και δούλων, και μικρών και μεγάλων. Και ειδον το θηριον (ΗΠ.Ε.Ι. και Θ.Ι.Μ. υπό Ελληνική τυποις Διοίκηση) και τους βασιλείς της Γης, και τα στρατεύματα αυτών συνηγμένα (ΝΑΤΟ ΣΕΑΤΟ), δια να καμωσι πολεμον με τον καθημενον επί του ίππου (Κινεζομογγολο Ιησουν Χριστον) και με το στράτευμα αυτού (Αμυντικό σύμφωνο Σαγκάης ή Άξονος Ρ.Ι.Κ. Ρωσίας – Ισλάμ – Κίνας) και επιασθη το θηριον (Ελλάς + ΗΠ.Ε.Ι. + Θ.Ι.Μ.), και μετά τούτου ο ψευδοπροφήτης (Έλληνας αντίθεος – αντίχριστος, Ιωάννης Παλαιολόγος Δραγαζης, Αυτοκράτορας των Ελλήνων και Ενσαρκωμένος θεός Διόνυσος των «ΕΨΙΛΩΝ» θεοσοφιστών Μασωνων και του ΛΑ.Ο.Σ.) όστις έκαμε τα σημεία ενωπιον αυτού, με τα οποία επλανησε τους λαβοντας το χάραγμα του θηρίου (υποδορειο μικροτσίπ «BAR – CODE 666 και ηλεκτρονικές Ταυτότητες 666) ….! ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ (ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ 1/3 ΤΟΥ Παγκόσμιου Πληθυσμού, ήτοι το υπόλοιπο της λευκής και μαύρης φυλής) φονεύθηκαν με την ρομφαιαν του καθήμενου επί του ίππου (Κινεζομογγολου Ιησού Χριστού) …. ! Και πάντα τα όρνεα εχορτασθηκαν εκ των σαρκών αυτών».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. Ο αναγνώστης λοιπόν δικαιούται να ερωτήσει : «Από πού εξάγεται ότι «ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ» είναι το δεύτερο 1/3 του Παγκόσμιου Πληθυσμού, ήτοι το λοιπό 50% της λευκής και μαύρης φυλής ;;»
Η απάντηση ευρίσκεται εις τον σατανικό «προφήτη» Ζαχαρία, τον γνωστό υπό Ιαχωβικη δαιμονική καταληψία δολοφόνο των Ελλήνων, ο οποίος, στο Θ’ Κεφάλαιο του βιβλίου του, προτρέπει τους μογγόλους ιουδαίους  και ισραηλίτες "να πιούν το αίμα και να φάγουν (καταναλώσουν) τις σάρκες των ελλήνων, τους οποίους πρέπει να γενοκτονήσουν", ίδε "Παλαιά Διαθήκη", "Ζαχαρία" Θ' Κεφάλαιο, όπου ο γενοκτόνος των Ελλήνων "είναι ο καθήμενος επί όνου (γαϊδουριού) βασιλεύς - μεσσίας Ιησούς Χριστός"(!!!)

Γράφει, ο σφαγέας των Ελλήνων Ζαχαρίας στο κεφάλαιο ΙΓ'8: "Και εν πάση τη Γη, λέγει Κύριος, ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΙ ΕΝ ΑΥΤΗ, ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙ. ΤΟ ΔΕ ΤΡΙΤΟΝ (ΜΕΡΟΣ) ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΠΟΛΕΙΦΘΕΙ (ΖΩΝΤΑΝΟ) ΕΝ ΑΥΤΗ (ΤΗ ΓΗ)" (!!!)
Η ως ανω εγκληματική δήλωση δεν αφορά σε "τιμωρία του Γιαχβέχ εναντίον του ανυπάκουου Ισραήλ, όπως εντέχνως αφήνετε να εννοηθεί, από τα συμφραζόμενα του Κεφαλαίου ΙΓ', διότι στο Κεφάλαιο ΙΔ'2 αποδεικνύεται ότι η τιμωρία του Γιαχβεχ εναντίον του Ισραήλ ήταν ΜΟΝΟΝ "η αιχμαλωσία των (μισών εβραίων) απο τους Ασσυρίους και απο Βαβυλώνιους, ενώ οι υπόλοιποι μισοί Εβραίοι θα περέμεναν ανέπαφοι και αβλαβείς στο Ισραήλ."

Άρα η "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ" του Κεφαλαίου ΙΓ' περι "ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ 2/3" δεν αφορά στον Ισραηλινό πληθυσμό του 600 π.Χ, ο οποίος ουδέποτε γενοκτονήθηκε κατά τα 2/3, αλλά αφορά στην Λευκή και στην Μαύρη Φυλή του απώτερου Μέλλοντος του 2008, στον "ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ" του ΤΑΛΜΟΥΔ ή Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ του 1991 - 2011.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.  :


ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Ο.Ε.Α.: ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ 666 ΚΑΙ ΣΤΟ "ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ Η ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ" ΑΚΟΜΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ"!
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2012/11/666.html
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ - ΜΑΣΩΝΟΥΣ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ


 Υ.Γ.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΩΣ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΕΔΩ:
Ο ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠ ΤΗ ΧΩΡΑ!
Η ΜΑΧΗ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΕΔΩ!
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ - ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ:
ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣ 2ο Ή 1ο ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΒΕΒΑΙΗ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΜΕΣΩ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΒΛ. ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ), ΜΕΣΩ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΜΕΣΩ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ DRANG NACH OSTEN ΤΗΣ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666" ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ENANTION ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΩΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΚΘΕΣΕΙ - ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ (ΚΙΝΕΖΙΚΟ) ΣΧΕΔΙΟ Η Ο.Ε.Α. ΣΕ ΑΠΕΙΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ.
ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗΣ & ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΔΙΚΕΣ - ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ - Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ (ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠΟ "ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ" ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.)
ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ "ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012" ΟΤΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΚΟΜΑ ΟΡΓΙΑΖΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ".

http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/08/blog-post_5.html

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου